- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #8.321
hayırlısı olsun canımcımm....... inşallah sıra sendedir.... inşallahhh bebiş vardır ondan geçiyordur günün...
günaydın yeni giren canlarım hoşgeldiniz
ne güzel zamanda gelmiş minişin canım
evet canım.. ama alında içime doğuyordu evlilik yıldönümümde hamile kalacağımı biliordum sanki :CüvCüv:
bizimde içimize doğuyor yada biz öle istediğimiz için öle içimizden geçiriyoruz bi türlü gelmiyor özel günlerimizdee minişlerimiz hayırlısı olsun her zaman
kalp atışını duymak için dimi?
kızlar yaaaa.... ben 1 sene boyunca eşimin doğum gününü, kendi doğum günümü, evlilik yıldönümümüzü, sevgililer günü hep negatif sonuç görerek geçirdim =(((( dediğiniz gibi insan daha da bir istiyor o dönemde.. sürpriz olsun diye.. ama rabbim bilir zamanını.... 2. evlilik yıldönümüüzde çok şükür geldi miniğimiz... inş sizleride çok bekletmez gelir yerleşir göbüşlerinizeeee minişler
çalışıyor şimdii =) sonrada yan gelip yatacaakkk =)))
ne zamandı senin dr kontrolün? ne zaman dinliceksin sesini
hiç belli olmas kızlar Allah hayırlı görmüoki hemen vermio.. hem bu hayatta kim istediğine hemen kavuşmuş.. az bekleyin sabredin..
lapacım daha benim adetim bigün geçti ben baya önce öğrendim o yüzden haftaya gitcez keseyi görmeye kalp atışını ne zaman duyarız kısmetse
çoook uykum vaaaar
:1closedeyes:
Hepimiz uykuluyuz..
Yanyana dizilip yatsak şurda yavvv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?