- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #8.281
günaydın kızlar....yaw halev rahim filmi çokmu kötü
günaydın canlarım benim hayırlı cumalar dün hepiniz için dua ettim Allah hepimizin dualarını kabul eder inşallah
çok kötü edutum =)) seni bir yataga bağlıyorlar.. saatlerce kızgın demirler basıyorlar karnına bacaklarına.. sonra tuz serpiyorlar üstüne... dişlerini tek teekk söküyorlar... tırnaklarını çekiyorlar... sonrada o halinle röntgen çekiyorlar =)))) sabahtan akşama kadar sürüyo bu durum kötükedihüso
uyuz tosbaaaa...kokuyorum apıyım...dün ağdacım içimi söktüler dedieyvahedigeldismile
günaydın kızlar....yaw halev rahim filmi çokmu kötü
uyuz tosbaaaa...kokuyorum apıyım...dün ağdacım içimi söktüler dedieyvahedigeldismile
saol canım sana da hayırlı cumalar ...günaydın canlarım benim hayırlı cumalar dün hepiniz için dua ettim Allah hepimizin dualarını kabul eder inşallah
günaayyddıınnnnnnnnnn opuyorumnanaktan
hayırlı cumalarrr..
ohh be son gün =)) bu gece itibari ile istanbulda olmayacağım... akşam olsa da gitsek
canım korkma ya sadece guzel bı yer bulmaya calısgünaydın kızlar....yaw halev rahim filmi çokmu kötü
kötükedihüso
bak bide içini söküyorla..onu unutmuşum yaaa
önce bağırsakları dışarı çıkarıyolar ki röntgen net çıksın
ya kızlar anlamadığım yakan ilaç değilmi...o zaman cihazla ne alakası var...cihaz normal röntgen filmi cihazı değilmi
günaydın kızlar bende katıldım aranıza. bende 1 aylık hamileyim.
heyy ben kaynadım arada
kac gundur gırmıom dıye unuttunuz heralde benı :dilcikar:
heyy ben kaynadım arada
kac gundur gırmıom dıye unuttunuz heralde benı :dilcikar:
kızzz yirim seni bennn sen unutulacak kadın mısın CADIARZU
bende senin sarı civcivini yiirimmm....
nasılsın bitter bacı.... minik bitter nasıl? =)
günaydın yavyum valla minik bitterim ne alemde bilmiyom ki inşallah iyidir teyzesi kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?