Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

kızlar ben sımdı doktora gıdıom mıde bagırsak baktırıcam
sonrada yokum evde arkadasıma gıdıcem
operım sızlerı gorusuruz yarın ınsallah

muhteşem sözler muhteşem cümleler bende sizi alkışlıyorum

biriniz kocaelinde
biriniz istanbulda yaşıyorsunuz
çevreniz işiniz var
sosyal imkanlarınız süper dışarı çıkıp 5 dakika yürümek bile sizi eve huzurlu getirir

hadi ya bi gelinde gümüşhanede 5 gün kalın tamam tamam 3 gün hadi fazla değil 3 gün kalın
sonra hayatınızın odagından eşinizi çıkarıp kendinize bir hayat kurun ve öyle konuşalım bu konuları olmaz mı
malesef herkes sizin kadar şanslı değil

yavrular hayırlı cumalar biliyorum geç oldu emme işlerden ve oruçtan anca kendimi kaldırabiliyom bugün sayfalar ilerlemiş maşallah

bu hafat sonu 5 hafta çalışabilir alıyorum bacım...tahminen eylül 16 sı son iş günüm.....doktorum sezeryan diyor eğer öyle olursa 30 eylül, normal beklersek son tarih 12 ekim

hadi Allahım gönlüne göre hayırlı doğum nasip etsin tatlım

geçmiş olsun canım umarım bişi çıkmaz

bacım ben öyle düşünmüyorum ....olay illa arkadaşta değil....evde bile olsa kocansız uğraştığın ne var....biz kadınlar kocalarımızı çok odağa koyuyoruz, daha kötüsü ondan da bunu bekliyoruz ama olmuyor....onlar tuhaf bir mekanizma..kadın gibi değiller yavrum....

bende evet işim var ama burda tek bir allahın kulu değilki benim olayım....eve gidince o varken bile başka ilgileneceğim şeyler oluyor, beni o çağırıyor ne yapacaksan yanımda yap diye....kızsanda kızmasanda valla işin özü bu....hayatının merkezine almamak, yada benim gibi aslında cidden alsanda arada almadığın gibi izlenimi olamsını sağlamak....adamlar öyle tamamen onun olursa çok yayıyorlar.....birde söylenmemek....cidden sesizlik bazen çok şeyi hallediyor....dene bak dersin....

ben söylediğinize sonuna kadar katılıyorum
dogru ama bunlar sadece sizin için geçerli genelleme yapmayın
tabi eve gelince yapıcak çok işin olur çünkü akşama kadar evde değilsin
ben en sonnnn galiba 8 gün önceydi bi insanla konuşmuştum o da yanlış basmışlar zile
sabah kalkıyorum iş yapıyorum yemek yapıyorum
sonra ertesi gün aynı
ertesigün aynı
mecbursun mecburum eşimi odak almaya
ondan başka ses yok soluk yok mecburum

zor bacım haklsıın ya...ama ravza mesela çalışıyor ama oda öyle ...ben diyince uyguluyor 1-2 gün sonra seriyor.....

zor bacım haklsıın ya...ama ravza mesela çalışıyor ama oda öyle ...ben diyince uyguluyor 1-2 gün sonra seriyor.....

zaten bende ona kızıyorum ya
ben sizin yada ravzanın yerinde olsam ooooo
bende farkındayım herşeyin ama
yapabileceğim tek şey yok malesef
buda fena içimi acıtıyor benim

ah be kuzum....sayılı gün ama yavlum seninkide inşallah....hem sonra emin ol lu köy kılıklı izmitten daha güzel br yerde olucaksın

ah be kuzum....sayılı gün ama yavlum seninkide inşallah....hem sonra emin ol lu köy kılıklı izmitten daha güzel br yerde olucaksın

allah hayırlara çıkaresın bacım....bence güzel kuzum ama anlamını bilemdim

canlarr dedikleriniz cok cok dogru bakin size ne anlatayimm ...

esimle biz gidiyyoz geziyozz v.s ama bisey anlamiyozz cunkuu benim dilim okadar cok iyi degill bir yerde oturuyozz diyelim esimin bir arkadasi geldii nasilsin imiisn tamam ama gerisi sohbet boyle derin oluncaa ben konusamiyomm aslinda konusurum ama almancanin siveli konusmasi var ben dogrusunu ogreniyom ama sive icin icine girince ip kopuyoo .. o yuzden o sohbetten bisey anladigimiz icin geneledeee hep birisini gorunce ben bir panik yapiyom acaba gelcek bisey sorcakmi diyee .mesela bu bizde ufakta olsa bir stress probleemmm ...........

esimm herseyi ama herseyi yapan bir insann butun faaaliyetlet var kucuklugunden beri mesela bir dag turu yapmak istiyoo bisikletle ben 1 saat surebiiyom oda cok zor oyle duz yer degill ankliyabiliynuzmuu ben uyum sagliyamiyorum bir cok yerde ama o benimle yapmak istiyo bende onunla kayak,fitnis,tekerlekli ayakkabi bisiklet daga cima, v.s ben yetisemiyorum bunu kucuk yasta vucudun alismasi lazimm eee o zaman n oluyo o tek gitmeye bende evde kalmaya basliyommm ... baska bisey yapmak icimden gelmiyo bende onungibi olmka istiyom ama yokk olmuyoo yapsak hep boyle o bana ayak uyduruyoo .yani ben istiyom o bana ozensin onun yapamica biseyi benden ogrensin anliyonuzmu arkadaslar

burada kisitli zamanlar var hele pazar tam bir cenaze havasi yolda kedi bile goremezsinn .-....diger gunlerde aksam en gecc disarda 7,5 a kadar alisveris merkezelrinde olabulirsin sinir burasi sinir bir yer arkadaslar yaa .dese turkiyeye gidelim tasinalim bir dakka bile dusunmemm.....

bitanem ben senin dertlerini biliyorum....ama bak annatıklarının hepisnin içinde kocan var....benim derdim akıl vermek değil haşa...ama evlilik bitirmek çok kolay ve oluşturmak zor...kocanı bu kadar severken sen neden pabuç bırakasın ki hayata

iste benn istiyomkii ondan guclu olayim altta kalmiyayimm....simdi okulu bekliyorum haftanin tum gunu kulda olcam yine fitnesse yazilcamm .. kafamda o var suann bakalimm hayat oylede boylede gidiyoo hee bu arada 2 kiloda verdimm.. isteyerek degill hatta aksam esim dediki yuzun ben beyaz nurtenn seninle bir tatill cok iyi gelecek sanada banada dedi .. bunun farkinda olmasida guzell... edutummm iyiki varsiniz yaa inán bunu icten diyorumm...

ayrica su k.k daki reklamlara sinir oldum bugun n oyle zirt pirt cikiyo onume

canımsın sen de benim....ben senin kocanı ne kadar sevdiğini biliyorum.....bencede bir tatile gidin, hiç bir şeyi takmayın, eski ile ilgili konuşmayın.....gezin yiyin eylenin öpüşün kuzum..... bu arada illa spormu yapman laızm....resim yap, bişi çal...o sana özensin gurur duysun...ama önce sen sev

benim oyle hobilerim yok sevmiyorum oyle resim yapmak muzik kursuna gitmekk ..aslinda spor benimde hosuma gidiyorrr .. hem okul zor olacak benim icin spor yeterli simdilik .. ben esiminde beni cok sevdigini biliyorummmama isteee oyleee ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…