- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #8.881
amin canimm hepimizin ailesine insallahh :Saruboceq: ewet canim boyle dusununce insanin ici rahatliyorr teknolojinin bu yonunden cok memnunummyerimseniben
amin gulummmmmmmmm aynii halasii degilmi amaaa yani benn kiz bana benziyooooo:dance::dance:agbimde zaten hep dua etmis fizi yuzu benzesin huyu benzemesin diyee:1shok: ama ne yaziiki huyuda cok benziyo gibiiiiakannehirakannehirdelikafadulden
evet canimmm aynen oyle olduu .kizz huyumda hic birsey yok aslindaa iste beni cok seviyoyaa kizdiracak illakiiopuyorumnanaktansıparıs usulu dua etmıs abın de tutturamamıs demekkı kaydirigubbakcemile3
amin gulummmmmmm cok sagoll .sende canini sikip gergin olma kuzumya nakk herkeste oyle bir tedirginlik olur illaki ama sen yinede pozitif dusun kotu seyler getirme aklinaa :1hug:Ravzanur ne tatlılar maŞallah ya allahım hepİmİze saĞlıklı bebİŞler versİn
gÜltun gÖzÜnaydın canım darısı bana İnŞallah bende gÖrrÜm benİm deĞerİm Çok dÜŞÜk sİzİnkİlere gÖre o yÜzden Çok tedİrgİnİm hayırlısı İnŞallah sorunsuz gÜnler yaŞar bebebĞİmİze kavuŞuruz...
Ravzanur ne tatlılar maŞallah ya allahım hepİmİze saĞlıklı bebİŞler versİn
gÜltun gÖzÜnaydın canım darısı bana İnŞallah bende gÖrrÜm benİm deĞerİm Çok dÜŞÜk sİzİnkİlere gÖre o yÜzden Çok tedİrgİnİm hayırlısı İnŞallah sorunsuz gÜnler yaŞar bebebĞİmİze kavuŞuruz...
halev ne guzel duzene girmesi tatile gitmeden doktora git o halde bakalım ne tedavi vercek
edutcum doktorla hareket etmek insanı rahatlatıo guzel hbrler getirirsin inşallah
olumunekankayizsmile
halev cim boyle sakin dusunmen olumlu dusunmen bile cok umut vericii zaten boyle olmak tedavi surecini daha olumlu yapiyorrr:1hug:dr 2. yada 3. günü gel demişti yumurta çatlamasına başllayalım diye ama 3 hafta olmayacağım nerdeyse o arada gel derse gidemem o yüzden bu ay drsuz geçecek ramazanda da belki giderim hayırlısı bakalım
canim bunu ilac olarak isteyeceksin bitkisel hayit tohumu ilacii .3 ay yetiyo sana zaten ben her aksam kullanyirumm .bitkisel oldugu icin hicbir zarari yok ama faydasii cokkk hormonum 40 dan 0,5 e dustuu 2 ayda
sagol canimmm insallahh:Saruboceq:
dr 2. yada 3. günü gel demişti yumurta çatlamasına başllayalım diye ama 3 hafta olmayacağım nerdeyse o arada gel derse gidemem o yüzden bu ay drsuz geçecek ramazanda da belki giderim hayırlısı bakalım[/QUOT
evet şimdi gitsen 10 gunden sonra bi gun gel diycek buyumuşmu yumurta die o zamanda gidemeyeceksin ama aslında bi telle sorsan.hayırlısı olsun canım
halev cim boyle sakin dusunmen olumlu dusunmen bile cok umut vericii zaten boyle olmak tedavi surecini daha olumlu yapiyorrr:1hug:
Ravzanur ne tatlılar maŞallah ya allahım hepİmİze saĞlıklı bebİŞler versİn
GÜnaydın kızlar ben geldİm.
evet şimdi gitsen 10 gunden sonra bi gun gel diycek buyumuşmu yumurta die o zamanda gidemeyeceksin ama aslında bi telle sorsan.hayırlısı olsun canım
canim ben almanya da oturuyorum cok pahalli degil ben 5 euro ya aldimm turkiyede aktarlarda otu varmis cay yapip iciyomusun olmazsa onu dene .canim bu bitki olunca bisey olmuyoo bende yaninda guatir icin ilacta aliyorumm iki hap birden yani bisey olmazz icin rahat olsu ister doktoruna sor canimm icin rahat eder ama ne yap et al onuu yerimsenibencanım ne kadar fiyatı bide folik plus kullandığım için karşımı birşey yapmaz dime
gunaydinn canim hosgeldinnnnGÜnaydın kızlar ben geldİm.
amann canimm regl zamani gelince banada geliyolarr hepimizde olan bisey ooo ama gidiyolarr sonra umut olmasa bunlar cekilmez kiii:lepi:sakinim ama böle arada gelip gidiyorlar neyseki kalıcı değiller şu tatilime gideyimde aklımda bebiş olsada gezerken eğlenirken unuturum.
amin canim sagliklaa gelsin bebislerimizzz hayirli uzun omurler versinn allahimmm:Saruboceq:Ravzacım ne tatlı bebekler rabbİm bÖyle Şekerler en kısa zamanda hepİmİze nasİp etsİn.
hosgeldın nasılsın nurzul nası gıdıyo hamılelık ...GÜnaydın kızlar ben geldİm.
Halevcİm adetİnİn dÜzene gİrmesİne Çok sevİndİm canım. AdaÇayını bırakma bence oda dÜzenlİyo.
gunayyyyyyydinnnnnnnnnnnnnnnnnn bittem cikolatammmmmmmmmmmcokacimcoookcokacimcoookEKAKAL, ravzanur, lorkee+, nurzul günaydıııııııııııııııııııııınnnn kıslarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?