- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #8.841
inşallah lorkem hadi ben çıkıorum yarın goruşuruz opuyorumnanaktan
canlarım iyi akşamlar yarın görüşürüz öpüldünüz
Kızlar herkes kaçmış sanırım :)) bende annemle çıktım kızılaya 2 tane beli lastikli pantolon 2 tane de şifon tunik aldım... :)) yaşasın alışveriş çılgınlığııııı zemuszemus
gule gule eskit guzelimm giysileriniikaydirigubbakcemile2kimse yok galibabenneyaptımkibende cikayim ozaman yarin gorusuruz hatunlarr iyi aksamlarr :sinifsinif:Kızlar herkes kaçmış sanırım :)) bende annemle çıktım kızılaya 2 tane beli lastikli pantolon 2 tane de şifon tunik aldım... :)) yaşasın alışveriş çılgınlığııııı zemuszemus
anammmmmmmmmmm lorkemmmmmmmmm tam kapiyodum baktimm sen gelmisin kuzummm:smiley-cool:delikafaduldenyakaldim senii nasilsin ne yapiyodunnyerimseniben
Kızlar herkes kaçmış sanırım :)) bende annemle çıktım kızılaya 2 tane beli lastikli pantolon 2 tane de şifon tunik aldım... :)) yaşasın alışveriş çılgınlığııııı zemuszemus
LCW en uygun ve guzelhamıle kıyafetlerı var kusum oryada bak
bırde ankarada varsa c&a
:1hug:
kızlar noruyonuz bakımmm
lorkeeeeeeeeeeeeeedeminden berisertab dinliyorum sayende..ne guzel sarkı yaww
bugece bozulacak gibiii:smiley-cool::jeyyar:sengözlerimebaksanabcanım gec gordum yaaa
sayfa acıktı ama baska seyle ılgılenıyodum ...
sen nabtın bozdun mu orucunu aklinialirimsmile
bafomm nerden dinliyon kiiiizzzzzzzzzsositosositosositosositolorkeeeeeeeeeeeeeedeminden berisertab dinliyorum sayende..ne guzel sarkı yaww
gunaydin halevimm .bak isler duzene girmeye basladiysaaa bebis yakin zamanda gelecek insallahh .adet duzensizligine inana bunaa hayit tohumu var .bunu ec´zanedende alabilirsin ben onu kullaniyorum inan 2 aydan itibaren hormon seviyem duzene girdii istersen burayi okuugünaydın arkadaşlar ben adet oldum son üç aydır düzenli oluyorum çok şükür bakalım bu düzende ne zaman bebiş geliverecek
gunaydin guzelimmmmhihoyyythihoyyytgünaydın kızlar inşallah tez zamanda seni bulur bebişin halevcim.....
gunaydin guzelimmmm .. hadi hayirlli haberlerle gelirsin insallahhh :Saruboceq:Kuzular gÜnaydın...doktora gİdİyorum Ö.sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?