- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #8.861
gunaydinnnnnnnnnnnnhihoyyytgünaydın canlarımmm
halev ne guzel duzene girmesi tatile gitmeden doktora git o halde bakalım ne tedavi vercekgünaydın arkadaşlar ben adet oldum son üç aydır düzenli oluyorum çok şükür bakalım bu düzende ne zaman bebiş geliverecek
Kuzular gÜnaydın...doktora gİdİyorum Ö.sonra
gunaydinnnnnnnnnnnnhihoyyyt
bakin sabah sporu yapiyorumm.. gordunuzmu avartar resmimii EDUTUMM BEGENDINMI KIZZZZ
günaydın canlarımmm
SAYENIZDEEEEEEEEEEEEEEEEyerimsenibenasil ben sizlere tesekkur ederimm ..süpersin canım sen yaaa
hg gültun doktora gittinmi anlatsana noldu merak ettim bende yarın sabah gitcem...
bacım facebok ta vardı benım sayfada ordan dınlemısbugece bozulacak gibiii:smiley-cool::jeyyar:sengözlerimebaksanab
bafomm nerden dinliyon kiiiizzzzzzzzzsositosositosositososito
günaydın arkadaşlar ben adet oldum son üç aydır düzenli oluyorum çok şükür bakalım bu düzende ne zaman bebiş geliverecek
Kuzular gÜnaydın...doktora gİdİyorum Ö.sonra
oyoyoyyy masssllah massllahhgunaydın canım gittim boy kilo olçtuler sonrada ultrasonda baktı doktorum 0,616 cm minişim:) miniminnacık fotosunu verdi.folbiole devam dedi temmuzda tekrar çağırdı 12 sinde randevum var allahın izniyle o zaman kalp atışlarınıda duyarız inşallah
ya bide benim iki tane kistim varmış onu gorduk korkulacak bişey yok hapla tedavide oluyor sonradan kaybolur dedi.ben ilk defa klomen kullanmıştım 3tane yumurta buyumuştu biri tutmuş diğer ikisi kiste donuşmuş işte ama keseyi gordumya hiç sorun değil kistler bebeğe engel değilmiş
günaydın kızlar inşallah tez zamanda seni bulur bebişin halevcim.....
gunaydin halevimm .bak isler duzene girmeye basladiysaaa bebis yakin zamanda gelecek insallahh .adet duzensizligine inana bunaa hayit tohumu var .bunu ec´zanedende alabilirsin ben onu kullaniyorum inan 2 aydan itibaren hormon seviyem duzene girdii istersen burayi okuu
Hayıt otu yararları: Hayıt tohumunun faydaları
Hayıt bitkisi hemen her yaştaki kadın için faydalar içeren bir bitkidir. Hayıt bitkisi yüksek ateşe, baş ağrılarına gaz sorununa, idrar arttrımaya iyi gelmektedir. Ancak hayıt otu en çok adet sorunu olan kadınlar için faydalı bir bitkidir. Regl öncesi stres, adet gecikmesi, ağrılar, göğüslerdeki hassasiyet, adet krampları ve depresyon gibi rahatsızlaklar için hayıt otu bire birdir.
Hayıt otu hipofiz bezini tetikleyerek kadınlık hormonlarının dengeli olmasına yardımcı olur. Kadınlık hormonlarının dengelenmesini doğal yöntemlerle yaptığı için, sentetik hormon tedavisi gören kadınlardaki gibi yan etkiler görülmez.
Adet stresi ve adet gerginliği sorunu olanlarda 2 hafta içinde etkisini gösterir. Fakat daha iyi bir sonuç elde etmek için en az 3 ay kadar kullanılması gerekmektedir. Hayıt adet düzeninizi; ister çok kısa olsun, isterse hiç olmasın, kanama zamanı çok uzun veya çok kısa olsun, kanamanız çok hafif veya ağır olsun herşeyi normale döndürür. O aynı zamanda hem kadınlarda cinsel istek arttırıcı hem de cinsel istek azaltıcı özelliğe sahiptir. yani cinselliğiniz çok fazla ise onu azaltacak, az ise onu yükseltecek ve normale döndürecektir.
Hormon dengesizliği kısırlığa da neden olabilir. Bundan dolayı hayıt, yumurtlama periyodunu düzenlemeye ve hamile kalma şansının artmasına yardımcı olabilmektedir.
Doğum kontrol hapı kullanımına son verildikten sonra vücudun tekrar doğal dengesine kavuşabilmesi için de yararlı olan hayıt otu aynı zamanda hem erkeklerde hem de kadınlardaki hormon dengesizliğinden kaynaklanan kıllanma (tüylenme) ve sivilceler için de tedavi edici özelliklere sahiptir.
Doğumdan sonraki ilk 2 hafta içinde hayıt meyvesi alındığında, süt verimi belirgin şekilde artmaktadır.
Hayıt çayı tarifi hakkında bilgi edinmek için lütfen tıklayın: Hayıt tohumu nasıl kullanılır? Hayıt çayı tarifi.
Hayıt bitkisinin erkekler üzerindeki etkileri
Hayıt otu erkeklerde cinsel isteğin azalmasına sebep olmaktadır. Bu bitki genellikle kadınların adet sorunları için kullanılsa da erkeklerde depresyona bağlı iktidarsızlık durumlarında da kullanılır.turkbayragi
oyoyoyyy masssllah massllahhcanimm saglikla gelecek melegin kollarina insallahh:Saruboceq:
canim bunu ilac olarak isteyeceksin bitkisel hayit tohumu ilacii .3 ay yetiyo sana zaten ben her aksam kullanyirumm .bitkisel oldugu icin hicbir zarari yok ama faydasii cokkk hormonum 40 dan 0,5 e dustuu 2 aydagünaydın tatlım inşallah sağol
tamam tatlım peki eczanelerden hayıt tohumu diyemi isteyeceğim
sagol canimmm insallahh:Saruboceq:amin arkadaşım amin allahım tez zamanda sağlıkla sizlerede nasip edecek canı gonulden inanıorum ve duamı eksik etmiorum opuyorumnanaktan
gunaydın canım gittim boy kilo olçtuler sonrada ultrasonda baktı doktorum 0,616 cm minişim:) miniminnacık fotosunu verdi.folbiole devam dedi temmuzda tekrar çağırdı 12 sinde randevum var allahın izniyle o zaman kalp atışlarınıda duyarız inşallah
ya bide benim iki tane kistim varmış onu gorduk korkulacak bişey yok hapla tedavide oluyor sonradan kaybolur dedi.ben ilk defa klomen kullanmıştım 3tane yumurta buyumuştu biri tutmuş diğer ikisi kiste donuşmuş işte ama keseyi gordumya hiç sorun değil kistler bebeğe engel değilmiş
hadı hayırlı olsun canım ....
demekkı bu klomen catlatma ıgnesız yapılınca kıst olma ıhtımalı yuksek sanırım
fazla yumurta gelısıncede cogul gebelık olmaasın dıye ıgne yapmak ıstemıyorlar...
neyse senın bebegıne zararı yoksa hııııc onemlı degıl sen bosver dusunme onlarııı
kizlar hani benim ikiz yegenlerim vardiya dun 1 yasina girdiler
ben onlarin yaninda olamadim gurbetlik iste ama annem babam onlarla beraberdii .sizlerle paylasmak istedimm
amin canimm hepimizin ailesine insallahh :Saruboceq: ewet canim boyle dusununce insanin ici rahatliyorr teknolojinin bu yonunden cok memnunummyerimsenibencanım cok tatlılar masallahhh
Allah hayırlı uzun omur versın
valla gurbetlık az cok hepımız cekıyoruz muhım olan herkes yerınde mutlu ve saglıklı olsun
cok sukur sanslıyız teknolojı bıze hızmet edıyorr
amin gulummmmmmmmm aynii halasii degilmi amaaa yani benn kiz bana benziyooooo:dance::dance:agbimde zaten hep dua etmis fizi yuzu benzesin huyu benzemesin diyee:1shok: ama ne yaziiki huyuda cok benziyo gibiiiiakannehirakannehirdelikafaduldenravzanur çoook şeker bebişler allahım hepimize nasip etsinnn oyyy zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?