Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

Allah'ın işi hiç belli olmaz canımıniçi.geçenlerde gazetede vardı.bir çiftin 7 sene olmamış.tedavi olmuşlar ama başarısız.en sonunda vazgeçmişler.sonra kadınsürekli kilo alamya başlamış.adetlerinde zaten düzensizlik hep varmış.umursamamış.kadın en sonunda gaz sancısına dayanamayıp hastaneye gitmiş meğer sancı gaz sancısı değil doğum sancısıymış.3 saat sonra bebeği kucğaındaymış.şok olmuşlar.insanlara nasıl anlatıcaz bu durumu kimse bize inanmaz demişler.kadın 9 ay boyunca motorsiklet tepesinde seyahatlere gitmiş kocasıyla.yani Rabbim ol deyince oluyor.Dİlerim hiç birimizin kucağını boş bırakmaz.:Saruboceq:

tarçınım naber? canımıniçi sen de yumurta takibi yapılmışmıydı?filmi ne zaman çektircen?

canlar sanırım adet oluyorum wc ye gittim selpakda biraz kan vardı olsunadet olmak da güzel hiç olmamaktan iyidir hayırlısı artık

canlar sanırım adet oluyorum wc ye gittim selpakda biraz kan vardı olsunadet olmak da güzel hiç olmamaktan iyidir hayırlısı artık

tabi ki öyle eğer hamilelik yoksa bir an önce regl olmalısın ki yani bir umut doğsun.çalışma günleri belli olsun di mi?Şeniz

tabi ki öyle eğer hamilelik yoksa bir an önce regl olmalısın ki yani bir umut doğsun.çalışma günleri belli olsun di mi?Şeniz

aralıklı çalışma günlerine dönüceğiz tabiki gerisi Allahtan artık:1rolleyes:

orası öyle tabi...bende beklemeye uyuz oluyorum gidip gidip bakıyorum:)))

en azından adet olunca giderim dr a baştan muayene isterim bakalım bende birşey var mı diye ne olur ne olmaz

burdayım ben..al işte adet belirtim canım deli gibi tatlı istiyor ve açımmmmmm

kızlar yafu rahim filmi nerde çektirdiniz az acıtan bir yer yokmu acaba yafu

halev geçmiş olsun kuşum allah hayırlısını versin
edut benden neden umutlusun canım yaaa
bende senden umutluyum

halev geçmiş olsun kuşum allah hayırlısını versin
edut benden neden umutlusun canım yaaa
bende senden umutluyum

valla bacım kasıklarımdaki ağrı ve şişlik hissi ve demin yediğim ve resmen aşerdiğim tatlı olan gofret ...."tombalak bi kofret verde yiyek" zabıta irfan:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…