Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

ayy ben suda doğurmak istiyorum cidden.. gidince dr uma sorucam varmı hastanede... =)

yeterki bebiş sağlıklı dünyaya gelsin pınarım... 3 kişi çıakrsınız tatile.... bu senede öyle olsun... zaten bebek için tüm yaşantımızı değiştirmeyecekmiyiz?

Yağ sendedemi böyle kaşıntı yaptı canım ,tamam bende alayım dalininkini tek kaşınmasında markete gittiğimizde alırım peki senin nasıl durum çatlakların falann oldumu ?

şimdi internetten baktımda canım dalin jel bebe yağı aleo veralı e vitaminli olarak gördüm o dimi kullandığın ??

bendede yaptı johnson bebe yağı... kırmızı kırmızı oldu.. acaip kaşınıyordu.. sonra pul pul oldu döküldü... bende değiştirdim.. dalin jel iyi geldi şimdi... evet e vitaminli aleo veralı olan.. zaten başka jel nemlendirici yok piyasada.. ben görmedim...
çatlak bende hiç olmadı... ama zaten olmayacaktı da mı olmadı yoksa jel mi iyi geldi birşey diyemem

sıcak beynimi bulandırdı... kendimi şunları düşünürken buldum

bütün kızlar hamiş kalsın da 2. tura baslayalım -tatlicadiarzu-

anladım tatlım alayım bende deniyeyim bakalım o nasıl gelicek bu kaşıntıyı sıcakta tetikliyo klimayı açıp karşısına oturunca biraz geçiyo çünkü kaydirigubbakcemile3

hayatım siz gençsiniz
benim adam gider tatile yemegi bile ayagına gelsin ister havuz deniz odaya yatmaya deli ediyo beni o yüzden en azından iyi bi otel olsun istedik ah ahhhhhhh
genç yaşta ömrümü çürüttü

deliii...adam seni düşünüyor...valla kocişle bende 1 haftalık tatil diye en ultrasından herşey dahile girer, her tülü aktivitesini yapar döneriz...siperdir:))))))))

doktorumu aradım....yarın yada cumaretesi rahim filmi çekelim aşılama yapalım dedi....eyvahedigeldismile

bu rahim filmi ne zaman çekilir adetten sonramı

rahim filmine doktorum 400tl dedi ne kadara çekilir bu zıkkım

canım hadı hayrılı olur ıns. bır baslangıc yapmak lazım. adet bıtımınde cekıyorlar ben capaya yakın radyomarda 350 ye cektirmiştim galiba ama iyi bir merkezdi cok

anladım tatlım alayım bende deniyeyim bakalım o nasıl gelicek bu kaşıntıyı sıcakta tetikliyo klimayı açıp karşısına oturunca biraz geçiyo çünkü kaydirigubbakcemile3

klimanın karşısında mı oturuyosuunn :bbo:
sen kendini hasta ediceksin tatlım... biliyorsun hamilelerde bağışıklık sistemi düşük oluyor... öyle klima karşısıdna falan oturma... evet çok sıcak ama direkt karşısına geçme bari..hasta olursun sonra çok uğraşırsın

sakın klima fala ncok kötü. ben hastalıgın eşiğinde ndöndüm. çok kötü 2 gün geçirdim.

hemşire dediki sıcaklıgı yüksek hissediyosun. üşüdüğünü farketmezsin ve hasta olursun böyle dedi.
şimdi terlesemde klima flan acmıyorum. girip ılık dus alıyorum 3 - 4 defa

canım hadı hayrılı olur ıns. bır baslangıc yapmak lazım. adet bıtımınde cekıyorlar ben capaya yakın radyomarda 350 ye cektirmiştim galiba ama iyi bir merkezdi cok

bak şimdi kuzum.... üniversiteyle görüştüm, 1-20. gün arası çekiliyormuş ama ilk günü arayıp randevu almak lazımmış...ücretsizmiş...şimdi şöyle düşündüm...eğer özelden doktora gideyim, tüp bebek doktoru...rahim filmi çekileceği günden 1 gün önce muayne olayım, o günde eşimin sperm testi ile doplerini hallederiz ve hastanede eğer gerekirse diye rapor için evraklarımız hallolmuş olur... ne dersin

evet tatlım, kendi ofisimdi zaten. izin aldım ücretsiz ...sen nasılsın nasıl gidiyor

hehehh süperr...
sabahları işe gelene kadar berbat ama ofise atınca kendimi yolunda herşey.

salı gunu Bebeğimizin Kız oldugu kesınlestyı... ayy ben konustukca onunla hareket edıyordu dun resmen agla ağla bır tuhaf oldum. allah tum evlat hasreti ile yananların dualarını kabul etsın dıye dua edıyorum hep :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…