- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #7.781
ınsallah canım
adetın gecıktı dımı
günaydıın gültünn :lepi:
gecıktı canım normalde cmts olması gerekıyodu olmadı pazar aksam cok az kahve leke geldı sonra ara ara wcye gıttıgımde cok hafıf lekem oluyoıslaklık bıle hıssetmıyorum bıde benm adetıme yakın goguslerım agrır bu ay ole bıseyde olmadı bılmıyorum ya test yapmayada korkuyorum acıkcası ya yoksaa
inşallah canım benim burda herkesin olcak sırayla ama bu duygu garip ya sevinemiyosun bile kese kalbi değeri :Saruboceq: :Saruboceq:
bılmıyorum gaye okadar cok bekledımkı sankı ımkansız gıbı gelıyor bana yanı eger olmussa bu ayın dıger aylardan farkı kocamdan ayrıydım adetım bıttı yanına geldım ve ılıskı sırasında bebek dusunmedım hıc yanı hesap yapmadım ha bugn yapalım ha yarın yapalım dıye bılmıyorum belkıde tutmustur bu ay ve farkında olmadan bol bol maydanoz nane yesıl sogan marul yedım kahvaltıda bılmıyorum baskasa bısey yapmadım yanı ınsallah bebısım benımledır dua edın
gecıktı canım normalde cmts olması gerekıyodu olmadı pazar aksam cok az kahve leke geldı sonra ara ara wcye gıttıgımde cok hafıf lekem oluyoıslaklık bıle hıssetmıyorum bıde benm adetıme yakın goguslerım agrır bu ay ole bıseyde olmadı bılmıyorum ya test yapmayada korkuyorum acıkcası ya yoksaa
günaydın helvam
Günaydın kızlar.... Ben dün eve geldiğimden beri yatıyorum. Bugün evdeyim yatıcam mümkün olduğunca.Dün kan verdim tekrar sonucu saat 11 e doğru belli olacak.Ne olur dua edin kızlar değerim artmış olsun.
oo topıgı hamıleler basmıs :) gunaydın kızlar sabah geldım kımse yoktu bende daha adet olmadımm
bende hıc belırtı yok canım ne adet belırtısı ne hamılelıkyap bence test rahatlarsın
bende adetten 3 gun once yaptım
benım anormal belırtıler vardı ama
sende yap rahatlarsın
ınsallah canım o kadar ısevet valla o ilk sevinç anı ayrı ama şimdi daha çok endişe var... değer yükseldi mi? kese görünecek mi? kalp atışı olacak mı? v.s. Rabbim yardım elini çekmesin üzerimizden
Canım inşallah gelmiştir minişin... süpriz olur sana da eşine de
negatıf cıkacagını dusunmek ıstemıyorum hıc cunku cok umutlandım ınsalah olmustur bu ay zatenbu ayda olmasa onumuzdekı ay memlekete gıdıcez butun yaz ordayız ordada esımle bırlıkte degılız herzaman ben anneme gıdıyorumarada kaynanamın evındede yanı bılmıyorum kendı evın gıbı degıl bu ay olmasa taa eylule kalıcak umutlarımız...canım eğer yoksa hemen doktora gidersin... neden adetin gecikmiş bakılır ona göre müdehale edilir.ve yeniden çalışmalara devam edersin.
evet valla o ilk sevinç anı ayrı ama şimdi daha çok endişe var... değer yükseldi mi? kese görünecek mi? kalp atışı olacak mı? v.s. Rabbim yardım elini çekmesin üzerimizden
Canım inşallah gelmiştir minişin... süpriz olur sana da eşine de
EDUT HANIM oturmaya mı geldiniz insan bi konuşur demii
günaydın hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrr
gayecim neler gelmiş başına öyle ama kötü bişey olmamasına sevindim
pazartesi olucakmış galiba muayen sen ne aylar bekledin pkolar gitsin diye pazarteside çabucak gelir inşallah
saglıklı sıhhatli olucak bebegin merak etme sen
bittecim sen ne zaman gidiceksin doktora
leylemcim bi test yap be güzelim zor diil ki çiş yapcan sadece
GÜnaydın fıstıklar
gaye sorum olmamasına Çok sevİndİm
mugİ bİtte İyİ olmanıza sevİndİm
leylem nasıl dayanabİlİyorsun kalk hemen bİ test al yap ben merak edİyorum dÜn gİrmedİn acaba dedİm?
gaye değerim 230 dan 646 ya çıkmış çok şükür bu gün tam günümdü benim inşallahhh seninde artmıştırrrrrrrr :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?