Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

inşallah lorkecim tek temennim rabbim isteyene versin tatlım. cami avlularına oraya buraya bırakılan bebekleri görünce istemeyene vermesin. sadece isteyin yavrusunu kucağına almak isteyen kişilere versin. amin.

kızlar duada önemli evet bende 41 gün meryem süresini okudum. 4444 salatı okudum. yasini şerifi hiç bırakmadım halende devam ediyorum. rabbim dualarımızı duar inşş sağlıklı bir şekilde bebişimiz kucağımıza alırız.

lorke okuduğun bir dua varmı ben hep dua okudum salat_ı terficiye halada devam ediorum bide arada kenz'ul-ars duasını okudum
canım normalde zaten hep dua edıom hayırlı zamanda hayırlı evlat nasıb et Raabbım dıye
gecen adet zamanımda da tefrıcıyeye basladım yarısı bıttı daha yarısı var
reglım bıtınce de meryem suresını okuyacagım ınsallah
ne zaman hayırlıysa hakkımızda o zaman versın Rabbım ınsallah

inşallah lorkecim tek temennim rabbim isteyene versin tatlım. cami avlularına oraya buraya bırakılan bebekleri görünce istemeyene vermesin. sadece isteyin yavrusunu kucağına almak isteyen kişilere versin. amin.

evet canım cok acıyorumm o kucucuk yavrulara
Allah yardımcımız olsun bakalım

kızlar ben evı supureyım ogleden sonra halılarım yıkamadaydı onlar gelecek
gelmeden ısımı bıtıreyım gorusuruz

Gaye gÖrÜnmÜyor. Bana verdİĞİ lİsteyİ kendİmİ yapmaya kalktı acaba.
:)) yok kuşum ancak gelebildim. dün bir düğüne katılmamız gerekti düğün yeri kayınvalidemlere yakındı akşam orda kaldık.Sabah işe geldim kahvaltı ettim ve hemen bizim eve gittim.Evden alacağım bişey vardı.Onu aldım geldim ve ancak açabildim forumu.

günaydınlar efendim.Bu perşebenin de uğurlu olmasını diliyorum

Sebincim canım erken gelmişsin topice yakalayamadım seni... İnşallah canım bundan sonra perşembeler değil hergün uğurlu olur inşallah.

tebrık ederım tatlım rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın

bende geldim kızlar
sabahtan sağlık ocağına gidip kontrolümü oldum
sonra tetanoz aşımı oldum 1 ay sonra tekrar aşım varmış
sonra dr kontrolüme gittim
bebişim maaşallah çok büyümüş
çok hareketli kıpır kıpırdı boyunu ölçemedi drumuz 404 gr mış
herşey çok güzel dedi dr
organlarına omurgalarını pipisini heryerini gösterdi
1 ay sonra tekrar kontrole gidip şeker yüklemesi yapılacak
çok mutluyum oğlumu bugün gördüğüm içinn

maşallah maşallah büyüsün bebişin .nekadar güsel bı duygudur o tatmadım ama hiç.rabbım tamamını erdırsın... facede denk gelemıyoruz hıc ayselcım koydunmu hıc hamış halını

ikidir topiğe gırıyorum slmımı alan olmuyor kızlar gormuyomusunuz yoksam Şeniz gayeden guzel haberler aldım cok sevınclı gırdım topıge ama sanırım eskılerden pek kımse kalmadı yada denk gelemedık.

hosgeldın aysel ne guzel gune oglunla baslamıssın tabıkı mutlusundur masallah hersey boyle guzel devam eder ınsallahhh

canım hosgeldın nasılsın yenı tarıhını vermıssın hayırlısı bakalım
valla bazen dolu oluyor topık bazen bos yenı arkadaslar da var
suan sanırım herkes ogle yemegı molası verdı

anladım cnm .ıyıyım cok sukur.uzun bır aradan sonra gelebıldım:) sende ıyısındır ınsallah.bazı seylerı atlatmam bıraz zor oldu topıge gıremedım tatlım

maşallah maşallah büyüsün bebişin .nekadar güsel bı duygudur o tatmadım ama hiç.rabbım tamamını erdırsın... facede denk gelemıyoruz hıc ayselcım koydunmu hıc hamış halını
canım faceye pek giremiyorum bilg. serviste resim falan ekleyemedim
işyerinden de öule bir bakabiliyorum o kadar
canım Allah tez zamanda hayırlısı hamile kalmayı nasip eder inş.

hepimiz eskiyiz aslında canım ama genelde çalışılırken pek denk gelemiyoruz
bazen bomboş oluyor bazen de hepimiz burda oluyoruz

sağol canım benim güne güzel başladım herşey yolundaymış ona da çok sevindim

merhabaa.s. kızlarr uzun süredir sizi takip ediyorum bende 1.5 senedir bekliyorum malesef hala olmadı buay aşılamaya başladım fakat iptal oldu rahim ince kalınca kendi halimize bıraktı dr..
buarada maşallah diyorum topiğinize biranda birsürü hamile çıakrdınız uğurlu bir listeniz olduğuna inanıyorum benide eklerseniz sevinirim beklenmeyen tarihim 2 temmuzopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…