Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

bu arada kötü bi haber size sabah kırmızılarla güne başladım haberiniz ola ohaoldumsmile
Aaaa erken gelmiş kör olasıcalar.... Olsun şekerim.. Şimdi enerji toplayıp yeni çalışma dönemi için hazırlanmak lazım... İnşallah Temmuzda halaylar çekicez senin için.

ösledim hepinizi eee nasılsınız bakiim

Bizde seni özledik kıvırcığım... Bizde durumlar aynen devam... Asıl sen ne yaptın internetsiz evde yalnız.

bizde seni özledik tatlım biz iyiyiz sen nasılsın
dört duvar arasında deli oldum
çogu elektriklerimiz yoktu
karşı komşum vardı bi tek o da memleketine gitti hava sürekli yagmurlu ve rüzgarlı
kafayı yememek elde bile degildi
en çok sizi merak ettim ama güzel haberleri aldım gayeden
sonra sabah kırmızılaRI GÖRÜNCE azıcık canım sıkıldı
eşimde ögle arası gitmiş almış laptopu sagolsun

bu arada kötü bi haber size sabah kırmızılarla güne başladım haberiniz ola ohaoldumsmile

amaaaan tatlım bız o kımızıları hep goruyoruz boşver demekkı zamanımız var sakın stres yapma kendıne .ben dusukten sonra cok kotu oldum ve cok stress yaptım onun ıcın hala duzne gıremedım bır bu ay normal oldum cnm .oyuzden kendımıze zarar verıyoruz baskasına degıl .rabbım hayırlı zamanda hayırlı evlat sahıbı nasıp eylesın bızlere.

kvrck+, barays+, lorkee, halev, gyshnky+, zorxx, EKAKAL, gultun

kızlarrr hayat herseye ragmen yasamaya deger deılmı.

a.s. teşekkürler hayatım... düşünmen bile yeter şekerkızım benim... Birden nasıl aklıma düştü zeytinyağlı taze fasulye anlamadım cokacimcoook :uhm:

bilmiyorumki:) valla esım gusel yaptıgımı soyluyo keske yakınımda olsaydın:) ozaman ılk ısın fasulye pişrmek olsun hayatım

kvrck hoşgeldin canım
bilg. bozuk olduğunu duyunca
seni düşündüm walla bu kız kafayı yemezse iyi dedim
anlattığın kadarıyla orada internetsiz hayat zor olur tahmin edebiliyorum

zorxx aramıza hoşgeldin
ilk sayfaya ekledim seni

gaye söylemesi ayıptır ben taze fasulye yedim

barays tşk ederim cnm listeye eklemişsin opuyorumnanaktan aysende memlekette buarada listede enbaşta o var umarım dönüşte bebeği göbeğindedirrzemuszemus

Yaa kızlar benimde canım acayip derecede zeytinyağlı tazefasulye istiyor. sempatiksalakcinni valla yazarken bile ağzımın suyu aktı :))
kız bende var getıreyım sana ama zyaglı degıl :)

anladım canım gecmıs olsun daha fazla sıkıntı cekmeden beklemeden gelır bebegın ınsallah
hayrılısı be kvrckım sen benı beklıyorsun ya o yuzden gelmıslerdır temmuzda da bız halay cektırıcez ya ınsallah

evet kvrck la bende o halaya katılmak ıstıyorum temmuz da nasıbse...

bende anca ekmek yok dıye ekmek aldım geldım
sımdı yemege kacıyorum gelıcem tekrr bekleyın benı aklinialirimsmile

haklısın tatlım millet ne zorluklarla sınava tabi tutuluyor
biz kocişlerle huzurluyuz ya tek derdimiz çocukla sınanmak olsun boşverrrrrrrrr

sorma canım ya ne büyük eksiklikmiş meger internet
sen nasılsın bebek nasıl yaramazlık yapıyor mu alışverişe başlamışsınız
canım bu arada yeni tarihim 21 temmuz degiştirirsen sevinirim

ay inşallah canım ya bugün eşim konuşcaktı doktorla napalım gelelim mi diye adam çok yogunmuş konuşamamış uffffffffffff

kesınlıkle canım ben coook mutluyum cok sukur hergece tok yatıyoruz elımızın altında bır cok ımkan var ...
en onemlısı de ınancımız var bunların kıymetını bılmemızı hatırlatıyo bıze ....

Allah kaldıramayacagımız yuk yuklemesın hıcbırımıze ınsallah :lepi:

bittecim sendemi görmedin daha bi ben kaldım sanıyodum sen neden görmedin kaç haftalık senin değerin kaç canım....

bende görmedin daha SAT 19 mayıs benim nette 5+1 olarak görünüyo en son geçen hafta baktırmıştım 2300 civarı çıkmıştı senin kaç çıktı ki

ilk önce
EKAKAL ve
GÜLTUN için halaylarımı çekeyim
çok sevindim kızlar rabbim saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

hoşgeldin canım teşekkür ederim rabbim isteyen herkese ilk sıradada sizlere nasip etsin hep beraber bebişlerimizi sağlıkla bekleyelim inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…