Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

yokmkuzum da arı sütü ye aklında olsun

arı sütünü denemedım canım gecen ay sogan suyu bu ay basta ıncır suyu ıcıyodum böğürtlenı yapınca onu bıraktım bakalım belkı vesıle olurda hepınıze tavsıye edrım hadı ben kactım ısım bıtınce gelırım gene sızden ayrılmak cok zorr senağlama

gayecim slm bende aynı kliniğe gidiorum biliosun ileri bir tarihte bendende rahim filmi isterlerse bilgim olsun die yazıorum beni hbrdar edermisin ona gore bende etlikte yaptırırım hem bana yakın hemde daha uygunsa tabi etliğe giderim film için.

oo ne güzel kalabılığız gene.. selamlar kızlar.. nasılsınız bakalım. geçmişi okumadan damladım valla..

biz iyiyiz ama uzun süre oturamıyorum çalışırken artık. bende bugün gitmedim ofise evden çalışıyorum...

hoşgeldin annecik...

hoşbulduk tatlım.. ne zamandır giremedim. ne var ne yok.. ?havadisleri alayım senden aklinialirimsmile

bebişko hamile duymuşmuydun bilemiyorum...gerisi kızlar benim durumudan endişelendiği için eşlerine sperm sayımı yaptırmaktalara...halev aldı ama biz pek anlamadık...morfolojisine bakmamışlar...snra lorkee klomene başladı onunda eşi sperm sayımını verecek... dün barays lekelenmeden dolayı endişelendi ama problem yok maşallah...gaye adet oldu...:))) bekçiyim anlayacağın...

sen nasılsın

benim sağ kasığım batıyor...allahım erken adetmi olacağım yaaa

sağol tatım ya, harikasın. ,inşallah gelen sonuçlar iyidir.

bebişkomu biliyorum, çok sevindim çiçeği burnundaannemiz.. az kaldı sayımız inşallh yaza kadar sıfrılıycaz..

kasık ağrısı değişik sebeplerden olabiliyor. idrar yolu enf. , bebiş , erken adet sancısı veya d) diğerleri.... ben b seçeneği olsun desem opuyorumnanaktan

üşütme ayaklarına dikkat et..

umutlanmak istemiyoırum 4 gün kaldı adetime ve dediğim gibi allah bilir ama daha çok belirti olan zaman olmuştu..adet olacağım ben erken gelecek büyük ihtimal

umutlanmak istemiyoırum 4 gün kaldı adetime ve dediğim gibi allah bilir ama daha çok belirti olan zaman olmuştu..adet olacağım ben erken gelecek büyük ihtimal

annem hep adet olmak güzeldir , anne olabileceğini gösterir derdi. ben ergenlik döneminde lanet ediyodum her seferinde zor geliyodu her ay ay...
şimdi daha iyi anlıyorum dediğini. o yüzden sağlıkla adet görebilmekte güzel. .tabii bebiş daha güzel.. bekliyoruz dört gözle...

Düşük tehlikesi yaşadınız mı?.Ben 11.haftamdayım.Bu sbh kahverengi bir akıntıya benzer lekeler geldi.Endişelendim doktoruma sordum.Düşük tehlikesi var dedi.Bütün moralim altüst oldu.Progynez 200 mg verdi.Ve yatark dinlenmemi belirtti.Siz yaşadınız mı böyle bir durumu.Ve bu ilacı aranızda kullanan var mı....Acil cevap verirseniz moral vermiş olursunuz...kafamçokkarıştı

yok ben hamile bile kalmadım...ama dikkat et kendine üzülme yat bol bol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…