Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

kızlar nerlerdesınız ne yapıyonuz
dun bakımdan bı gıremedım kk ya
actım tam sayfayı okurken kapanmıstı maalesef
sımdıde dunku sayfayı acmıyo
ne yazdıydınız bakayım soleyın

naber yavlularımmmm.............ben çokkk yorgunum....hergün işe gelinmemeli bence....öperim sizi

naber yavlularımmmm.............ben çokkk yorgunum....hergün işe gelinmemeli bence....öperim sizi

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr............................

gunaydın hatunlar nasılsınız ...
edutcanım kesınlıkle haklısın yaa
ben esımı gorunce aynı seyı dusunuyorum
hele sıcaklarda kesınlıkle mesaı saatlerınde degısıklık yapılmalı

herkese uzun bır aradan sonra merhaba,

ev tasıma dukkan acma derken bırde web sıtesı actık o baya bır yordu bızı nneyse kı actık alnımızın akı ıle... artık burdayım

e ne var ne yok

lorkecım gecmıs olsun bır sorun mu var

www.gonenpazari.com

Son düzenleme:
merhabaaaaaaaaaaa canlarımmmm benimmmmmmmmmm giremedim ne zamandırrrrrrrrrr hepicinizi öpüyorum çok çok

ben adet oldum dün şinçik ikinci soğan kürünü uygulayacağım 10 gün umarım adetim yoluna girer hayırlısı

HALEVIMMMM nasilsin canimmmmmmmm

iyiyim tatlım senide iyi gördüm sanki

valla küçük kuzum iyi şükür....dün korkuttu beni...hiç hareket etmedi...gittik nst çektirdik hakkenten hareket yok
dedi ebe git tatlı ye gel....koca ülker damak karey, yedim ki düzledi:)))..yorulman dedi ebe

maşallah şehzademize yedi kocca bi çikolatayı yerinde durmamıştır

hayırlı olsun tatlım Allahım hayırlı kazançlar nasip etsin

Lorkemmmmmmmm geçmiş olsun kuzum umarım bişi çıkmaz endoskopiden

bafommm ne güzel bunlar kuzum...Allah hayırlı kazanç versin yaparız bizde alışveriş buralardan ama en kıyağını bekleriz haberin ola:))...nasıl ufak şehir hayatı kızınla güzel olmalı....

canım hadı hayırlı olsun face te gordum sıteyı gırdım dolandım
aklımın kosesıne yazdım
Allah bereket versın kazancınıza ınsallah
bu arada zeynebım ne tatlı ole masalah yvaruma yaa

kız nerlerdesın sen bakayım
kacıncı gunde regl oldun pekı fark ettımı hemen ılk kullanımda
kardesımde farketmıstı cunku
en az 3 ay devam et kuzum ınsallah

bakalım cuma bellı olcaka ne cıkacak
bısey cıkmaz tabı ınsallah

bafommm ne güzel bunlar kuzum...Allah hayırlı kazanç versin yaparız bizde alışveriş buralardan ama en kıyağını bekleriz haberin ola:))...nasıl ufak şehir hayatı kızınla güzel olmalı....

huu nabıon edutcan
oglunu cok merak edıom
yakısıklı olursa kızımı verebılırım

senin kızını almıycamda kimi alıcam....benim oğlumu inan bende merak ediyorum....az kaldı allahımın izniyle bacım...allah kucağımıza almayı nasip eder inşallah

ay kuzum oruçken zor oluyor bişilerle uğraşması o yüzden iş varsa yapıyordum yoksa uyumaya çalışıyordum , 26.günde adet oldum canım sanırım bu adette de 7.günde başlicam dimi soğan kürüne 2 ay hiç uygulamamıştım hayırlısı olsun bakalım

inşallah bişi çıkmayacak tatlım

hedi ben çıkıyorum öptüm hepicinizi canlarım

arkadaslar ben normalde bugun 7 haftalık hamıleyım ama doktora gıttım bugun dedıkı 6 hafta 5 gun gorunuyor dedı ama cuma gunu gıttıgımde 6 hafta 3 gunluk demıstı sızce bır sorun olurmu bebegımın kalbı atıyor yasıyor cok sukur ama neden gerıden gelıyor bu sasırttı benı

hayırlı olsun. endıse etme olur oyle sonuna kadar 3 gun ılerde 5 gun gerıde oldugu oluyor ama bebekler saglıklı oluyor cok sukur he oyle oldu bana ve arkadaslara
endıselenme

edutum nasıl gecıyor bu sıcakta hamıleleık.. az kaldı heyecan tavandır artık sende.... allah benım gıı kolay dogum nasıp etsın sana da ıns arkaasım

sen ıstedıgını soyle ben en tazelerını yollarım sana kuzuumm

valla sıcaklar bunlatıyor bacım...birde sağolsun kocam sürekli üşüdüğüme karar verip üstümü örtmeye çalışmasa:)) sağdan sola soldan sağa dönemeek ayrı dert kalkarken 70 lik teyzeler gibiyim:)) bugün iş yerine tansiyon aletimi getirdim düüşün:)) ama hamdolsun hiç birinden şikayetim yok...yeterki sağlıklı olsun oğlum....
alınca diycem zaten sana....öperim kuzum

senin kızını almıycamda kimi alıcam....benim oğlumu inan bende merak ediyorum....az kaldı allahımın izniyle bacım...allah kucağımıza almayı nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…