- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #8.941
tebrık ederım tatlım rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın
tebrık ederım tatlım rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın
kızlar ben öğle yemeği yiyince midem bulanıyo. acaba yağlımı geliyo yemekler. bulantım başka zaman olmuyor.
slm kızlar nasılsınız
bende geldim kızlar
sabahtan sağlık ocağına gidip kontrolümü oldum
sonra tetanoz aşımı oldum 1 ay sonra tekrar aşım varmış
sonra dr kontrolüme gittim
bebişim maaşallah çok büyümüş
çok hareketli kıpır kıpırdı boyunu ölçemedi drumuz 404 gr mış
herşey çok güzel dedi dr
organlarına omurgalarını pipisini heryerini gösterdi
1 ay sonra tekrar kontrole gidip şeker yüklemesi yapılacak
çok mutluyum oğlumu bugün gördüğüm içinn
merhabaa.s. kızlarr uzun süredir sizi takip ediyorum bende 1.5 senedir bekliyorum malesef hala olmadı buay aşılamaya başladım fakat iptal oldu rahim ince kalınca kendi halimize bıraktı dr..
buarada maşallah diyorum topiğinizebiranda birsürü hamile çıakrdınız uğurlu bir listeniz olduğuna inanıyorum benide eklerseniz sevinirim beklenmeyen tarihim 2 temmuzopuyorumnanaktan
Canım bu liste yaklaşık 1 senedir kimleri görmediki.. Şu an en aktif kullanıcıların olduğu bir liste var ilk sayfada... Birsürü hamişimiz oldu (listedekilerden hariç).Heleki 3 aylara girdiğimizden beri ben dahil 5-6 hamişimiz oldu bir anda. Hepimizin farklı sorunları vardı.Kimimiz tedavi gördük ve öyle kavuştuk bebişlere kimimiz uzun süre sabrederek bekledi. Umarım bu liste sana da uğurlu gelir ve yaz bitmeden senin de güzel haberini alır hamişler arasına ekleriz seni. Bu arada Klomen topicinde bir arkadaşa da öyle rahim incelmiş demişlerdi bir ilaç vermiş doktoru ve düzeldi rahim kalınlığı. Belki sana da öyle bir takviye verir.yada neden vermedi acaba... O arkadaşın nick'i serselo istersen özel mesaj atıp sor kendisine.[/QUOTE .!.:saol cnm iyi dileklerin için ben hemen hemen hepinizi tanıyorum sorunlarınızı neler yaşadığınızı biliyorum takip ediyodum çünkü bende çok sevindim sizin adınızaopuyorumnanaktan valla cnm klomen kullandım bende yumrtam çok büyüdü rahim ince kaldı ve ben şimdi iğne yapaam kiste dönüşür deyince kaldı rahim ince yapsam bile tutmaz diyerek bıraktı ne kadar doğru yaptı bilmiyorum bilmiyorumkismileama tekrar giitim kontrole çatlamış ve rahim kalınlaşmış beklices dedi inşallah tutar buay yoksa önümüzdeki ay tekrar aşılamaya başlıycaz nasip belki gerek kalmaz:Saruboceq:
bende geldim kızlar
herşey çok güzel dedi dr
merhabaa.s. kızlarr uzun süredir sizi takip ediyorum bende 1.5 senedir bekliyorum malesef hala olmadı buay aşılamaya başladım fakat iptal oldu rahim ince kalınca kendi halimize bıraktı dr..
buarada maşallah diyorum topiğinizebiranda birsürü hamile çıakrdınız uğurlu bir listeniz olduğuna inanıyorum benide eklerseniz sevinirim beklenmeyen tarihim 2 temmuzopuyorumnanaktan
anladım cnm .ıyıyım cok sukur.uzun bır aradan sonra gelebıldım:) sende ıyısındır ınsallah.bazı seylerı atlatmam bıraz zor oldu topıge gıremedım tatlım
afıyet olsuuunbende yemek yiyip geleyim şekerler
saol cnm iyi dileklerin için ben hemen hemen hepinizi tanıyorum sorunlarınızı neler yaşadığınızı biliyorum takip ediyodum çünkü bende çok sevindim sizin adınızaopuyorumnanaktan valla cnm klomen kullandım bende yumrtam çok büyüdü rahim ince kaldı ve ben şimdi iğne yapaam kiste dönüşür deyince kaldı rahim ince yapsam bile tutmaz diyerek bıraktı ne kadar doğru yaptı bilmiyorum bilmiyorumkismileama tekrar giitim kontrole çatlamış ve rahim kalınlaşmış beklices dedi inşallah tutar buay yoksa önümüzdeki ay tekrar aşılamaya başlıycaz nasip belki gerek kalmaz:Saruboceq:
kızlarrrrrrrrr
bilin bakalım kim geldiiiiiii
yuppiiiii yuppiiii :lepi: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hoş geldin kıvırcığıııııımmmmkızlarrrrrrrrr
bilin bakalım kim geldiiiiiii
bu arada kötü bi haber size sabah kırmızılarla güne başladım haberiniz ola ohaoldumsmile
aysel ne mutlu sana maşallah bebeğede sanadabende geldim kızlar
herşey çok güzel dedi dr
kvrckkkkk hoş geldin canım çok tşk ederim tez zamanda allahım sanada nasip etsin :Saruboceq: :CüvCüv:ilk önce
EKAKAL ve
GÜLTUN için halaylarımı çekeyim
çok sevindim kızlar rabbim saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
saol lorkecim çikolata kistim vardı benim ve ameliyat oldum geçen sene mart ayında sol tüpümden bir parça alındı hatta kistten dolayı yumurtlamamda sorun yok şükür eşimin spermleri biraz yavaş bide off bakalım inşallah rabbim tez zamanda hepimize sağlıklı bebkler versinn:Saruboceq:
canım faceye pek giremiyorum bilg. serviste resim falan ekleyemedim
işyerinden de öule bir bakabiliyorum o kadar
canım Allah tez zamanda hayırlısı hamile kalmayı nasip eder inş.
hepimiz eskiyiz aslında canım ama genelde çalışılırken pek denk gelemiyoruz
bazen bomboş oluyor bazen de hepimiz burda oluyoruz
amimn tatlım rabbım tum ısteyenlere nasıp etsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?