- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #8.341
:1closedeyes:
hepimiz uykuluyuz..
yanyana dizilip yatsak şurda yavvv
yaakarnım büyüsün bebeğim hareket etmeye başlasın yaa kendimi hamile gibi hissetmiorum
slm kızlar hayırlı cumalar..............
cok iiiyim canım sizden güğzel haberler aldıkça dahada iii oluyom.....slm edacığım nasılsın canım?
LAPACİ BU AKŞAM TATİLE ÇIKIYORSUN Dİ Mİ
AYY BENDE ÇOK İSTİYORUM AMA DAHA BİR HAFTA VAR:hulya:
NE ZAMAN DÖNECEKSİN?
slm kızlar hayırlı cumalar..............
hoşgeldin ayselimmm.....
effeettt..bu akşam gidiciyiizz =)))
akşam olsada eve gitseeeemmmm modundayımm..
1 hafta yokum.... 28 haziranda burdayııımm inş =))))
hoşgeldin canımcım.. nasılsıınnnn
ya gaye bugün hiç gelmedi merak ettim
bende öyleydim.. bi de benim ilk 3 ay hiç karnım çıkmadı.. 4. ayda hafif göbek vardı.. hamile olduğum anlaşılmıyordu... çok sinir oluyordum... çıksa şöyle kocaman diyordum.. sonra inanılmaz bir hızla büyüdü.. kocaman oldu oğluşum... zaman çabuk geçiyor.. merak etme kocaman bir karınla yürümekte bile zorlanacağın günler geleceeeekkk =))))
merhaba kızlar cumanız mübarek olsun. bende doktordan geliyorum. keseyi gördük. 1 temmuzda tekrar çağırdı. çok güzel bir duyguymuş. raabim herkese nasip etsin. bu cuma vaktinde duamı kabul et lütfen allahım. akşam hepimize dua ettim canlarım hamiş olmayan arkadaşlarıma bebiş istedim. hamişlerede hayırlı doğumlar nasip eder inşş dedim. dualarımız kabul eder inşş.
Kilo artışının normal olması ve egzersiz bu konuda daha iyi hissetmenize yardımcı olacaktır.İştahınız çok artmış ve canınız her gördüğünüz şeyi çekiyor olabilir. Ama gereğinden fazla yemek size ve bebeğinize sadece zarar verir. Hamile bir bayanın canının çektiği her şeyi yemesi gerektiği konusundaki yaygın inanış kesinlikle geçersizdir. İstediğiniz bir şeyi bulup yiyememeniz bebeğinize ve size herhangi bir zarar vermez. Ancak baba adaylarına bir öneride bulunmak gerekirse eskisine göre daha duygusal olan eşiniz eğer kendi isteklerine gereken hassasiyeti göstermediğinizi düşünürse fazlasıyla incinebilir.Eşiniz çok uygunsuz bir zamanda bulunması çok zor bir gıdayı aşeriyorsa bunun temelinde kendisi farkında olmasa bile kendisine daha fazla ilgi göstermenize ihtiyaç duyması yatabilir.Bu durumda istediği şeyi bulamasanız bile ona olan sevgi ve ilginizi göstermeniz yeterli olabilir.Ancak daha önce de belirttiğimiz gibi bu durumun eşinize ve bebeğinize olumsuz bir etkisi yoktur.
ayy ayyya ayyy.. maşaallaahh nurzulum.. gözün aydın diyeyim.. kesecikten sonra güp güp sesni dinlersin innşşşşş....
allah kabul etsin dualarımızın tümünü :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?