- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #8.221
biz de haftaya perşembe gidicez.dr izin verirse c.tesi günü de 1 haftalığına annemlerin yanına gidicem.tokluk kan şekerim normalde 100-120 arasında oluyordu.dr.um 140-150'yi geçmesin demişti.son zamanlarda sıcaklardan mı yoksa pıtırcığım büyüyor ondan mı bilmiyorum 140-160 arası çıkıyor.kafamı ona taktım.dra söyledim normal çok yüksek değil düşük olması daha tehlikeli dedi ama ben yine de korkuyorum.2 gündür ayaklarım çok şişiyor.dün açık ayakkabı giymiştim bantları vardı hep su topladı ayaklarım.halbuki hep de havada tutuyorum otururken.akşamları eve gittiğimde dayak yemiş gibi oluyorum yürüyüşe de çıkamıyorum.kısacası 2 gündür biraz sıkıntılıyım.ama buna da şükür
biz de haftaya perşembe gidicez.dr izin verirse c.tesi günü de 1 haftalığına annemlerin yanına gidicem.tokluk kan şekerim normalde 100-120 arasında oluyordu.dr.um 140-150'yi geçmesin demişti.son zamanlarda sıcaklardan mı yoksa pıtırcığım büyüyor ondan mı bilmiyorum 140-160 arası çıkıyor.kafamı ona taktım.dra söyledim normal çok yüksek değil düşük olması daha tehlikeli dedi ama ben yine de korkuyorum.2 gündür ayaklarım çok şişiyor.dün açık ayakkabı giymiştim bantları vardı hep su topladı ayaklarım.halbuki hep de havada tutuyorum otururken.akşamları eve gittiğimde dayak yemiş gibi oluyorum yürüyüşe de çıkamıyorum.kısacası 2 gündür biraz sıkıntılıyım.ama buna da şükür
hastanede 1-20 gün arası randevu veriyoruz dedi ben özelden çektireyim bu ayı kaçırmayayım dedim ama yok dediler
gaye hiç girmedimi bugün. haberiniz varmı
tv de hamileli kşekerinden bahsederken dr dediki çok tehlikeli bi durum yok. kontrol altında tutun. dikkat edin sadece..
benimde sınırda çıktı değerler. dr diyet bile vermedi. zaten karbonhidrat şeker vs yeme diyodu aynısını gen söyledi. sen zaten dikkatlisin bu konuda hiç bişey olmaz...
şişlik için pozisyon değiştirmek v eboool su içmek gerekiyormuş.. yürüyüş zaten 10 dk agır tempo öneriyolar. sabah aksam...
sabah evden metroya 10 dakika metrodan işe 10 dakika yürüyorum.akşam da aynı şekilde.iyi hissedersem ara sıra kendimi akşam eşimle yemekten sonra en az 45 dk falan da ayrıca yürüyordum.
Allah'ım bu zor zamanda sabır ve sonunda dünya tatlısı bir bebek versin size inşallah :Saruboceq: hep pozitif düşün canım
sebinim yaa... allah yardımcın olsun canım...
şeker yüklemesi yaptırdın dimi sen? orda ne çıkmıştı?
anladım canım... o zaman hangi gün verirlerse çektir sen.. o ay korunursun..
hayırlısı olsun edutumm.....
hele bi çektir hsg ni.. sonucu gör.. eşin o ara sperm verir tekrar.. sonuçların hepsini toplayıp götürürsün doktoruna... duruma göre sana yol gösterir.... aşılama için tüp merkezine git der.. yada durum iyi klomen yapalım der... seçim senin bu durumda
mirmirmirmir endişeliyim ama başlamazsam olmayacak
sebbiinnn
pınaarrr
minişelre isim ne düşündünüz???
canım ben şeker yüklemesi yaptırmadım çünkü zaten normalde şekerim var.rutin kontrole gittim.dr sonuçları iyi buldu.iyi gidiyor dedi.hatta insülinimin dozunu azalttı ama ben azaltmadım yükselirse diye.gerçi dr da dedi sen kendini daha iyi bilirsin dozunu ayarlarsın diye.ben de yediklerime göre hareketime göre ayarlıyorum dozumu.açlık kan şekerim hastanede 84 çıktı.
sebbiinnn
pınaarrr
minişelre isim ne düşündünüz???
klimanın karşısında mı oturuyosuunn :bbo:
sen kendini hasta ediceksin tatlım... biliyorsun hamilelerde bağışıklık sistemi düşük oluyor... öyle klima karşısıdna falan oturma... evet çok sıcak ama direkt karşısına geçme bari..hasta olursun sonra çok uğraşırsın
babamız Nil olsun istiyor sanırım öyle olacak
ay daha belli değil tatlım yaa. ben 2. isim istiyorum eşim ne gerek var diyor...
emreyi begendik. 1. isim okey gibi ...
hımm...anladım canım... açlık 84 iyi çıkmış.. benim geçen hafta 76 çıkmıştı.. şeker yüklemesi yaptırdım 118 çıktı...
evde kendin ölçüyormusun? nasıl ayarlıyorsun kendin?
Nil güzel bir isim.. ben çok severim.... kısa sade güzel...
sağlıklı sıhhatli olsun inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?