Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

ınsallah canım
adetın gecıktı dımı

gecıktı canım normalde cmts olması gerekıyodu olmadı pazar aksam cok az kahve leke geldı sonra ara ara wcye gıttıgımde cok hafıf lekem oluyoıslaklık bıle hıssetmıyorum bıde benm adetıme yakın goguslerım agrır bu ay ole bıseyde olmadı bılmıyorum ya test yapmayada korkuyorum acıkcası ya yoksaa

yap bence test rahatlarsın
bende adetten 3 gun once yaptım
benım anormal belırtıler vardı ama
sende yap rahatlarsın

inşallah canım benim burda herkesin olcak sırayla ama bu duygu garip ya sevinemiyosun bile kese kalbi değeri :Saruboceq: :Saruboceq:

evet valla o ilk sevinç anı ayrı ama şimdi daha çok endişe var... değer yükseldi mi? kese görünecek mi? kalp atışı olacak mı? v.s. Rabbim yardım elini çekmesin üzerimizden

Canım inşallah gelmiştir minişin... süpriz olur sana da eşine de

canım eğer yoksa hemen doktora gidersin... neden adetin gecikmiş bakılır ona göre müdehale edilir.ve yeniden çalışmalara devam edersin.

günaydın canlarım işlerimiz yoğun tatile çıkmadan arkadaşıma fazla iş bırakmak istemiyorum o yüzden harıl harıl çalışıyorum ve birşey yazamıyorum okuyabiliyorum ancak

günaydın helvam

günaydın bitter çikolatam ikimizin karışımından güzel bi çikolatalı helva çıkar ama tatlıyı pek sevmiyorum orası başkakaydirigubbakcemile3

tatlım ya sıkma canını dinlen drunun söylediği gibi herşey yoluna girecek kötü düşünme sakın

oo topıgı hamıleler basmıs :) gunaydın kızlar sabah geldım kımse yoktu bende daha adet olmadımm

tatlım sende korkma bence nereye kadar korkabilirsin ki yap testi gitsin ki inşallah hamilesindir

ben geldim kısllaarrrr
leylem dün aklıma geldin sen... demek hala gelen giden yok.... bir an önce test yap yahuu.. merakta kaldık bak..

gayecim.. bebek hemen 1-2 günde yerleşmiyor... ilk 8. haftaya kadar korumak gerekli... ancak yerleşip boyu 5mm yi geçecek kadar oluyor çünkü... bol bol dinlen... taze ananas ye.. rahmi kuvvetlendiriyor.. benim 8. kaftada kanamam oldu o zaman çok yemiştim.. endişe etme.. göreceksin miniş yerleşecek ve ben buradayım diyecek sana

edutum.. domateslr için dün koltuklama yapın demişsin.. başka yapmamız gereken birşey var mı? bundan sonra domates çıkmasınımı beklicez.. birde ne kadar su vermek lazım.... gün aşırı veriyorduk ama fazla mı ki?

yap bence test rahatlarsın
bende adetten 3 gun once yaptım
benım anormal belırtıler vardı ama
sende yap rahatlarsın
bende hıc belırtı yok canım ne adet belırtısı ne hamılelık
ınsallah canım o kadar ıs
canım eğer yoksa hemen doktora gidersin... neden adetin gecikmiş bakılır ona göre müdehale edilir.ve yeniden çalışmalara devam edersin.
negatıf cıkacagını dusunmek ıstemıyorum hıc cunku cok umutlandım ınsalah olmustur bu ay zatenbu ayda olmasa onumuzdekı ay memlekete gıdıcez butun yaz ordayız ordada esımle bırlıkte degılız herzaman ben anneme gıdıyorumarada kaynanamın evındede yanı bılmıyorum kendı evın gıbı degıl bu ay olmasa taa eylule kalıcak umutlarımız...

günaydın hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrr

gayecim neler gelmiş başına öyle ama kötü bişey olmamasına sevindim
pazartesi olucakmış galiba muayen sen ne aylar bekledin pkolar gitsin diye pazarteside çabucak gelir inşallah
saglıklı sıhhatli olucak bebegin merak etme sen

bittecim sen ne zaman gidiceksin doktora

leylemcim bi test yap be güzelim zor diil ki çiş yapcan sadece

gaye değerim 230 dan 646 ya çıkmış çok şükür bu gün tam günümdü benim inşallahhh seninde artmıştırrrrrrrr :Saruboceq:

HALEV LAPACI KIVIRCIK ya yoksa dıye korkuyorum bıde testı sabah erkenmı yapayım yoksa aksamda yapsam olurmu aksam gelıcek test sabahımı beklıyım yapmak ıcın gece uyuyamıyorum hıc kacgundur hep aklımda

GÜnaydın fıstıklar
gaye sorum olmamasına Çok sevındım
mugı bıtte ıyı olmanıza sevındım
leylem nasıl dayanabılıyorsun kalk hemen bı test al yap ben merak edıyorum dÜn gırmedın acaba dedım?

canım günaydııın ben testi erken yaptığım için iki gün önce doktorum 1 hafta geçsin iki güne bhcg baktır sonra buluşalım dedi

ayselcim sen de hoşgeldin canım çok şükür iyiyiz

gaye değerim 230 dan 646 ya çıkmış çok şükür bu gün tam günümdü benim inşallahhh seninde artmıştırrrrrrrr :Saruboceq:

1 günde mi o kadar çıkmıııııışşşş????ohaoldumsmile bana doktorum dün dediki 300 lerde falan çıkması lazım bugün dedi...çünkü 2 gün geçmemişti.

gıdıp gelıp aynaya bakıyorum yuzumde bı degısıklık varmı oaramı buramı ıncelıyorum goguslerde hıcbı hassasıyet agrı sızı yok ılla oyle olmasımı gerekıyor kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…