- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #8.301
günaydııınnn.... hoşgeldinn a.s.
gözün aydın...allahh sağlıkla sıhhatle tatlı bir bebiş dünyaya getirmeyi nasip etsin.. güzel bir hamilelik geçirirsin inş...
ne zamandır istiyordun bebek? hemen oldu mu?
sağol canım inşallah sağlıklı doğururum bebişimi...
5aydır istiyorduk canım. hemen olmadı ben ve eşim korunmadığımız halde ilk bir yıl hiç bebeğimiz olmadı.. tam evlilik yıldönümümüzde hamile olduğumu öğrendim :CüvCüv: üstelik kist tedavisi görmüştüm yeni bitti tedavim hemen ardından adet görmeden tekrar hamile kaldım :CüvCüv:ikimizede çok güzel bi doğum günü hediyesi oldu kaydirigubbakcemile3
heyy ben kaynadım arada
kac gundur gırmıom dıye unuttunuz heralde benı :dilcikar:
lorke lorke....lorke kimdi ya...durun lorke....yok anımsamıyorumsırnaşık şey
gunaydınlarrrr sırnaşık şey
dun bende hepimiz için dua ettim kıslar rabbim kabul eder inşallah.hayırlı cumalar
hsg korkusu aklını başından aldı sanırsam edutum kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar bende katıldım aranıza. bende 1 aylık hamileyim.
günaydın canım..hoşgeldin.. nasılsın bakalımm....
amin inşaallaahhhh....
tek tek isimlerinizi saydım :Saruboceq:
çok kötü edutum =)) seni bir yataga bağlıyorlar.. saatlerce kızgın demirler basıyorlar karnına bacaklarına.. sonra tuz serpiyorlar üstüne... dişlerini tek teekk söküyorlar... tırnaklarını çekiyorlar... sonrada o halinle röntgen çekiyorlar =)))) sabahtan akşama kadar sürüyo bu durum kötükedihüso
kötükedihüso
bak bide içini söküyorla..onu unutmuşum yaaa
önce bağırsakları dışarı çıkarıyolar ki röntgen net çıksın
bak bi küser,m sana((zemuszemus
sağol canım inşallah sağlıklı doğururum bebişimi...
5aydır istiyorduk canım. hemen olmadı ben ve eşim korunmadığımız halde ilk bir yıl hiç bebeğimiz olmadı.. tam evlilik yıldönümümüzde hamile olduğumu öğrendim :CüvCüv: üstelik kist tedavisi görmüştüm yeni bitti tedavim hemen ardından adet görmeden tekrar hamile kaldım :CüvCüv:ikimizede çok güzel bi doğum günü hediyesi oldu kaydirigubbakcemile3
ayyy ne güzeeellll... harika bir hediye olmuuuuşşşşşş.....
benimde 1 yıl olmadı.. tedavi gördüm.. sonra evlilik yıldönümüzde hamile kalmışım kaydirigubbakcemile3
hayırlısı olsun... inş güzel olur herşey...
doktora gittinmi? daha çok yeni hamileliğin..
iyiyim şükür lapacim sen ve bebiş nasılsınız? dun adet olmadım bugunde bakalım ne olacak korkmayada başladım kist olmamıştır inşallah klomen kullandımya.hamile olduğumu sanmıom ole gelio eşimde gobişimi okşuo sabah bende bişey demedim morali bozulmasın die canım kocişim ya kaydirigubbakcemile3
allah dualarımızı kabul etsin aminnnn :Saruboceq:
hoşgeldin canım hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağınada alırsın
teşekkür ederim canım gerçektende çok güzelmiş kaydirigubbakcemile5 gittimde canım. pazartesi tekrar gidiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?