Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

valla bacım kasıklarımdaki ağrı ve şişlik hissi ve demin yediğim ve resmen aşerdiğim tatlı olan gofret ...."tombalak bi kofret verde yiyek" zabıta irfan:)))

benimde nedense hiç tatlı krizlerim tutmaz kendimi bildim bileli bende mi gariplik var :1rolleyes:

onun için sen zayıfsın ben şişman:))))))))

yok be tatlım onunla alakası yok o yüzden kendine haksızlık etme benim gibi olup canı tatlı çeken çok insan var sadece balık etlilere has bi durum değil takma kafana:1hug:

iyi akşamlar yarın görüşürük canlarım öpüldünüz

görüşürüz kızlar edut tombalak irfanına bayıldım nerden bulursun bu lafları yaaaaa

allahım bütün dualarımızı kabul etsin iyi akşamlar ben çıktım canlarım

görüşürüz kızlar edut tombalak irfanına bayıldım nerden bulursun bu lafları yaaaaa

allahım bütün dualarımızı kabul etsin iyi akşamlar ben çıktım canlarım

zeytin kafamı karıştırdın azcık acaba bu akşam test alıp denesemmi...sigara içtim ya bu ara kafam azcık bulandı

kizlar ben im kirmizilar geldi 8 mayis yeni tarih . benim degerlerim yine cok yukselmis 26 olmus prolaktinim yine tedavi altina gircem anlicaginiz . nete fazla giremiyorum kizlar cok yogunumm sizi cokk seviyorumm:1hug:

1.gün 36,4
2.gün 36,4
3.gün 36,3
4.gün Ölçmedim
5.gün 36,4
6.gün Ölçmedim Çalışma :hulya:
7.gün Ölçmedim Çalışma :hulya:
8.gün 36,7 Çalışma :hulya:
9.gün 36.6 Çalışma :hulya:
10.gün 36.1 Çalışma :hulya:
11.gün 36.4 Çalışma :hulya:
12.gün 36,7 Çalışma :hulya:
13.gün 36,9
14.gün 36,7 Çalışma :hulya:
15.gün 36,9
16.gün 36,8 Çalışma :hulya:
17.gün 36,8
18.gün 36,9
19.gün 36,8
20.gün
21.gün
22.gün
23.gün
24.gün
25.gün

günaydın hatunlarr
nasılsınız edut canım
adet gününü bekle öyle
test yap çıkmayabilir şimdi
ravza canım prolaktin gebeliği engelliyo sanırım
onu düşür inş. hamiş kalacakasın
edutttt
günaydın kuşum
var mı belirtin canım

yaptım canım negatif tabiki:)))) inşallah senden bekliyorum bu ay...çalışkan hatun seniopuyorumnanaktan

günaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ooo zeytinim buna yürek dayanmaz çalışmalara devammmmmmm opuyorumnanaktan

edutum günaydın

arkadaşlar günaydın herkese, benimde kırmızılar geldi bunada şükür başka sorun var die korkmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…