- Konu Sahibi alaycikus67
-
valla bacım çok iddialı konuşmayayım ve keşke umduğumuz gibi olsa ama bugün iyice adet sancısına döndü....sağdan başladı artık kasıklarımda ama keşke olsa tabiii....
ah be bacım dün gece acabamı dedim ama sonra dedim ki bu kadar uğraşan bu kadar isteyen dua eden benden çok daha hakeden kişi varken (çünkü biz 3 sene istemeden korunduk) ikimizdede problem varken neden versin....Allahım kısmet ederse olur ama ben herkesin hakketiğini yaşayacağına inanırım... ama keşke olsa tabi:))))
o kadar mutlu ediyorsunuz ki beni...benim için dilekleriniz gözlerimi doldurdu...iyiki varsınız
Canım rahim filmi çekilecek ama klomen kullanmayacağım yani muhtemelen yumurtam gelişip çatlamayacak o nedenle gebelik oluşacağını sanmıyorum
çünkü pco dan dolayı yumurtlamam olmuyor.Hayırlısı tabi. Bide doktor dediki rahim filmi çekileceği için bu ay klomen vermem sana çünkü rahim filmi çekildiği ay gebeliği pek istemeyiz dedi.
hoşgeldiin sebiinn..naber nasılsıınnnnn?
canlar sanırım adet oluyorum wc ye gittim selpakda biraz kan vardı olsunadet olmak da güzel hiç olmamaktan iyidir hayırlısı artık
tarçınım naber? canımıniçi sen de yumurta takibi yapılmışmıydı?filmi ne zaman çektircen?
tabi ki öyle eğer hamilelik yoksa bir an önce regl olmalısın ki yani bir umut doğsun.çalışma günleri belli olsun di mi?Şeniz
canlar sanırım adet oluyorum wc ye gittim selpakda biraz kan vardı olsunadet olmak da güzel hiç olmamaktan iyidir hayırlısı artık
hoışgeldin kuzummm
burdayım ben..al işte adet belirtim canım deli gibi tatlı istiyor ve açımmmmmm
hayırlısı olsun tatlım ya bende adet oldum bak boşver :1hug:
halev geçmiş olsun kuşum allah hayırlısını versin
edut benden neden umutlusun canım yaaa
bende senden umutluyum
halev geçmiş olsun kuşum allah hayırlısını versin
edut benden neden umutlusun canım yaaa
bende senden umutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?