- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #8.181
konuş konuş canım deniz çekti valla.. suda doğum yaparım diye korkuyom. eylüle kendimizi toparlarsak belki 2-3 gün kaçarız... boshayallersmile
deniz aşeriyorum desem bi günlüğe gidermiyiz acabaa aklinialirimsmile
çok geçmiş olsun canım oralarda çok sıcak dimii
offff hemde çok fenaaaa bunaltıcı havaaaa:1no2:
bilmezmiyim klimasız zor yaşanır orda kendine dikkat et tatlım opuyorumnanaktan
offff hemde çok fenaaaa bunaltıcı havaaaa:1no2:
şok damı bimdemi satılan çocuk havuzlarından alıp doldurup içine giricem valla.. sempatiksalakcinni
tamam güzelim ederim çok sağol senin bebişde hayırlı olsun bu arada sevindimmm görünce
Yağ sendedemi böyle kaşıntı yaptı canım ,tamam bende alayım dalininkini tek kaşınmasında markete gittiğimizde alırım peki senin nasıl durum çatlakların falann oldumu ?
şimdi internetten baktımda canım dalin jel bebe yağı aleo veralı e vitaminli olarak gördüm o dimi kullandığın ??
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bendede yaptı johnson bebe yağı... kırmızı kırmızı oldu.. acaip kaşınıyordu.. sonra pul pul oldu döküldü... bende değiştirdim.. dalin jel iyi geldi şimdi... evet e vitaminli aleo veralı olan.. zaten başka jel nemlendirici yok piyasada.. ben görmedim...
çatlak bende hiç olmadı... ama zaten olmayacaktı da mı olmadı yoksa jel mi iyi geldi birşey diyemem
hayatım siz gençsiniz
benim adam gider tatile yemegi bile ayagına gelsin ister havuz deniz odaya yatmaya deli ediyo beni o yüzden en azından iyi bi otel olsun istedik ah ahhhhhhh
genç yaşta ömrümü çürüttü
doktorumu aradım....yarın yada cumaretesi rahim filmi çekelim aşılama yapalım dedi....eyvahedigeldismile
bu rahim filmi ne zaman çekilir adetten sonramı
rahim filmine doktorum 400tl dedi ne kadara çekilir bu zıkkım
sıcak beynimi bulandırdı... kendimi şunları düşünürken buldum
bütün kızlar hamiş kalsın da 2. tura baslayalım -tatlicadiarzu-
anladım tatlım alayım bende deniyeyim bakalım o nasıl gelicek bu kaşıntıyı sıcakta tetikliyo klimayı açıp karşısına oturunca biraz geçiyo çünkü kaydirigubbakcemile3
yavyummm nasılsın... izne cıktın değil mi artık
klimanın karşısında mı oturuyosuunn :bbo:
sen kendini hasta ediceksin tatlım... biliyorsun hamilelerde bağışıklık sistemi düşük oluyor... öyle klima karşısıdna falan oturma... evet çok sıcak ama direkt karşısına geçme bari..hasta olursun sonra çok uğraşırsın
canım hadı hayrılı olur ıns. bır baslangıc yapmak lazım. adet bıtımınde cekıyorlar ben capaya yakın radyomarda 350 ye cektirmiştim galiba ama iyi bir merkezdi cok
yavyummm nasılsın... izne cıktın değil mi artık
evet tatlım, kendi ofisimdi zaten. izin aldım ücretsiz ...sen nasılsın nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?