- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #8.201
bak şimdi kuzum.... üniversiteyle görüştüm, 1-20. gün arası çekiliyormuş ama ilk günü arayıp randevu almak lazımmış...ücretsizmiş...şimdi şöyle düşündüm...eğer özelden doktora gideyim, tüp bebek doktoru...rahim filmi çekileceği günden 1 gün önce muayne olayım, o günde eşimin sperm testi ile doplerini hallederiz ve hastanede eğer gerekirse diye rapor için evraklarımız hallolmuş olur... ne dersin
sakın klima fala ncok kötü. ben hastalıgın eşiğinde ndöndüm. çok kötü 2 gün geçirdim.
hemşire dediki sıcaklıgı yüksek hissediyosun. üşüdüğünü farketmezsin ve hasta olursun böyle dedi.
şimdi terlesemde klima flan acmıyorum. girip ılık dus alıyorum 3 - 4 defa
bak şimdi kuzum.... üniversiteyle görüştüm, 1-20. gün arası çekiliyormuş ama ilk günü arayıp randevu almak lazımmış...ücretsizmiş...şimdi şöyle düşündüm...eğer özelden doktora gideyim, tüp bebek doktoru...rahim filmi çekileceği günden 1 gün önce muayne olayım, o günde eşimin sperm testi ile doplerini hallederiz ve hastanede eğer gerekirse diye rapor için evraklarımız hallolmuş olur... ne dersin
hehehh süperr...
sabahları işe gelene kadar berbat ama ofise atınca kendimi yolunda herşey.
salı gunu Bebeğimizin Kız oldugu kesınlestyı... ayy ben konustukca onunla hareket edıyordu dun resmen agla ağla bır tuhaf oldum. allah tum evlat hasreti ile yananların dualarını kabul etsın dıye dua edıyorum hep :Saruboceq:
canım bu olay biraz rahatsızlık verici bir olay. yani canın yanma olasışığı yuksek ıyı ve tecrubeli bir yerde yaptırısan daha iyi olur bence. devlet hastanelerini bilmiyorum ama ben once cok okuyup korkarak gıtmıstım ordakı dr benı baya ferahlatmıstı. ve hıc de acı cekmedım umarım ıyı bır dra denk duersın benım dr adı cevattı galıba
doktorumu aradım....yarın yada cumaretesi rahim filmi çekelim aşılama yapalım dedi....eyvahedigeldismile
hehehh süperr...
salı gunu Bebeğimizin Kız oldugu kesınlestyı... ayy ben konustukca onunla hareket edıyordu dun resmen agla ağla bır tuhaf oldum. allah tum evlat hasreti ile yananların dualarını kabul etsın dıye dua edıyorum hep :Saruboceq:
hehehh süperr...
İLK GÖZ AĞRIMIZ nabersiniz? doğum şeklin belli mi?
aminnnnn
hehehh süperr...
canım bu olay biraz rahatsızlık verici bir olay. yani canın yanma olasışığı yuksek ıyı ve tecrubeli bir yerde yaptırısan daha iyi olur bence. devlet hastanelerini bilmiyorum ama ben once cok okuyup korkarak gıtmıstım ordakı dr benı baya ferahlatmıstı. ve hıc de acı cekmedım umarım ıyı bır dra denk duersın benım dr adı cevattı galıba
hadi hayırlısı tatlım inşallah sonrasında bi bebiş haberi verirsin Allahın izniyle
maşallah canım amin inşallah şu mübarek günlerde kabul olur dualarımız
kuzum beeniim...kıyamam sannaaaa :teselli:
bende göbeğimi severken ağlıyorum =))) zor ulaşınca böyle oluyor demekki
bak şimdi kuzum...izmitte özel hastaneler çok kötü, yine en iyi cihazlar üniversite hastanesinde....ya istanbula gelmem lazım yada en güvenilir üniversite gibi geldi bana
bende geçen gün düşündüm dedimki bu da bi lütuf.. hemen isteyip te olunca hiç kıymet bilmiyo kimse. sanki kendi istedi de becerdi oldu gibi geliyo. Hergün duamız eksik olmuyo böyle ne güzel.. beklemek sancılı bi süreç ama fazla uzamadan bir bekleme süreci iyi sanki...
bende bugün duygulandım yazdım biraz. Rabbim isteyen herkesi sağlıkla evladına kavustursun.
prensesimiz hoşgelmiş.
normal görünüyo şimdilik. bu hafta kontrole gidicez. doktor 2-3 hafta sonra gel dedi. şu an bi değişiklik yok. cmts gitmekten vazgeçtim. çarşamba fala ngideriz sanırım.
sen nasılsın? cimcime napıyo
gayet güzelll.... ücretsiz madem.. ne gerek var bir sürü para vereceksin..
ama sen 5-10. günleri arasında gitsen daha iyi olur... ilk 5 gün yoğun kanaman oluyor... içeri sıvı verilmesi falan zor olabilir.. ayrıca adet sancısı olacak, hassas olacaksın birde o işlem zor gelebilir... 10. günden sonrada yapmak pek tavsiye edilmiyor.. çünkü 15.16. günde yumurtladın diyelim.. hsg çektirince o basınçla ne sperm kalır içerde ne başka birşey =( kimisi 12. günde yumurtluyor... onuad göz önüne alarak 10. günden sonra yapmak istemiyorlar......
aşılamaya mı karar verdiniz?hadi hayırlısı olsun.Gaye gibi olsa keşke senin de.o da aşılamaya karar vermişti ki bebecik geliverdi.darısı senin başına
hadi hayırlısı tatlım inşallah sonrasında bi bebiş haberi verirsin Allahın izniyle
maşallah canım amin inşallah şu mübarek günlerde kabul olur dualarımız
ben biryerden başlamam lazım diye düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?