Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

bütün testleri sonuçları al git doktora en iyisi... sende tablo yaparsın belki hihoyyyt

İLK GÖZ AĞRIMIZ nabersiniz? doğum şeklin belli mi?

canım bu olay biraz rahatsızlık verici bir olay. yani canın yanma olasışığı yuksek ıyı ve tecrubeli bir yerde yaptırısan daha iyi olur bence. devlet hastanelerini bilmiyorum ama ben once cok okuyup korkarak gıtmıstım ordakı dr benı baya ferahlatmıstı. ve hıc de acı cekmedım umarım ıyı bır dra denk duersın benım dr adı cevattı galıba

aminnnnn

gayet güzelll.... ücretsiz madem.. ne gerek var bir sürü para vereceksin..
ama sen 5-10. günleri arasında gitsen daha iyi olur... ilk 5 gün yoğun kanaman oluyor... içeri sıvı verilmesi falan zor olabilir.. ayrıca adet sancısı olacak, hassas olacaksın birde o işlem zor gelebilir... 10. günden sonrada yapmak pek tavsiye edilmiyor.. çünkü 15.16. günde yumurtladın diyelim.. hsg çektirince o basınçla ne sperm kalır içerde ne başka birşey =( kimisi 12. günde yumurtluyor... onuad göz önüne alarak 10. günden sonra yapmak istemiyorlar......

selam bafocum nasılsın?ya benim bir arkadaşımın kardeşi de tüp bebek yaptırdı.geçen cumartesi.şimdi sonuç bekliyorlar heyecan içinde.nasıl zor geçiyor günler.Rabbim dualarımızı kabul etsin.

doktorumu aradım....yarın yada cumaretesi rahim filmi çekelim aşılama yapalım dedi....eyvahedigeldismile

hadi hayırlısı tatlım inşallah sonrasında bi bebiş haberi verirsin Allahın izniyle

maşallah canım amin inşallah şu mübarek günlerde kabul olur dualarımız

bende bugün duygulandım yazdım biraz. Rabbim isteyen herkesi sağlıkla evladına kavustursun.
prensesimiz hoşgelmiş.

İLK GÖZ AĞRIMIZ nabersiniz? doğum şeklin belli mi?

normal görünüyo şimdilik. bu hafta kontrole gidicez. doktor 2-3 hafta sonra gel dedi. şu an bi değişiklik yok. cmts gitmekten vazgeçtim. çarşamba fala ngideriz sanırım.
sen nasılsın? cimcime napıyo

kuzum beeniim...kıyamam sannaaaa :teselli:
bende göbeğimi severken ağlıyorum =))) zor ulaşınca böyle oluyor demekki

bak şimdi kuzum...izmitte özel hastaneler çok kötü, yine en iyi cihazlar üniversite hastanesinde....ya istanbula gelmem lazım yada en güvenilir üniversite gibi geldi bana

kuzum beeniim...kıyamam sannaaaa :teselli:
bende göbeğimi severken ağlıyorum =))) zor ulaşınca böyle oluyor demekki

bende geçen gün düşündüm dedimki bu da bi lütuf.. hemen isteyip te olunca hiç kıymet bilmiyo kimse. sanki kendi istedi de becerdi oldu gibi geliyo. Hergün duamız eksik olmuyo böyle ne güzel.. beklemek sancılı bi süreç ama fazla uzamadan bir bekleme süreci iyi sanki...

bak şimdi kuzum...izmitte özel hastaneler çok kötü, yine en iyi cihazlar üniversite hastanesinde....ya istanbula gelmem lazım yada en güvenilir üniversite gibi geldi bana

edutum...bende çok araştırdım... medical parkdaki cihazları sordum.. özelliklerini öğrendim.. eğer cihaz eski ise o zaman çekim işlemi farklı yapılıyor o da can yakıyor-muş... hep böyle okudum. ama yeni cihazlarda bu durum yok... o yüzden eğer sen korkmuyorsan (dediğim gibi toplamda 5 dk sürecek sadece) cihazlar yeni ise rahatlıkla gidip çektirebilirsin.... basit bir şey olduğu için izmitten istanbula gelmeye değmez...
ama 1 dk da olsa acı çekemem gideyim güzel güzel çektireyim dersen o zaman gel istanbulda her hastanede ve görüntüleme merkezlerinde çekiyorlar.. radyomar en iyisi.. bana 350 demişlerdi ama 300e çekeriz dediler =))) dedim ya hepsinde pazarlık payı var

kesinlikle.. katılıyorum sana....
inş evlatlarımızda bizim onları sevdiğimiz kadar bizi sever saygı gösterir...
ne kadar çok çile çektik elde etmek için... rabbim sağlık versin.. korusun kollasın...

biz de haftaya perşembe gidicez.dr izin verirse c.tesi günü de 1 haftalığına annemlerin yanına gidicem.tokluk kan şekerim normalde 100-120 arasında oluyordu.dr.um 140-150'yi geçmesin demişti.son zamanlarda sıcaklardan mı yoksa pıtırcığım büyüyor ondan mı bilmiyorum 140-160 arası çıkıyor.kafamı ona taktım.dra söyledim normal çok yüksek değil düşük olması daha tehlikeli dedi ama ben yine de korkuyorum.2 gündür ayaklarım çok şişiyor.dün açık ayakkabı giymiştim bantları vardı hep su topladı ayaklarım.halbuki hep de havada tutuyorum otururken.akşamları eve gittiğimde dayak yemiş gibi oluyorum yürüyüşe de çıkamıyorum.kısacası 2 gündür biraz sıkıntılıyım.ama buna da şükür

hastanede 1-20 gün arası randevu veriyoruz dedi ben özelden çektireyim bu ayı kaçırmayayım dedim ama yok dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…