- 14 Ocak 2010
- 6.697
- 2
- 156
- 43
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #8.961
ösledim hepinizi eee nasılsınız bakiim
sağol canım inşallah sende tez zamanda yaşarsın tekrar. sağlıklı bi hamilellik gçirir bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah.......
Aaaa erken gelmiş kör olasıcalar.... Olsun şekerim.. Şimdi enerji toplayıp yeni çalışma dönemi için hazırlanmak lazım... İnşallah Temmuzda halaylar çekicez senin için.bu arada kötü bi haber size sabah kırmızılarla güne başladım haberiniz ola ohaoldumsmile
ösledim hepinizi eee nasılsınız bakiim
dört duvar arasında deli oldumbizde seni özledik tatlım biz iyiyiz sen nasılsın
Yaa kızlar benimde canım acayip derecede zeytinyağlı tazefasulye istiyor. sempatiksalakcinni valla yazarken bile ağzımın suyu aktı :))
bu arada kötü bi haber size sabah kırmızılarla güne başladım haberiniz ola ohaoldumsmile
ay cnm benım yakınımda olsan yapar getırdım valla:)
a.s. teşekkürler hayatım... düşünmen bile yeter şekerkızım benim... Birden nasıl aklıma düştü zeytinyağlı taze fasulye anlamadım cokacimcoook :uhm:
kız bende var getıreyım sana ama zyaglı degıl :)Yaa kızlar benimde canım acayip derecede zeytinyağlı tazefasulye istiyor. sempatiksalakcinni valla yazarken bile ağzımın suyu aktı :))
saol lorkecim çikolata kistim vardı benim ve ameliyat oldum geçen sene mart ayında sol tüpümden bir parça alındı hatta kistten dolayı yumurtlamamda sorun yok şükür eşimin spermleri biraz yavaş bide off bakalım inşallah rabbim tez zamanda hepimize sağlıklı bebkler versinn:Saruboceq:
hayrılısı be kvrckım sen benı beklıyorsun ya o yuzden gelmıslerdır temmuzda da bız halay cektırıcez ya ınsallahbu arada kötü bi haber size sabah kırmızılarla güne başladım haberiniz ola ohaoldumsmile
evet kvrck la bende o halaya katılmak ıstıyorum temmuz da nasıbse...Aaaa erken gelmiş kör olasıcalar.... Olsun şekerim.. Şimdi enerji toplayıp yeni çalışma dönemi için hazırlanmak lazım... İnşallah Temmuzda halaylar çekicez senin için.
Bizde seni özledik kıvırcığım... Bizde durumlar aynen devam... Asıl sen ne yaptın internetsiz evde yalnız.
haklısın tatlım millet ne zorluklarla sınava tabi tutuluyorkvrck+, barays+, lorkee, halev, gyshnky+, zorxx, EKAKAL, gultun
kızlarrr hayat herseye ragmen yasamaya deger deılmı.
sorma canım ya ne büyük eksiklikmiş meger internetkvrck hoşgeldin canım
bilg. bozuk olduğunu duyunca
seni düşündüm walla bu kız kafayı yemezse iyi dedim
anlattığın kadarıyla orada internetsiz hayat zor olur tahmin edebiliyorum
zorxx aramıza hoşgeldin
ilk sayfaya ekledim seni
gaye söylemesi ayıptır ben taze fasulye yedim
ay inşallah canım ya bugün eşim konuşcaktı doktorla napalım gelelim mi diye adam çok yogunmuş konuşamamış uffffffffffffkız bende var getıreyım sana ama zyaglı degıl :)
anladım canım gecmıs olsun daha fazla sıkıntı cekmeden beklemeden gelır bebegın ınsallah
hayrılısı be kvrckım sen benı beklıyorsun ya o yuzden gelmıslerdır temmuzda da bız halay cektırıcez ya ınsallah
evet kvrck la bende o halaya katılmak ıstıyorum temmuz da nasıbse...
bende anca ekmek yok dıye ekmek aldım geldım
sımdı yemege kacıyorum gelıcem tekrr bekleyın benı aklinialirimsmile
kvrck+, barays+, lorkee, halev, gyshnky+, zorxx, EKAKAL, gultun
bittecim sendemi görmedin daha bi ben kaldım sanıyodum sen neden görmedin kaç haftalık senin değerin kaç canım....
inşallah sağol canımsaol gültuncum sende sağlıkla kucağına al inşallah bebeğinitebrik ederimm..
kvrck+, barays+, lorkee, halev, gyshnky+, zorxx, EKAKAL, gultun
ilk önce
EKAKAL ve
GÜLTUN için halaylarımı çekeyim
çok sevindim kızlar rabbim saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?