- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #8.921
canım normalde zaten hep dua edıom hayırlı zamanda hayırlı evlat nasıb et Raabbım dıyelorke okuduğun bir dua varmı ben hep dua okudum salat_ı terficiye halada devam ediorum bide arada kenz'ul-ars duasını okudum
inşallah lorkecim tek temennim rabbim isteyene versin tatlım. cami avlularına oraya buraya bırakılan bebekleri görünce istemeyene vermesin. sadece isteyin yavrusunu kucağına almak isteyen kişilere versin. amin.
kızlar ben evı supureyım ogleden sonra halılarım yıkamadaydı onlar gelecek
gelmeden ısımı bıtıreyım gorusuruz
:)) yok kuşum ancak gelebildim. dün bir düğüne katılmamız gerekti düğün yeri kayınvalidemlere yakındı akşam orda kaldık.Sabah işe geldim kahvaltı ettim ve hemen bizim eve gittim.Evden alacağım bişey vardı.Onu aldım geldim ve ancak açabildim forumu.Gaye gÖrÜnmÜyor. Bana verdİĞİ lİsteyİ kendİmİ yapmaya kalktı acaba.
günaydınlar efendim.Bu perşebenin de uğurlu olmasını diliyorum
delikafadulden delikafadulden delikafadulden hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm 86,89 çıktı kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasıllllllllllllllllll nette 4 haftalık gözüküyo :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: en sonunda çektim halayımıda kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
bende geldim kızlar
sabahtan sağlık ocağına gidip kontrolümü oldum
sonra tetanoz aşımı oldum 1 ay sonra tekrar aşım varmış
sonra dr kontrolüme gittim
bebişim maaşallah çok büyümüş
çok hareketli kıpır kıpırdı boyunu ölçemedi drumuz 404 gr mış
herşey çok güzel dedi dr
organlarına omurgalarını pipisini heryerini gösterdi
1 ay sonra tekrar kontrole gidip şeker yüklemesi yapılacak
çok mutluyum oğlumu bugün gördüğüm içinn
bende geldim kızlar
sabahtan sağlık ocağına gidip kontrolümü oldum
sonra tetanoz aşımı oldum 1 ay sonra tekrar aşım varmış
sonra dr kontrolüme gittim
bebişim maaşallah çok büyümüş
çok hareketli kıpır kıpırdı boyunu ölçemedi drumuz 404 gr mış
herşey çok güzel dedi dr
organlarına omurgalarını pipisini heryerini gösterdi
1 ay sonra tekrar kontrole gidip şeker yüklemesi yapılacak
çok mutluyum oğlumu bugün gördüğüm içinn
ikidir topiğe gırıyorum slmımı alan olmuyor kızlar gormuyomusunuz yoksam Şeniz gayeden guzel haberler aldım cok sevınclı gırdım topıge ama sanırım eskılerden pek kımse kalmadı yada denk gelemedık.
hosgeldın aysel ne guzel gune oglunla baslamıssın tabıkı mutlusundur masallah hersey boyle guzel devam eder ınsallahhh
canım hosgeldın nasılsın yenı tarıhını vermıssın hayırlısı bakalım
valla bazen dolu oluyor topık bazen bos yenı arkadaslar da var
suan sanırım herkes ogle yemegı molası verdı
canım faceye pek giremiyorum bilg. serviste resim falan ekleyemedimmaşallah maşallah büyüsün bebişin .nekadar güsel bı duygudur o tatmadım ama hiç.rabbım tamamını erdırsın... facede denk gelemıyoruz hıc ayselcım koydunmu hıc hamış halını
ikidir topiğe gırıyorum slmımı alan olmuyor kızlar gormuyomusunuz yoksam Şeniz gayeden guzel haberler aldım cok sevınclı gırdım topıge ama sanırım eskılerden pek kımse kalmadı yada denk gelemedık.
hosgeldın aysel ne guzel gune oglunla baslamıssın tabıkı mutlusundur masallah hersey boyle guzel devam eder ınsallahhh
canım hosgeldın nasılsın yenı tarıhını vermıssın hayırlısı bakalım
valla bazen dolu oluyor topık bazen bos yenı arkadaslar da var
suan sanırım herkes ogle yemegı molası verdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?