- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #33.121
naber yavlularımmmm.............ben çokkk yorgunum....hergün işe gelinmemeli bence....öperim sizi
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr............................
HALEVIMMMM nasilsin canimmmmmmmm
valla küçük kuzum iyi şükür....dün korkuttu beni...hiç hareket etmedi...gittik nst çektirdik hakkenten hareket yok
dedi ebe git tatlı ye gel....koca ülker damak karey, yedim ki düzledi:)))..yorulman dedi ebe
herkese uzun bır aradan sonra merhaba,
ev tasıma dukkan acma derken bırde web sıtesı actık o baya bır yordu bızı nneyse kı actık alnımızın akı ıle... artık burdayım
e ne var ne yok
lorkecım gecmıs olsun bır sorun mu var
Gönen Pazarı - Yöresel Gıdalar - Ev Tekstili - Ev Dekorasyon - Aydınlatma - Peynir - Zeytinyağ - Zeytin - El Yapımı Köy Ürünleri
herkese uzun bır aradan sonra merhaba,
ev tasıma dukkan acma derken bırde web sıtesı actık o baya bır yordu bızı nneyse kı actık alnımızın akı ıle... artık burdayım
e ne var ne yok
Gönen Pazarı - Yöresel Gıdalar - Ev Tekstili - Ev Dekorasyon - Aydınlatma - Peynir - Zeytinyağ - Zeytin - El Yapımı Köy Ürünleri
canım hadı hayırlı olsun face te gordum sıteyı gırdım dolandımherkese uzun bır aradan sonra merhaba,
e ne var ne yok
www.gonenpazari.com
kız nerlerdesın sen bakayımmerhabaaaaaaaaaaa canlarımmmm benimmmmmmmmmm giremedim ne zamandırrrrrrrrrr hepicinizi öpüyorum çok çok
ben adet oldum dün şinçik ikinci soğan kürünü uygulayacağım 10 gün umarım adetim yoluna girer hayırlısı
iyiyim tatlım senide iyi gördüm sanki
maşallah şehzademize yedi kocca bi çikolatayı yerinde durmamıştır
hayırlı olsun tatlım Allahım hayırlı kazançlar nasip etsin
Lorkemmmmmmmm geçmiş olsun kuzum umarım bişi çıkmaz endoskopiden
bafommm ne güzel bunlar kuzum...Allah hayırlı kazanç versin yaparız bizde alışveriş buralardan ama en kıyağını bekleriz haberin ola:))...nasıl ufak şehir hayatı kızınla güzel olmalı....
canım hadı hayırlı olsun face te gordum sıteyı gırdım dolandım
aklımın kosesıne yazdım
Allah bereket versın kazancınıza ınsallah
bu arada zeynebım ne tatlı ole masalah yvaruma yaa
kız nerlerdesın sen bakayım
kacıncı gunde regl oldun pekı fark ettımı hemen ılk kullanımda
kardesımde farketmıstı cunku
en az 3 ay devam et kuzum ınsallah
bakalım cuma bellı olcaka ne cıkacak
bısey cıkmaz tabı ınsallah
huu nabıon edutcan
oglunu cok merak edıom
yakısıklı olursa kızımı verebılırım
kız nerlerdesın sen bakayım
kacıncı gunde regl oldun pekı fark ettımı hemen ılk kullanımda
kardesımde farketmıstı cunku
en az 3 ay devam et kuzum ınsallah
bakalım cuma bellı olcaka ne cıkacak
bısey cıkmaz tabı ınsallah
arkadaslar ben normalde bugun 7 haftalık hamıleyım ama doktora gıttım bugun dedıkı 6 hafta 5 gun gorunuyor dedı ama cuma gunu gıttıgımde 6 hafta 3 gunluk demıstı sızce bır sorun olurmu bebegımın kalbı atıyor yasıyor cok sukur ama neden gerıden gelıyor bu sasırttı benı
edutum nasıl gecıyor bu sıcakta hamıleleık.. az kaldı heyecan tavandır artık sende.... allah benım gıı kolay dogum nasıp etsın sana da ıns arkaasım
sen ıstedıgını soyle ben en tazelerını yollarım sana kuzuumm
ay kuzum oruçken zor oluyor bişilerle uğraşması o yüzden iş varsa yapıyordum yoksa uyumaya çalışıyordum, 26.günde adet oldum canım sanırım bu adette de 7.günde başlicam dimi soğan kürüne 2 ay hiç uygulamamıştım hayırlısı olsun bakalım
inşallah bişi çıkmayacak tatlım
hedi ben çıkıyorum öptüm hepicinizi canlarım
senin kızını almıycamda kimi alıcam....benim oğlumu inan bende merak ediyorum....az kaldı allahımın izniyle bacım...allah kucağımıza almayı nasip eder inşallah
günaydın kuzularımmmmm[/QUOTE
GÜNAYDINN KUZULARR ,, ayyyyy giremedim biturlu 3 gun once kanim ,dun kaynanama kaynatzam izin donusu yaptilar iftardi sahurdu derkenn bide iss bittim yaaa
LORKEMM sonuclarin bugun belli olacakmis hadi iyi haberlerle gelirsinnn
HALEVIMM benimkide gelme sinyallerini verdiii artikinn regl olcam galibaaa . hadi sogan kurunu yap bende yapamya calisicam ramazan gecsinn
EEEE benim kzimi kim alicakkkkkkkkLORKE edutun oglu bneimdi kuzuu ona goreee
günaydın kuzularımmmmm[/QUOTE
GÜNAYDINN KUZULARR ,, ayyyyy giremedim biturlu 3 gun once kanim ,dun kaynanama kaynatzam izin donusu yaptilar iftardi sahurdu derkenn bide iss bittim yaaa
LORKEMM sonuclarin bugun belli olacakmis hadi iyi haberlerle gelirsinnn
HALEVIMM benimkide gelme sinyallerini verdiii artikinn regl olcam galibaaa . hadi sogan kurunu yap bende yapamya calisicam ramazan gecsinn
EEEE benim kzimi kim alicakkkkkkkkLORKE edutun oglu bneimdi kuzuu ona goreee
kzıızm 4 e kadar var yolu sen merak etme....eh kızlarınız doğsun zor verirsiniz ya neyse.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?