Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

slm canlar ben geldim yemeğimi yedim ama midem kötü benimde adet de olmadım belirtiler var ama bakalım bekliyorum

ben 8. haftada yaşadım.. ilk önce epey bi kanama oldu.. leke falan değil resmen kan geldi.. acil gittik dr a... progestan verdi. vajinadan kullan dedi... kesenin etrafında değildi kanama..
işe devam ettim 2 hafta sonra tekrar oldu. bu sefer lekelenme oldu.. yine gittik... progestan verdi tekrar ve ilişki, seyahat.. herşeyi yasakladı evde 1 hafta istirahat verdi... sonra geçti çok şükür.. bebişimde bende şimdi çok iyiyiz maşallahhh...
endişe etme hiç.. olabiliyor kanamalar.. ama hangi nedenle kanama olduğu muhakkat erkenden tespit edilmeli. yoksa çok kötü şeyler olabiliyor. çok yakın bir arkadaşımın başına geldi... dinlemedi beni çok söyledim ona dr git diye.. gitmedi.. o haftasonuna bebek düştü =(( allah göstermesin...... allah kimselere vermesin. tedbirini al takdir allahtan de dinlen bol bol... bebişini sev okşa.. inşallah sımsıkı tutuncaktır sana

taabiiki canım. şimdi bizim klinik ankamed mi ne öyle bi yerle anlaşmalıymış orda sgk geçerli değil ve 350 liraya falan çıkıyormuş.Zübeyde hanım'ın tüp bebek infertilite kliniği var adetinin 1 yada 2. günü gidip ben bir klinikte şöyle bir tedavi görüyorum fakat rahim filmim eksik onu çektirmek istiyorum diyince hemen adet bitimine genelde 8 yada 9. güne gün veriyorlarmış.Ben yarın gidip gün alacağım diğer gelişmeleri de yazarım size ayrıca.

hayırlısı olsun gayecim.. Biliyorsun rahim filmi sonrası gebelik oranı artıyor.. Inş sende de böyle olur

mugmug1, halev+, edut+, lapaci+, ecz.symbicort, gyshnky+, After
afiyet olsun tekrardan kızlarr
nasılsınız hakev hamişmisin yoksa canım yaaaa
after o iğneyi vurdur bazen lekeler progestan hormonunun yetersizliğinden oluyo iğne takviye eder merak etme yat dinlen ağır iş falan yapma

hayırlısı olsun gayecim.. Biliyorsun rahim filmi sonrası gebelik oranı artıyor.. Inş sende de böyle olur

Canım rahim filmi çekilecek ama klomen kullanmayacağım yani muhtemelen yumurtam gelişip çatlamayacak o nedenle gebelik oluşacağını sanmıyorum
çünkü pco dan dolayı yumurtlamam olmuyor.Hayırlısı tabi. Bide doktor dediki rahim filmi çekileceği için bu ay klomen vermem sana çünkü rahim filmi çekildiği ay gebeliği pek istemeyiz dedi.

Edut'cum belki bunca testler bunca koşturma arasında tam tüp bebek ihtimelini düşünürken bebişin gelmiş olabilir şekercim. daha önce çoook yaşandı böyle tablolar.

Halev bence sende hamilelik ihtimalini hiç çıkarma aklından.Hiç belli olmaz bebiş sessiz sessiz gelir yerleşir sende normal gecikme sanırsın.. Adetin gelmediği sürece 45 güne kadar bekle eğer hala yoksa kan testi yaptır mutlaka

kızlar sırada kim var edutt sende hamiş olabilirsin kuşum
allahım gönlümüze göre versin

valla bacım çok iddialı konuşmayayım ve keşke umduğumuz gibi olsa ama bugün iyice adet sancısına döndü....sağdan başladı artık kasıklarımda ama keşke olsa tabiii....

Edut'cum belki bunca testler bunca koşturma arasında tam tüp bebek ihtimelini düşünürken bebişin gelmiş olabilir şekercim. daha önce çoook yaşandı böyle tablolar.
ah be bacım dün gece acabamı dedim ama sonra dedim ki bu kadar uğraşan bu kadar isteyen dua eden benden çok daha hakeden kişi varken (çünkü biz 3 sene istemeden korunduk) ikimizdede problem varken neden versin....Allahım kısmet ederse olur ama ben herkesin hakketiğini yaşayacağına inanırım... ama keşke olsa tabi:))))

o kadar mutlu ediyorsunuz ki beni...benim için dilekleriniz gözlerimi doldurdu...iyiki varsınız

neden olmasın....kısmet

tabiki kısmet canım olacak herşeye hazırım olumlu yada olumsuz napalım dimi

afiyet olsun canım yok hamile değilim daha adet olmadım da onu söylüyordum canım

ama bende son ay klomen kullanmadım ve film çektirdim... o ay hamile kaldım...
bende pkoluyum ve yumurtlayamıyorum. adet olamıyorum. senle durumumuz birebir aynı... hiç belli olmaz o iş...

tabiki canım her türlü ihtimali düşünüyorum sadece kapılıp fazla üzülmektense sallayıp geçiştirmeyi tercih ediyorum ki inşallah hepimiz hamileliği tadarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…