Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

sağol canım inşallah sağlıklı doğururum bebişimi...
5aydır istiyorduk canım. hemen olmadı ben ve eşim korunmadığımız halde ilk bir yıl hiç bebeğimiz olmadı.. tam evlilik yıldönümümüzde hamile olduğumu öğrendim :CüvCüv: üstelik kist tedavisi görmüştüm yeni bitti tedavim hemen ardından adet görmeden tekrar hamile kaldım :CüvCüv:ikimizede çok güzel bi doğum günü hediyesi oldu kaydirigubbakcemile3

ayyy ne güzeeellll... harika bir hediye olmuuuuşşşşşş.....
benimde 1 yıl olmadı.. tedavi gördüm.. sonra evlilik yıldönümüzde hamile kalmışım kaydirigubbakcemile3
hayırlısı olsun... inş güzel olur herşey...
doktora gittinmi? daha çok yeni hamileliğin..

gunaydınlarrrr sırnaşık şey
dun bende hepimiz için dua ettim kıslar rabbim kabul eder inşallah.hayırlı cumalar

kıvırcıkım...hoşgeldiinnnn
-http://www.antalyasanalgezinti.com/demre.php
bak bu linkte sanal gezinti yapabiliyorsun.. bir çok yerin videosu var... çevreyi görebilirsin... biraz yavaş ama güzel...

-http://www.antalyasanalgezinti.com/
ana sayfadada otellerde sanal gezinti var...

günaydın canım..hoşgeldin.. nasılsın bakalımm....
amin inşaallaahhhh....
tek tek isimlerinizi saydım :Saruboceq:

iyiyim şükür lapacim sen ve bebiş nasılsınız? dun adet olmadım bugunde bakalım ne olacak korkmayada başladım kist olmamıştır inşallah klomen kullandımya.hamile olduğumu sanmıom ole gelio eşimde gobişimi okşuo sabah bende bişey demedim morali bozulmasın die canım kocişim ya kaydirigubbakcemile3

allah dualarımızı kabul etsin aminnnn :Saruboceq:

kötükedihüso
bak bide içini söküyorla..onu unutmuşum yaaa
önce bağırsakları dışarı çıkarıyolar ki röntgen net çıksın

puhahaaaaaaaa
çok güldüm ya allah iyiliğini versin emi
kızım sus bebegin duyuyosa seni
ne psikopat anneye gidiyorum ben dicek ona göre
bu seferde bebek niye dogmuyo diye doktora gidip durcaksın

beyaz gelin tebrik ederim rabbim hayırlı saglıklı bebek versin inşallah

lapacım sagol bakıcam şimdi sanal gezintiye

günaydın yeni giren canlarım hoşgeldiniz

ne güzel zamanda gelmiş minişin canım

teşekkür ederim canım gerçektende çok güzelmiş kaydirigubbakcemile5 gittimde canım. pazartesi tekrar gidiyorum..

hayırlısı olsun canımcımm....... inşallah sıra sendedir.... inşallahhh bebiş vardır ondan geçiyordur günün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…