Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

hayırlısı olsun canımcımm....... inşallah sıra sendedir.... inşallahhh bebiş vardır ondan geçiyordur günün...

inşallah doktor çok guzel konuşmuştu eşimde heveslenior tabi onu duşunerek allahım verir inşallah hayırlı zamanda bizimde :ecrin_bebek:

evet canım.. ama alında içime doğuyordu evlilik yıldönümümde hamile kalacağımı biliordum sanki :CüvCüv:

bizimde içimize doğuyor yada biz öle istediğimiz için öle içimizden geçiriyoruz bi türlü gelmiyor özel günlerimizde minişlerimiz hayırlısı olsun her zaman bu arada 1 temmuzda benim doğum günüm keşke o zaman gelse minişim ne kadar güzel ve paha biçilmez bi hediye olur bana

Son düzenleme:
bizimde içimize doğuyor yada biz öle istediğimiz için öle içimizden geçiriyoruz bi türlü gelmiyor özel günlerimizdee minişlerimiz hayırlısı olsun her zaman

belli olmaz canım. bi bakarsın hiç beklemediğin bir anda Allah senin hazır olduğunu düşündüğü anda sana bi miniş gönderir olumunekankayizsmile

eğer şu incir bi işe yaramazsa bir daha birşey kullanmayı düşünmüyorum sadece eşim bal+polen+arısütü karışımını kullansın o kadar

kızlar yaaaa.... ben 1 sene boyunca eşimin doğum gününü, kendi doğum günümü, evlilik yıldönümümüzü, sevgililer günü hep negatif sonuç görerek geçirdim =(((( dediğiniz gibi insan daha da bir istiyor o dönemde.. sürpriz olsun diye.. ama rabbim bilir zamanını.... 2. evlilik yıldönümüüzde çok şükür geldi miniğimiz... inş sizleride çok bekletmez gelir yerleşir göbüşlerinizeeee minişler

bizim ikinci yıldönümde geçti hayırlısı artık gerçi ne zaman gelirse gelsin büyük bi sürpriz olur herkese inşallah gelir minişlerimiz

bencede kıvırcıkım =)))
bodrum kapadokya falanda var =)))) otelleride görebiliyorsun... biz bundan çok faydalandık geçen sene.. arabamızla çıktık tatile.. elimizde harita.. önceden belirledik gideceğimiz bölgeleri.. sanalgezinti sayesinde... ordan oraya gezdik durduk =)))))

hiç belli olmas kızlar Allah hayırlı görmüoki hemen vermio.. hem bu hayatta kim istediğine hemen kavuşmuş.. az bekleyin sabredin..

çalışıyor şimdii =) sonrada yan gelip yatacaakkk =)))
ne zamandı senin dr kontrolün? ne zaman dinliceksin sesini

lapacım daha benim adetim bigün geçti ben baya önce öğrendim o yüzden haftaya gitcez keseyi görmeye kalp atışını ne zaman duyarız kısmetse

lapacım daha benim adetim bigün geçti ben baya önce öğrendim o yüzden haftaya gitcez keseyi görmeye kalp atışını ne zaman duyarız kısmetse

haftaya keseyi görürsün... 6. haftada kalp atışını duyarsın canım... bazıları 7 haftada bakmak istiyor.. dr a göre değişir.. çok minik çünkü bebek.. kalbini yakalayıp duymak çok zor oluyor.. ben şansıma 5+5 de duydum..ama nefes dahi almadan yattım.. nefes alınca karnım şişiyo ve bebeği yakalayamıyordu dr =)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…