- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #8.241
Nil güzel bir isim.. ben çok severim.... kısa sade güzel...
sağlıklı sıhhatli olsun inş...
tabi sürekli ölüçüyorum her gün açlık tokluk.önceden açlıklarım 60-80 arası çıkıyordu.o yüzden tatlı şeyler yiyordum ve çok fazla hareket etmiyordum.çünkü dr düşük olması daha tehlikeli diyor.tokuluklarımda 100-120 arası çıkıyordu.şimdi açlığım 75-90 arası tokluğum da 140-160 arasında.mesela patates,pirinç pilavı, börek gibi şeyler yiceksem insülin dozumu artırıyorum.sebze yemeği yiyeceksem azaltıyorum.
amin hepimizin ki öyle olur inş.siz düşündünüz mü?benim düşünmeye fırsatım olmadı diyebilirim.cinsiyetini öğrenince düşünürüz demiştik meğer eşim o arada düşünmüş bile.cinsiyeti belli oldu akşam nil olsun mu dedi.annemler ablamlar da beğendi.hatta şimdiden nil diye seviyorlar.
edutum hiç endişe etme.... yani hiçbir şey yapmadan elin kolun bağlı oturmak daha kötü... hsg çektirmekte de birşey yok.. ben hep şöyle düşündüm.. ben anne olucam... sezeryanda olsa normalda olsa doğum yapıcam... o acıya katlanacağıma göre hsg nedir ki? hem anne olmak güçlü olmak demek.. v.s böyle motive ettim kendimi.. hiç korkmadım gittim çektirdim =)) şimdide normal doğum yapıcam inş.. hiç korkmuyorum... kendimi hep motive ediyorum...
bak şanslısın.. bizler yanındayız.. tecrübelerimiz var.. ben hsg çektirirken kimse yktu =( nereye gideceğimi ne yapacağımı bilemeden ordan oraya savruldum =(
hhiiiçççç dert etme sen...
bak göreceksin hep birlikte bu işin üstesinden gelicez sonrada senin halayını da çekicez
tabi sürekli ölüçüyorum her gün açlık tokluk.önceden açlıklarım 60-80 arası çıkıyordu.o yüzden tatlı şeyler yiyordum ve çok fazla hareket etmiyordum.çünkü dr düşük olması daha tehlikeli diyor.tokuluklarımda 100-120 arası çıkıyordu.şimdi açlığım 75-90 arası tokluğum da 140-160 arasında.mesela patates,pirinç pilavı, börek gibi şeyler yiceksem insülin dozumu artırıyorum.sebze yemeği yiyeceksem azaltıyorum.
benim açlık 102 çıkmıştı... :kedi:
az kilo aldım iyiki.. herşeyi yiyorum ama fazla yiyemiyoru mzaten.. midem küçcük kaldı.
hemen baskı yapıyo. porsiyonlarım yarıya düştü. birde ço ksu ve ayran içiyorum. mide hepten doluyor kaydirigubbakcemile3
kaç kilo aldın pınar toplamda??
7 kilo kaydirigubbakcemile2
zaten kilom vardı ama boyuma göre 10 kilo kadar fazladan
165 boy 72 kilo ile basladım hamileliğe... 79 oldum şimdi..
geçmişi okuyayım dedim yetişemedim size
bende gelecek hafta cuma izne çıkıyorum
trabzona gidecez inş. hem düğün hem tatil bi arada olacak inş.
siz maaşallah doğumu yaptınız tatile gittiniz
isimlere geçmişsiniz çok hızlısınız az yavaş olunnnn
maşaallaahh sana pınar yyaaaa
harikasınnn..... alkisalkisalkis
ben asıl senden umutluyum tatil dönüşü.....
çok iyi senin.ben şimdiden 10 kilo aldım.hatta belki 12 kilo bile olmuştur bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?