Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

günaydın arkadaşlar ben adet oldum son üç aydır düzenli oluyorum çok şükür bakalım bu düzende ne zaman bebiş geliverecek
halev ne guzel duzene girmesi tatile gitmeden doktora git o halde bakalım ne tedavi vercek
Kuzular gÜnaydın...doktora gİdİyorum Ö.sonra

edutcum doktorla hareket etmek insanı rahatlatıo guzel hbrler getirirsin inşallah
olumunekankayizsmile

hg gültun doktora gittinmi anlatsana noldu merak ettim bende yarın sabah gitcem...

gunaydın canım gittim boy kilo olçtuler sonrada ultrasonda baktı doktorum 0,616 cm minişim:) miniminnacık fotosunu verdi.folbiole devam dedi temmuzda tekrar çağırdı 12 sinde randevum var allahın izniyle o zaman kalp atışlarınıda duyarız inşallah
ya bide benim iki tane kistim varmış onu gorduk korkulacak bişey yok hapla tedavide oluyor sonradan kaybolur dedi.ben ilk defa klomen kullanmıştım 3tane yumurta buyumuştu biri tutmuş diğer ikisi kiste donuşmuş işte ama keseyi gordumya hiç sorun değil kistler bebeğe engel değilmiş

gunaydın kızlarrr hepınızeee... nasılsınız bakalım

bugece bozulacak gibiii:smiley-cool::jeyyar:sengözlerimebaksanab
bafomm nerden dinliyon kiiiizzzzzzzzzsositosositosositososito
bacım facebok ta vardı benım sayfada ordan dınlemıs

günaydın arkadaşlar ben adet oldum son üç aydır düzenli oluyorum çok şükür bakalım bu düzende ne zaman bebiş geliverecek

hayırlısı olsun halevım duzene gırmesı de cok onemlı pkolardan kurtuluyorsundur ınsallah
Kuzular gÜnaydın...doktora gİdİyorum Ö.sonra

hadı canım hayırlısı bakalım ınsallah guzel sonuclarla gelırsın

oyoyoyyy masssllah massllahhcanimm saglikla gelecek melegin kollarina insallahh:Saruboceq:

günaydın kızlar inşallah tez zamanda seni bulur bebişin halevcim.....

günaydın tatlım inşallah sağol

tamam tatlım peki eczanelerden hayıt tohumu diyemi isteyeceğim

günaydın tatlım inşallah sağol

tamam tatlım peki eczanelerden hayıt tohumu diyemi isteyeceğim
canim bunu ilac olarak isteyeceksin bitkisel hayit tohumu ilacii .3 ay yetiyo sana zaten ben her aksam kullanyirumm .bitkisel oldugu icin hicbir zarari yok ama faydasii cokkk hormonum 40 dan 0,5 e dustuu 2 ayda

amin arkadaşım amin allahım tez zamanda sağlıkla sizlerede nasip edecek canı gonulden inanıorum ve duamı eksik etmiorum opuyorumnanaktan
sagol canimmm insallahh:Saruboceq:

hadı hayırlı olsun canım ....
demekkı bu klomen catlatma ıgnesız yapılınca kıst olma ıhtımalı yuksek sanırım
fazla yumurta gelısıncede cogul gebelık olmaasın dıye ıgne yapmak ıstemıyorlar...
neyse senın bebegıne zararı yoksa hııııc onemlı degıl sen bosver dusunme onlarııı

hoşgeldin lorkecim sağol canım bende bilmiorum ama boyle tedavilerde normal bu durum dedi kaybolur dedi inşallah bidahaki gidişimde kaybolmuş olurlar kaydirigubbakcemile2

kizlar hani benim ikiz yegenlerim vardiya dun 1 yasina girdiler
ben onlarin yaninda olamadim gurbetlik iste ama annem babam onlarla beraberdii .sizlerle paylasmak istedimm

canım cok tatlılar masallahhh
Allah hayırlı uzun omur versın
valla gurbetlık az cok hepımız cekıyoruz muhım olan herkes yerınde mutlu ve saglıklı olsun
cok sukur sanslıyız teknolojı bıze hızmet edıyorr

amin canimm hepimizin ailesine insallahh :Saruboceq: ewet canim boyle dusununce insanin ici rahatliyorr teknolojinin bu yonunden cok memnunummyerimseniben

ravzanur çoook şeker bebişler allahım hepimize nasip etsinnn oyyy zemuszemus
amin gulummmmmmmmm aynii halasii degilmi amaaa yani benn kiz bana benziyooooo:dance::dance:agbimde zaten hep dua etmis fizi yuzu benzesin huyu benzemesin diyee:1shok: ama ne yaziiki huyuda cok benziyo gibiiiiakannehirakannehirdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…