Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

tv de hamileli kşekerinden bahsederken dr dediki çok tehlikeli bi durum yok. kontrol altında tutun. dikkat edin sadece..
benimde sınırda çıktı değerler. dr diyet bile vermedi. zaten karbonhidrat şeker vs yeme diyodu aynısını gen söyledi. sen zaten dikkatlisin bu konuda hiç bişey olmaz...
şişlik için pozisyon değiştirmek v eboool su içmek gerekiyormuş.. yürüyüş zaten 10 dk agır tempo öneriyolar. sabah aksam...

sebinim yaa... allah yardımcın olsun canım...
şeker yüklemesi yaptırdın dimi sen? orda ne çıkmıştı?

hastanede 1-20 gün arası randevu veriyoruz dedi ben özelden çektireyim bu ayı kaçırmayayım dedim ama yok dediler

anladım canım... o zaman hangi gün verirlerse çektir sen.. o ay korunursun..
hayırlısı olsun edutumm.....
hele bi çektir hsg ni.. sonucu gör.. eşin o ara sperm verir tekrar.. sonuçların hepsini toplayıp götürürsün doktoruna... duruma göre sana yol gösterir.... aşılama için tüp merkezine git der.. yada durum iyi klomen yapalım der... seçim senin bu durumda

sabah evden metroya 10 dakika metrodan işe 10 dakika yürüyorum.akşam da aynı şekilde.iyi hissedersem ara sıra kendimi akşam eşimle yemekten sonra en az 45 dk falan da ayrıca yürüyordum.

sabah evden metroya 10 dakika metrodan işe 10 dakika yürüyorum.akşam da aynı şekilde.iyi hissedersem ara sıra kendimi akşam eşimle yemekten sonra en az 45 dk falan da ayrıca yürüyordum.

ben kablumbağa hızında yürüyorum. doktor olsun dedi. zaten gündüz yürüncek gibi değil. akşam geç saatte iyi oluyor..

canım ben şeker yüklemesi yaptırmadım çünkü zaten normalde şekerim var.rutin kontrole gittim.dr sonuçları iyi buldu.iyi gidiyor dedi.hatta insülinimin dozunu azalttı ama ben azaltmadım yükselirse diye.gerçi dr da dedi sen kendini daha iyi bilirsin dozunu ayarlarsın diye.ben de yediklerime göre hareketime göre ayarlıyorum dozumu.açlık kan şekerim hastanede 84 çıktı.

mirmirmirmir endişeliyim ama başlamazsam olmayacak

hiç endişe etme tatlım.dualarımız seninle.çok zor bir süreç tahmin edebiliyorum.ama başlamak bitirmenin yarısıdır.doğru bir karar almışsınız.sonu çok güzel olacak Allah'ın izniyle :1hug:

hımm...anladım canım... açlık 84 iyi çıkmış.. benim geçen hafta 76 çıkmıştı.. şeker yüklemesi yaptırdım 118 çıktı...
evde kendin ölçüyormusun? nasıl ayarlıyorsun kendin?

senağlama
evet çok sıcak olunca bazen geçiyorum karşısına dayanamıyorum çoook sıcakk yanıyorumm (ama tamam geçmem bundan sonra uzaklaşırım doğru söylüyosunuz hasta olucam böyle yaparsam

ay daha belli değil tatlım yaa. ben 2. isim istiyorum eşim ne gerek var diyor...
emreyi begendik. 1. isim okey gibi ...

emre de güzel... türk dil kurumundan anlamlarıan baktım =)

Koken : Türk
Söyleyiş :
Anlam : 1. Âşık, tutkun. 2. Halk şairi. 3. Kardeş. 4. Arkadaş

Koken : Farsça
Söyleyiş :
Anlam : 1. Mavi, lacivert. 2. Mısır’dan geçip Akdeniz’e dökülen nehir

tabi sürekli ölüçüyorum her gün açlık tokluk.önceden açlıklarım 60-80 arası çıkıyordu.o yüzden tatlı şeyler yiyordum ve çok fazla hareket etmiyordum.çünkü dr düşük olması daha tehlikeli diyor.tokuluklarımda 100-120 arası çıkıyordu.şimdi açlığım 75-90 arası tokluğum da 140-160 arasında.mesela patates,pirinç pilavı, börek gibi şeyler yiceksem insülin dozumu artırıyorum.sebze yemeği yiyeceksem azaltıyorum.

Nil güzel bir isim.. ben çok severim.... kısa sade güzel...
sağlıklı sıhhatli olsun inş...

amin hepimizin ki öyle olur inş.siz düşündünüz mü?benim düşünmeye fırsatım olmadı diyebilirim.cinsiyetini öğrenince düşünürüz demiştik meğer eşim o arada düşünmüş bile.cinsiyeti belli oldu akşam nil olsun mu dedi.annemler ablamlar da beğendi.hatta şimdiden nil diye seviyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…