- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #8.821
Lorkem nassın bİ tÜrlÜ karŞılaŞamıyoz ben sahalara dÖndÜm sen aynı devam koŞturma İÇİndesİn ya gezmeye gİden ya mİsafİr gelİr ben İnanıyom Çok yakında beklenmİyen bİ mİsafİr gelecek sanaaaaaa ve bİdaha hayatından hİÇ gİtmİcekkkkkk..........
eşimde dışarda yemek yiyelim dedide ben istemedim. gerilip geliyoruz dışar yemeğe çıkınca. onun evde olalım dedim. çok kıskanç olduğu için buraya otur buraya bakma önüne bak şunu giy bunu giyme diye başlıyo. en iyisi evimiz dedim bende. evde romantik bir yemek hazırlayım. eşimde akşam müzik ayarladım diyodu bana inşş bir süpriz yapar.
eşimde dışarda yemek yiyelim dedide ben istemedim. gerilip geliyoruz dışar yemeğe çıkınca. onun evde olalım dedim. çok kıskanç olduğu için buraya otur buraya bakma önüne bak şunu giy bunu giyme diye başlıyo. en iyisi evimiz dedim bende. evde romantik bir yemek hazırlayım. eşimde akşam müzik ayarladım diyodu bana inşş bir süpriz yapar.
o zaman ikinizin resmi olan pasta yaptır:)))bebek biçiminde hemde
Ayy bence de en iyisi ev... Dışarıda böyle durumlarda kesin bir aksilik çıkıyor... ya yemek güzel olmuyor ya servis aksıyor yada dediğin gibi kıskançlık krizlerinden insanın tadı tuzu kaçıyor. Evde yemeğini yiyip sarmaş dolaş kocanla oturmak varken gidip bir restorandan hem kazıklanıp hemde sandalye tepesinde hareketlerini kısıtlayarak yemek yemek çok sinir oluyor.
Ama şöyle bişey yapabilirsin... dışarıda marketten az az rus salatası,acılı ezme,çiğ köfte,tarator,mercimek köfte v.s. tarzı şeyler alıp ortaya çeşit yapabilirsin. Yani aynen bir restorant tarzı olabilir.Bu tarz şeyler büyük marketlerde artık taze olarak bulunuyor.
Mesela bir menü : başlangıç soğuk aş denilen yoğurtlu naneli ve buğday+nohut ile yapılan çorba
ara sıcak : sigara böreği,yada milföy ile yapacağın farklı bir iç kullanılmış börek
Sıcak: köfte,patates,salata,pilav 4lüsü ile hazırlayacağın bir tabak olabilir. yanına nasıl bir içecek isterseniz (tabii sen sadece su içeceksin yada ayran kaydirigubbakcemile3)
Ortada meze: rus salatası, yoğurtlu yada limonlu domatesli biberli patlıcan salata,çiğ köfte yada mercimek köftesi,acılı ezme, közlenmiş kırmızı biber(zeytinyağlı) v.s. olabilir... şu an için bu geldi aklıma
Lorkecim bu tatli bebis kim
offfffffffffff gaye eğer bu menüyü akşama hazırlayan varsa bende yemeğe davetsiz misafir olarak gelebilirim.......
gayecim döktürmüşsün. maşallah. canın istemsin seninde şimdi bunlardan.hemen paket yapar gönderirim canım ben sana. evet ben çıkayım en iyisi işten ancak yetişir yemekler. daha süslenicem.
teşekkürler kızlar. tatlı olrakta bebek şeklinde pasta güzel fikir. sizleri seviyorum öpüldünüz.
Ayy bence de en iyisi ev... Dışarıda böyle durumlarda kesin bir aksilik çıkıyor... ya yemek güzel olmuyor ya servis aksıyor yada dediğin gibi kıskançlık krizlerinden insanın tadı tuzu kaçıyor. Evde yemeğini yiyip sarmaş dolaş kocanla oturmak varken gidip bir restorandan hem kazıklanıp hemde sandalye tepesinde hareketlerini kısıtlayarak yemek yemek çok sinir oluyor.
Ama şöyle bişey yapabilirsin... dışarıda marketten az az rus salatası,acılı ezme,çiğ köfte,tarator,mercimek köfte v.s. tarzı şeyler alıp ortaya çeşit yapabilirsin. Yani aynen bir restorant tarzı olabilir.Bu tarz şeyler büyük marketlerde artık taze olarak bulunuyor.
Mesela bir menü : başlangıç soğuk aş denilen yoğurtlu naneli ve buğday+nohut ile yapılan çorba
ara sıcak : sigara böreği,yada milföy ile yapacağın farklı bir iç kullanılmış börek
Sıcak: köfte,patates,salata,pilav 4lüsü ile hazırlayacağın bir tabak olabilir. yanına nasıl bir içecek isterseniz (tabii sen sadece su içeceksin yada ayran kaydirigubbakcemile3)
Ortada meze: rus salatası, yoğurtlu yada limonlu domatesli biberli patlıcan salata,çiğ köfte yada mercimek köftesi,acılı ezme, közlenmiş kırmızı biber(zeytinyağlı) v.s. olabilir... şu an için bu geldi aklıma
canım bizim son yani 6 numaralı yeğen şuule :)
gayecim menüyü yazmıs nuzul hanım sizede pişirmek kalıyor kaydirigubbakcemile3
hadi bakalım ınsallah cok guzel gecer gecenız
ben sımdı kacıyorum kızlar bıraz evımı duzenleyeyım malum evde 2 kısı yasarken gecen hafta bırden 16 kısıyı gordu ev
kendıne gelsın bıraz zavallım hihoyyyt
gaye ben bu menüyü 3 akşamda zor yerim sen ne yaptın?
aman yine de dikkat etmek lazımm
kızartmayı çok az yemelisiniz
walla özledik seni canım ç.ok ara vermeden gel tatlımm
ıyıyım canım sendne naber asıl nası gıdıyo hayatlorke naber
ıyıyım canım sendne naber asıl nası gıdıyo hayat
cuma doktora gıdecekmıssın sanırım hayırlısı bakalım
İyiyim canım bende yok bugune çektim randevuyu 17 50 de randevum var 17 ye doğru çıkarım işten.hayırlısıyla keseyi goreyimde rahatlıycam allahın izniyle.
misafirleri yollamışsın hadi gozun aydın az dinlen opuyorumnanaktan
saolasın canım bende sızlerı ozledım valla
ama bı ara verıp geleyım dedım kımsecıkler kalmamıss....
halevım sen varsın nereye kactı bu hatunların hepsı
hadı bakalım ınsallah gorebılırsın sorunsuzca ıcın rahatlar ...
saolasın bende ptesıye kadr evden cıkmayı dusunmuyorum valla sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?