Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

günaayyddıınnnnnnnnnn opuyorumnanaktan
hayırlı cumalarrr..
ohh be son gün =)) bu gece itibari ile istanbulda olmayacağım... akşam olsa da gitsek

günaydın kızlar....yaw halev rahim filmi çokmu kötü

çok kötü edutum =)) seni bir yataga bağlıyorlar.. saatlerce kızgın demirler basıyorlar karnına bacaklarına.. sonra tuz serpiyorlar üstüne... dişlerini tek teekk söküyorlar... tırnaklarını çekiyorlar... sonrada o halinle röntgen çekiyorlar =)))) sabahtan akşama kadar sürüyo bu durum kötükedihüso

uyuz tosbaaaa...kokuyorum apıyım...dün ağdacım içimi söktüler dedieyvahedigeldismile

uyuz tosbaaaa...kokuyorum apıyım...dün ağdacım içimi söktüler dedieyvahedigeldismile

tatlım onun çekildiği yer makina veya çeken dru kötüdür ne biliyorsun ben özelde çektirdim gayet iyiydi ben bile giderken çok rahattım drum sakin hiç korkma canın yanmayacak iğne batması gibi acı olacaka ama hemen geçecek merak etme diye teselli etti beni ama bende onu teselli ettim merak etmeyin gayet sakin ve rahatım korkmuyorum dedim

günaydın canlarım benim hayırlı cumalar dün hepiniz için dua ettim Allah hepimizin dualarını kabul eder inşallah
saol canım sana da hayırlı cumalar ...
Allah kabul etsın bende hepınızı ismen (daha dogrusu nickmen ) dua ettim sempatiksalakcinni

günaayyddıınnnnnnnnnn opuyorumnanaktan
hayırlı cumalarrr..
ohh be son gün =)) bu gece itibari ile istanbulda olmayacağım... akşam olsa da gitsek

ohhh ne guzel yaa ben de ıstıyorummm
gercı benım de suan annemler yolda kahvaltıya yetıscekler onları beklıoz aksamda kınaya gıtcez hihoyyyt
günaydın kızlar....yaw halev rahim filmi çokmu kötü
canım korkma ya sadece guzel bı yer bulmaya calıs

kötükedihüso
bak bide içini söküyorla..onu unutmuşum yaaa
önce bağırsakları dışarı çıkarıyolar ki röntgen net çıksın

alemsın lapacı yahuuu delikafadulden

edutum... kuzucumm....
doğumu sor kadınlara.. kimisi der ki bir daha asla.. feci bir ağrı.. kimisi der ki çok rahattı.. kimisi der ki idare edilebilir bir acı... aynı şekilde sezeryanı sor... aynı cevapları alırsın.. tamamen kişinin bünyesine, acı eşiğine bağlı şeyler bunlar... korkuyorsan, acı eşiğin düşükse git anestezi ile ol kurtul.. çekme hiç sıkıntı... ama cesursan (ki aşılama yaptıracaksın, doğum yapacaksın...bunların yanında 5 dk süren HSG nin lafı dahi olmaz) güveniyorsan kendine hiç korkma git ol derim sana....
onun bunun lafına hhiiiççç kulak asmmaaaaa...
ben gittiğimde korku varmı dedi çeken doktor... evt dedim.. internette hoş olmayan şeyler okudum dedim.. zaten şu internet yüzünden bir sürü hastaya gereksiz anestezi veriyoruz dedi... bittikten sonrada güldü gördünmü bak korkulcak birşey var mı dedi bana...
hayatında eğer iğne olduysan yada dişçiye gittiysen bunuda çoookk rahat halledersin kuzucum....

ya kızlar anlamadığım yakan ilaç değilmi...o zaman cihazla ne alakası var...cihaz normal röntgen filmi cihazı değilmi

ya kızlar anlamadığım yakan ilaç değilmi...o zaman cihazla ne alakası var...cihaz normal röntgen filmi cihazı değilmi

kuzum ilaç yakmıyor.....
yeni makinelerde rahmi açık tutmak için bir aparat takıyor.. smear testi yapılırken taktığının aynısı... ama eski makinelerde öyle bir aparat yokmuş... onun yerine rahme birşey yerleştiriyorlarmış.. o da çok ağrılı imiş... ondan sonrası aynı işlem zaten...
ilacı verirken basınçlı bir şekilde veriyor... ki kapaklı olanlarda açılsın.... o basınç biraz can yakıyor... bir kaç saniyelik birşey ama... sonra ilaç kendiliğinden ilerliyor içerde... ilerlerkende röntgen çekiyor.. bildiğin röntgen.. tepende o alet.. ordan çekiyo ilacın gidişatını..durum bu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…