Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

tebrık ederım tatlım rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın

Hoşgeldin şeker kızım.

kızlar ben öğle yemeği yiyince midem bulanıyo. acaba yağlımı geliyo yemekler. bulantım başka zaman olmuyor.

Canım yağdan olabilir. bide mesela benim yeme hacmim düştü.mesela ayıptır söylemesi 1 dürüm döner yiyebilirken artık yarım dürümle acayip doyuyorum.Fazla yersem midem bulanıyo.Belki senin de yeme hacmin azalmış olabilir.

slm kızlar nasılsınız

Canım hoşgeldin... geçen geldiğinde de yazmıştım ben sana... Şu aralar topicte herkes tatil havasında... :) iyice ıssızlaştık... heleki öğlene doğru herkes acıkıyor sanırım ve yemek saati kimse kalmıyor

Ayyy ne güzel yaaa... Rabbim bizlere de nasip etsin o günleri inşallah... Ne muhteşem bir duygu.Rabbimin en büyük mucizelerinden birine tanıklık ediyorsun,ne kadar güzel.

Canım bu liste yaklaşık 1 senedir kimleri görmediki.. Şu an en aktif kullanıcıların olduğu bir liste var ilk sayfada... Birsürü hamişimiz oldu (listedekilerden hariç).Heleki 3 aylara girdiğimizden beri ben dahil 5-6 hamişimiz oldu bir anda. Hepimizin farklı sorunları vardı.Kimimiz tedavi gördük ve öyle kavuştuk bebişlere kimimiz uzun süre sabrederek bekledi.
Umarım bu liste sana da uğurlu gelir ve yaz bitmeden senin de güzel haberini alır hamişler arasına ekleriz seni.
Bu arada Klomen topicinde bir arkadaşa da öyle rahim incelmiş demişlerdi bir ilaç vermiş doktoru ve düzeldi rahim kalınlığı. Belki sana da öyle bir takviye verir.yada neden vermedi acaba... O arkadaşın nick'i serselo istersen özel mesaj atıp sor kendisine.

Ayselim çok sevindim herşeyin yolunda ve güzel gitmesine maşallah diyelim umarım doğuma kadar böle devam eder.

aramıza hoşgeldin canım inşallah topiğimiz uğurlu gelir ve aşılaman bu ay tutuverir

anladım cnm .ıyıyım cok sukur.uzun bır aradan sonra gelebıldım:) sende ıyısındır ınsallah.bazı seylerı atlatmam bıraz zor oldu topıge gıremedım tatlım

suan daha ıyısındır ınsallah canım hadı sana afıyet olsun beklerız yıne

hosgeldın canım aramıza...Allah sana da en kısa zamanda hamıle lısteısne dahıl olmayı nasıb etsın ...
1.5 yıl oldu demıssın herhangı bır sorun varmı pekı suan klomen kullanıyormussun sanırım
yumurtan mı gelısmıyordur senın ...
bende yemek yiyip geleyim şekerler
afıyet olsuuun
bende acıktım ne yesem kııı

Bak yumurtanın çatlamış ve rahmin kalınlaşmış olması çok iyi br belirti.. inşallah hamilelik vardır ve rahmin iyice kalınlaşır bebeğinde rahat rahat gömülür rahmine :)

ilk önce
EKAKAL ve
GÜLTUN için halaylarımı çekeyim
çok sevindim kızlar rabbim saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Yaa kızlar benimde canım acayip derecede zeytinyağlı tazefasulye istiyor. sempatiksalakcinni valla yazarken bile ağzımın suyu aktı :))

saol lorkecim çikolata kistim vardı benim ve ameliyat oldum geçen sene mart ayında sol tüpümden bir parça alındı hatta kistten dolayı yumurtlamamda sorun yok şükür eşimin spermleri biraz yavaş bide off bakalım inşallah rabbim tez zamanda hepimize sağlıklı bebkler versinn:Saruboceq:

bu arada kötü bi haber size sabah kırmızılarla güne başladım haberiniz ola ohaoldumsmile

kvrck umarım öbüray seninde gelir bebeğin cnm böle sabh gelincede insan şok oluyo kalkar kalmaz kırmızılar benimde hep sbh geliyo kötükedihüso

aysel ne mutlu sana maşallah bebeğede sanada rabbim bizede o gunleri gormeyi nasip etsin amiinn
ilk önce
EKAKAL ve
GÜLTUN için halaylarımı çekeyim
çok sevindim kızlar rabbim saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
kvrckkkkk hoş geldin canım çok tşk ederim tez zamanda allahım sanada nasip etsin :Saruboceq: :CüvCüv:

hoşgeldin arkadaşım allahım butun isteyene nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…