- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #8.981
BİTTECİMMMMMMMM
sende görebildin mi keseyi merak ettim nasılsın
kvrck+, barays+, lorkee, halev, gyshnky+, zorxx, EKAKAL, gultun
kızlarrr hayat herseye ragmen yasamaya deger deılmı.
bitte cnm bişi sorcam öncelikle tebrikler cnm sağlıkla inşallahh..
ya yumurtan kaç mmken iğne vurdu sana doktorun cnm?
bende görmedin daha SAT 19 mayıs benim nette 5+1 olarak görünüyo en son geçen hafta baktırmıştım 2300 civarı çıkmıştı senin kaç çıktı ki
kıvırcığım özlettin yani kendini şükür bilgisayar sorunu çözülmüş ben daha doktora gidemedim daha çok erken salı günü falan gelin bakalım dedi işte salıyı bekliyozzz endişelii vaziyetteeee sen neler yaptın görüşmeyeli :lepi:
ya be çok krkuyom ya sadece 86,89 en düşük benim ya bi sorun varsa yarın gitcem doktora inşallah artmıştır...
duvarlarla konuştum napıcam kafayı yemek üzereydim heryer griydi bana göre
ta ki bu sabah kırmızıyı görüp gözüm şenlenene kadar :lepi:
saol bittecim demek doğrumuş doktorun dedği neyse ay burda okuya okuya doktoralrı sorgular oldum doğrumu yaptı diyekaydirigubbakcemile3
duvarlarla konuştum napıcam kafayı yemek üzereydim heryer griydi bana göre
ta ki bu sabah kırmızıyı görüp gözüm şenlenene kadar :lepi:
peki sen nezaman yaptırdın testi bide SAT neydi ? değerin kaç olduğu değilde düzenli olarak artıyomu o önemli canım sen sadece bir kere mi baktırdın eğer öyleyse hemen git sağlık ocağına baktır için rahat etsin eminim 2-3 e katlamıştır
of zaten bıraktım artık üzülmüyorumda adet olduğumda alıştım artık nasip zamanı gelicek elbetzemuszemus
canım ben adetten 1 gün sonra yaptırdım sat 24 mayıs randevum yarın bidaha yaptırcam diye tekrar gitmedim...
bu gün 24 mayıs yani bugünmü gitcksin doktora sen içini ferah tut katlamıştır değerin düşük falan değil kişiden kişiye değişiyo geç döllenme olabiliyo o yüzden düşünme bunları canım
sorma canım ya ne büyük eksiklikmiş meger internet
sen nasılsın bebek nasıl yaramazlık yapıyor mu alışverişe başlamışsınız
canım bu arada yeni tarihim 21 temmuz degiştirirsen sevinirim
ay inşallah canım ya bugün eşim konuşcaktı doktorla napalım gelelim mi diye adam çok yogunmuş konuşamamış uffffffffffff
haklısın tatlım millet ne zorluklarla sınava tabi tutuluyor
biz kocişlerle huzurluyuz ya tek derdimiz çocukla sınanmak olsun boşverrrrrrrrr
kesınlıkle canım ben coook mutluyum cok sukur hergece tok yatıyoruz elımızın altında bır cok ımkan var ...
en onemlısı de ınancımız var bunların kıymetını bılmemızı hatırlatıyo bıze ....
Allah kaldıramayacagımız yuk yuklemesın hıcbırımıze ınsallah :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?