- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #33.081
kızlar ben sımdı doktora gıdıom mıde bagırsak baktırıcam
sonrada yokum evde arkadasıma gıdıcem
operım sızlerı gorusuruz yarın ınsallah
senı alkıslıyorum guzel ıfadelerın ıcın
kesınlıkle kendımıze aıt bı hayatımız olmalı
ama bunu zorla degıl adamı 2. plana atmam lazım dusuncesıyle degıl ısteyerek olusturmalıyız
yoksa yıne aklımızda kalır
benım mesela arkadaslarım cok sukur cevrem var
dernek faalıeytelerıne katılıyorum ınsanlara yardımcı olma adını vs
hele ramazan dolu dolu gecıyo ya
bole olunca hakkaten bazen esıme uzuluyom
onun bu kadr fırsatı etkınlıgı arkadası falan yok dıye
bı ıftara gıttım arkadaslarımla gecen aksam benı ylanızmı bırakacaksın dıo
ben dedım sen de gıt bı ıftar bul arkadaslarına takıl ne olcak falan dıom
tamam yaa dıo sonra
yanı ıllakı vazgecılmez bırısı olacaksa evde o bız olmalıyız cunku bız bunu dengeleyebılıoz
ama erkekler vazgecılmez oldukalrını dusunduklerın de ıpın ucu kacıyor
bu bı erkek gozuyle abımın bana evlenmeden once cok sık vurguladıgı ve kendı hayatında sıkıntısı yasadıgı ıcın dıkkat et dedıgı bı noktaydı
hep derdı kı sen bulunmaz hınt kumasısın bayanlar bole olduklarını dusunecekler eslerıne karsı
ama bunu adamın basına kakarak degıl hısssettırerek yapacak
cok ınce ısler yanı
kaş yapayım derken goz cıkarmadan
malum bızım dıller cok oynak
;
....bizim sorunumuz yok şükür ama bir yerde, bir dizide, bir filmde cilveleşen , öpüşen,o istedi diye deli gibi çabalayan insanları görünce eskidiğimi, artık cepte olduğum fikri geliyor, çok hüzünleniyorum ya... ama şunu unutmamak lazım kızlar onlar bizim için ne kadar önemli ve alışkanlık halindeysek , bizde onlar için öyleyiz...bunun tek çözümü ki çözüm değil aslında da biraz daha düzelticisi var...kendi hayatını düzenlemek, odağından onu çıkarmasand kendine ait bir hayatın olduğunu bilecek, vazgeçilmez olmadığını hep hissedecek, bıdırdanmamak, laf sokmamak, ki son ikisi kesin....çünkü son ikisi haklıyı haksız yapar....inanın böyle hüzünlü hüzünlü susmak değil,hayatını devam ettirmek lazım, hayatıda sadece koca olmamalı....çünkü bizim öküzcanlar anne seviyor anne olun istiyor,sonsuza kadar onunla ilgilenin istiyor.... ama oda olmuyor....oynamak lazım, arada anne olacaksın arada umursamıyacaksın, onun kafasında sürekli farkettirmeden yer alacaksın....aman oyun gibi len bu evlilik işi....ne acı dimi....
bu hafat sonu 5 hafta çalışabilir alıyorum bacım...tahminen eylül 16 sı son iş günüm.....doktorum sezeryan diyor eğer öyle olursa 30 eylül, normal beklersek son tarih 12 ekim
muhteşem sözler muhteşem cümleler bende sizi alkışlıyorum
biriniz kocaelinde
biriniz istanbulda yaşıyorsunuz
çevreniz işiniz var
sosyal imkanlarınız süper dışarı çıkıp 5 dakika yürümek bile sizi eve huzurlu getirir
hadi ya bi gelinde gümüşhanede 5 gün kalın tamam tamam 3 gün hadi fazla değil 3 gün kalın
sonra hayatınızın odagından eşinizi çıkarıp kendinize bir hayat kurun ve öyle konuşalım bu konuları olmaz mı
malesef herkes sizin kadar şanslı değil
bacım ben öyle düşünmüyorum ....olay illa arkadaşta değil....evde bile olsa kocansız uğraştığın ne var....biz kadınlar kocalarımızı çok odağa koyuyoruz, daha kötüsü ondan da bunu bekliyoruz ama olmuyor....onlar tuhaf bir mekanizma..kadın gibi değiller yavrum....
bende evet işim var ama burda tek bir allahın kulu değilki benim olayım....eve gidince o varken bile başka ilgileneceğim şeyler oluyor, beni o çağırıyor ne yapacaksan yanımda yap diye....kızsanda kızmasanda valla işin özü bu....hayatının merkezine almamak, yada benim gibi aslında cidden alsanda arada almadığın gibi izlenimi olamsını sağlamak....adamlar öyle tamamen onun olursa çok yayıyorlar.....birde söylenmemek....cidden sesizlik bazen çok şeyi hallediyor....dene bak dersin....
ben dediğine sonuna kadar katılıyorum
ama bunlar sadece sizin için geçerli genellemeyin diye diyorum
biliyomusun en sonnn galiba 8 gün önceydi bi insanla konuştuğum
tabi sen işten eve gelince evde ugraşacak çok şey bulursun
beni düşün
sabah kalkıyosun işlerini yapıyosun yemeğini hazırlıyosun
sonra
sonra yine aynı yine aynı yine aynı
değişen bişi yok
mecbursun eşini odak almaya
çünkü ondan başka ses yok soluk yok
zor bacım haklsıın ya...ama ravza mesela çalışıyor ama oda öyle ...ben diyince uyguluyor 1-2 gün sonra seriyor.....
zaten bende ona kızıyorum ya
ben sizin yada ravzanın yerinde olsam ooooo
bende farkındayım herşeyin ama
yapabileceğim tek şey yok malesef
buda fena içimi acıtıyor benim
zaten bende ona kızıyorum ya
ben sizin yada ravzanın yerinde olsam ooooo
bende farkındayım herşeyin ama
yapabileceğim tek şey yok malesef
buda fena içimi acıtıyor benim
ah be kuzum....sayılı gün ama yavlum seninkide inşallah....hem sonra emin ol lu köy kılıklı izmitten daha güzel br yerde olucaksın
sayılı gün diilmiş
bizim burdan kurtuluşumuz zor kuzucum
bacım zaten beni,m derdim senin derdini azımsamak değil sadece yanlız olmadığını göstermek...yoksa herkez kendi yangınını biliri....allah yar ve uardımcın olsun inşallah....bu arada utandırdın aşkolsun kuzummmm
allah hayırlara çıkaresın bacım....bence güzel kuzum ama anlamını bilemdim
muhteşem sözler muhteşem cümleler bende sizi alkışlıyorum
biriniz kocaelinde
biriniz istanbulda yaşıyorsunuz
çevreniz işiniz var
sosyal imkanlarınız süper dışarı çıkıp 5 dakika yürümek bile sizi eve huzurlu getirir
hadi ya bi gelinde gümüşhanede 5 gün kalın tamam tamam 3 gün hadi fazla değil 3 gün kalın
sonra hayatınızın odagından eşinizi çıkarıp kendinize bir hayat kurun ve öyle konuşalım bu konuları olmaz mı
malesef herkes sizin kadar şanslı değil
canlarr dedikleriniz cok cok dogru bakin size ne anlatayimm ...
esimle biz gidiyyoz geziyozz v.s ama bisey anlamiyozz cunkuu benim dilim okadar cok iyi degill bir yerde oturuyozz diyelim esimin bir arkadasi geldii nasilsin imiisn tamam ama gerisi sohbet boyle derin oluncaa ben konusamiyomm aslinda konusurum ama almancanin siveli konusmasi var ben dogrusunu ogreniyom ama sive icin icine girince ip kopuyoo .. o yuzden o sohbetten bisey anladigimiz icin geneledeee hep birisini gorunce ben bir panik yapiyom acaba gelcek bisey sorcakmi diyee .mesela bu bizde ufakta olsa bir stress probleemmm ...........
esimm herseyi ama herseyi yapan bir insann butun faaaliyetlet var kucuklugunden beri mesela bir dag turu yapmak istiyoo bisikletle ben 1 saat surebiiyom oda cok zor oyle duz yer degill ankliyabiliynuzmuu ben uyum sagliyamiyorum bir cok yerde ama o benimle yapmak istiyo bende onunla kayak,fitnis,tekerlekli ayakkabi bisiklet daga cima, v.s ben yetisemiyorum bunu kucuk yasta vucudun alismasi lazimm eee o zaman n oluyo o tek gitmeye bende evde kalmaya basliyommm ... baska bisey yapmak icimden gelmiyo bende onungibi olmka istiyom ama yokk olmuyoo yapsak hep boyle o bana ayak uyduruyoo .yani ben istiyom o bana ozensin onun yapamica biseyi benden ogrensin anliyonuzmu arkadaslar
burada kisitli zamanlar var hele pazar tam bir cenaze havasi yolda kedi bile goremezsinn .-....diger gunlerde aksam en gecc disarda 7,5 a kadar alisveris merkezelrinde olabulirsin sinir burasi sinir bir yer arkadaslar yaa .dese turkiyeye gidelim tasinalim bir dakka bile dusunmemm.....
bitanem ben senin dertlerini biliyorum....ama bak annatıklarının hepisnin içinde kocan var....benim derdim akıl vermek değil haşa...ama evlilik bitirmek çok kolay ve oluşturmak zor...kocanı bu kadar severken sen neden pabuç bırakasın ki hayata
iste benn istiyomkii ondan guclu olayim altta kalmiyayimm....simdi okulu bekliyorum haftanin tum gunu kulda olcam yine fitnesse yazilcamm .. kafamda o var suann bakalimm hayat oylede boylede gidiyoo hee bu arada 2 kiloda verdimm.. isteyerek degill hatta aksam esim dediki yuzun ben beyaz nurtenn seninle bir tatill cok iyi gelecek sanada banada dedi .. bunun farkinda olmasida guzell... edutummm iyiki varsiniz yaa inán bunu icten diyorumm...
ayrica su k.k daki reklamlara sinir oldum bugun n oyle zirt pirt cikiyo onume
bitanem ben senin dertlerini biliyorum....ama bak annatıklarının hepisnin içinde kocan var....benim derdim akıl vermek değil haşa...ama evlilik bitirmek çok kolay ve oluşturmak zor...kocanı bu kadar severken sen neden pabuç bırakasın ki hayata
canımsın sen de benim....ben senin kocanı ne kadar sevdiğini biliyorum.....bencede bir tatile gidin, hiç bir şeyi takmayın, eski ile ilgili konuşmayın.....gezin yiyin eylenin öpüşün kuzum..... bu arada illa spormu yapman laızm....resim yap, bişi çal...o sana özensin gurur duysun...ama önce sen sev
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?