Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

BİTTECİMMMMMMMM
sende görebildin mi keseyi merak ettim nasılsın

kıvırcığım özlettin yani kendini şükür bilgisayar sorunu çözülmüş ben daha doktora gidemedim daha çok erken salı günü falan gelin bakalım dedi işte salıyı bekliyozzz endişelii vaziyetteeee sen neler yaptın görüşmeyeli :lepi:

bitte cnm bişi sorcam öncelikle tebrikler cnm sağlıkla inşallahh..

ya yumurtan kaç mmken iğne vurdu sana doktorun cnm?

kvrck+, barays+, lorkee, halev, gyshnky+, zorxx, EKAKAL, gultun

kızlarrr hayat herseye ragmen yasamaya deger deılmı.

elbetteki tatlım bence hayat herşeye rağmen çok güzel huzurun rahatın yerindeyse herşey zamanla hayırlısıysa zaten olur ki unutmayın güzel olan herşey zor elde edilir.

bitte cnm bişi sorcam öncelikle tebrikler cnm sağlıkla inşallahh..

ya yumurtan kaç mmken iğne vurdu sana doktorun cnm?

slm canım hoşgeldin öncelikle ben ilaç kullanmadım sadece tek yumurtam gelişti 11 gün 18mm falandı 13. günde çatlatma iğnesi vuruldum ondan sonrada aşılama yapıldı.

duvarlarla konuştum napıcam kafayı yemek üzereydim heryer griydi bana göre
ta ki bu sabah kırmızıyı görüp gözüm şenlenene kadar :lepi:

ya be çok krkuyom ya sadece 86,89 en düşük benim ya bi sorun varsa yarın gitcem doktora inşallah artmıştır...

peki sen nezaman yaptırdın testi bide SAT neydi ? değerin kaç olduğu değilde düzenli olarak artıyomu o önemli canım sen sadece bir kere mi baktırdın eğer öyleyse hemen git sağlık ocağına baktır için rahat etsin eminim 2-3 e katlamıştır

saol bittecim demek doğrumuş doktorun dedği neyse ay burda okuya okuya doktoralrı sorgular oldum doğrumu yaptı diyekaydirigubbakcemile3

canım ben adetten 1 gün sonra yaptırdım sat 24 mayıs randevum yarın bidaha yaptırcam diye tekrar gitmedim...

of zaten bıraktım artık üzülmüyorumda adet olduğumda alıştım artık nasip zamanı gelicek elbetzemuszemus

of zaten bıraktım artık üzülmüyorumda adet olduğumda alıştım artık nasip zamanı gelicek elbetzemuszemus

evet canım zamanı gelince gelecek benim tam bir yıl sonunda geldi bu zamana kısmetmiş demekki hiç aklımdan çıkmıodu stres oluodu ama zamanı varmış işte

evt cnm ya kendimizi üzüyoruz boşuna işte bak 1 seneden sonra zamanı gelmiş bebişte gelmiş ohhhkaydirigubbakcemile3 ama olana kadar sabretmek lasım işte boshayallersmile

canım ben adetten 1 gün sonra yaptırdım sat 24 mayıs randevum yarın bidaha yaptırcam diye tekrar gitmedim...

bu gün 24 mayıs yani bugünmü gitcksin doktora sen içini ferah tut katlamıştır değerin düşük falan değil kişiden kişiye değişiyo geç döllenme olabiliyo o yüzden düşünme bunları canım

kız edanın sat 24 mayıs mıs
bugun 24 mayıs mı huuu aklın ucmus senın hamıle baaayannn sempatiksalakcinni

bebek iyi canım hareketleri çoğaldı maaşallah
biz baya alışveriş yaptık
temmuzda da beşiğini falan hazırlayacam bi aksilik olmazsa
tarihini hemen değiştireyim canım
inş. önümüzdeki ay senin için halay çekeriz canım

Son düzenleme:

amin tatlım amin.iyiki nefes alabılıyoruz ıyıkı yasıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…