Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

bafocumburalar böyle ben geliyorum inan yazmak içimden gelmiyor....iş konusundada göreceğiz bakalım
kızlar birlikte bir rejim yapalım....burda onla ilgili buluşalım ne dersinizzz

kızlar edutcan bafo sebın bebıskom
gelmıs gıtmıssınız ıyısındır ınsallah hepınıze bebelerınız

bende durumlar aynı valla buraya hergun bakıyodum 2 -3 gun bakmadım sız yazmıssınız ..
bıraz hastayım suan bogaz enfeksyonu
yarın smear ve kultur testım kaldı tup bbeke dosyası actırmak ıcın oraya gıdıcem

onun dısında haftaya esımın testı var onun sonucuyla ınsallah ankaraya kaan hocaya gıdıcez tup oncesı

bakalım hayat bıze neler gosterecek
30 aralık cuma batım aynı zamanda dogum gunum
2011 ı suprızle kapatmayı o kadar ısterımkı dogum gunumde hemde ama hayırlısı

AAA lorkemm sen tüp bebek yaptırcaksın yani ama bence bi kez daha aşılama yaptırsan mı acaba diye düşündüm. inşallah yeni yıl hepimizin dileklerinin kabul olduğu bir yıl olurr

merhabaaaaaaaaa canlarım bende herşey aynı kendi yolumda devam ediyorum henüz tedaviye başlama gibi bir niyetim yok ama hiç belli de olmaz bu son adetim tam 52.günde geldi ve bu sefer çok yıkıldım nedense sanırsam içten içe tutacağı umuduyla baktım ki bu kadar üzülmüşüm neyse artık herşeyin hayırlısı hepinizi öpüyorum

2012 yılının hepimize hayırlı uğurlu olmasını dilerim, 2012 yılı biz bebişsizlerin göbüşlerini, hamişlerimizin kucaklarını doldursun ve annelerimizin evlatlarını sağlıkla büyüteceği bir yıl olur inşallah hepinizi öpüyorum canlarım

AAA lorkemm sen tüp bebek yaptırcaksın yani ama bence bi kez daha aşılama yaptırsan mı acaba diye düşündüm. inşallah yeni yıl hepimizin dileklerinin kabul olduğu bir yıl olurr

esımın degelerı dusuk bıttem bızım ıcın asılama pek mantıklı degıl bosuan ben hormon yuklenıp duruyorum sadece
nısan a kadr tedavı sonra tup bebek gıbı suan durum bakalım

halevım nerelerdesın hıc sesın cıkmıyor senınde
sen ıgnelı takıp yaptırıp asılama yaptırabılrısın aslında
senın yumrutlaman uzun suuryo cunku onun bı takıbını byapsan belkıde olacak yanı

dondurulmusta vardı onu ne zaman dusunuyorsun
beklemek sadece bızı tuıketıyo
muhakkak bıseyler yapmak lazım bence beklerken

2012 hepimize güzellikler getirsin. tatlı arkadaşlarımın hepsi sağlıkla kuzularına sarılsınlar bu sene inşallah.. çift sayılı yılları daha çok seviyorum nedense ve hep daha iyi geçiyor bu da öyle olur inşallah..
hepinizi sevgiyle kucaklıyorum..

kızlar merhaba... ben yeni katıldım aranıza... sormak istediğim bişey var... 6 haftalık gebeyim... ikinci kontrolüme gittim... ilk doktor progeston isimli bi ilaç veririken ikinci gittiğim kesinlikle alma o hapı dedi... şaşırdım kaldım.... hangisini dinlesem ?

aaa lorkeem en son test yaptırdığınızda baya iyi çıkmıştı niye düştü ki acaba aslında sende haklısın aşılamanın normalden pek farkı olmuyo hız problemi olanlara birebir tabi. 2012 de daha ciddi atılımlar var yani çok sevindim oturup beklemek gerçekten insanı çok yıpratıyo vallaaa senin tüple olcak gibi geldi içime inşallah :))

bu ilacı bi ara bende kullanmıştım sanırım tutunmayı sağlıyo kullanan çok kişide tanıyorum ama düşük riski olunca falan kullanılıyo heralde .niye doktorun karşı çıktı anlamadım sen en iyisi 3. doktora git o ne derse ona göre davran

heeyyoo.. beni unutmadınıs dimmmiii ?????
aylardır hiç giremedim foruma... internete bile çok kısıtlı girebildim... malum canavar bir oğlan var sürekli eteğime yapışık olan..
nasılısnız? neler yapıyorsunuzzzz??? herkesi merak ediyorum... ilk sayfadaki liste güncel değil sanırım =(

lorkemmm..hayırlısı olsun hakkında.... inşallah güzel bir yıl olur senin için.. 3 kişilik aile oluverirsin.. güzel haberlerini kutlarız burdan.. dua edicem senin için...
kendine iyi bak

bafocumburalar böyle ben geliyorum inan yazmak içimden gelmiyor....iş konusundada göreceğiz bakalım
kızlar birlikte bir rejim yapalım....burda onla ilgili buluşalım ne dersinizzz

edutum... bebiş gelmiiişşş.... çoookk sevindim..hayırlı olsun..analı babalı sağlıklı hayırlı evlat olsun inş...
resim varmı resim?

kuzularrrrr.yeni yılınız kutlu mutlu olsunnnn........lorkem bencede tüpse tüp başla bir an önce....lapacım nasılsınız efem....geldi paşam hatta 3 aylık bilem oldu....bittoşşşş kuzummmm meleğimin anası hadi başlasak ya.....helvammmm kocişin gittimi kaan beye?

lapacıı unuturmuyuz kızım sen nerelerdesın bakalım pasayla hayatınızı yasıyorsunuz valla
duanızı ebklıyorum tabıkı de ama daha vakıt var esımın tedavısı var bıraz bakalım bahar da nasıbse

edutum baslıcaz bakalım kocam kaan hocaya bı gorunsun
bırazcık degerler toparlansın yapıcaz ınsallah
duanızı beklıyoruz

bacım tüp için değer düzeltmek şart değilki...biz hiç tedavi olmafık

kızlar nasılsınız ben iyiyim ikinci meleğim geliyor
allahım isteyen herkese nasip etsin
lorke canım nasılsın allahım hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inş. olur canım
değerlerin düzelir hep dualarımdasınız
kıvırcık ne yaptı haber alan var mı kızlar
bitte edut pınar lapacı bebişkom halev gultun ay unuttuğum varsa affola kızlar hepinizi kocaman öpüyorum

bacım tüp için değer düzeltmek şart değilki...biz hiç tedavi olmafık
hem sayı hem morfolojı kotu oldugu ıcın tutma ıhtımalını arttırmak adına bı kac ay tedavı uygulamayı duusnuyoruz
en azından ıcımız daha rahat edecek
bu kadar bekledık 3 ay daha beklerız nıhayetınde ınsallah
hayırlı olsun masallah hızlısın
normal yolla mı oldu hemen 2. bebegın ıstedınızmı bıde
Allah kaolylık versın valla ıkısının arası cok yakın olacak gıbı

kıvırcan dıs gebelık sonrası bekleme asamasında suan

hoşbuldum... iyiyim çok şükür... maşallaahhh kuzucuğaa ismi ne paşanın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…