Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

günaydın kızlar ben geldim
dr a gittim dr herşey çok güzel dedi
idrar tahlili verdi yaptırdım öğleden sonra tekrar gidecem
sizler nasılsınız tatlımmmm?

günaydın canım bizde senden bahsediyorduk ki geldin hadi geçmiş olsun çok şükür birşeyin yokmuş inşallah idrar tahlilinde de birşey çıkmaz canım:sm_cool:

sağolun kızlar halev gültun
bende rahatladım walla
sizler nasılsınız
geçmişi okuyamadım

benim gecikmeli olarak adetim geldi canım iyiyim çok şükür yeni tarihim 15 mayıs.senin tedavi olmadan oldu değilmi hamileliğin doktora gitmişmiydin sen ve eşin felan?

günaydın annecikler nasılsınız bu sabah? barays gecmıs olsun canım umarım sorunsuz bı hamılelık gecırırsın HALEV sende sıkma canını bu ay olmasa öbur ay olur canımm

günaydın annecikler nasılsınız bu sabah? barays gecmıs olsun canım umarım sorunsuz bı hamılelık gecırırsın HALEV sende sıkma canını bu ay olmasa öbur ay olur canımm

günaydın canım hoşgeldin, iyiyim canımı sıkmam ben adet olunca en azından oldum diye sevinirim tatlım buna da şükür bakalım bitince çalışmalara devam Allahın izniyle hayırlısı olsun

en güzelını yapıyoruz HALEV ben de ılk zamanlar cok aglardım adet olunca artık alıstım napalım ne zanmn kısmetse o zaman olur elbet

benim gecikmeli olarak adetim geldi canım iyiyim çok şükür yeni tarihim 15 mayıs.senin tedavi olmadan oldu değilmi hamileliğin doktora gitmişmiydin sen ve eşin felan?

canım çalışmalara regl biter bitmez başla ne zaman yumurtladığın belli olmaz
ben reglden hemen sonra yumurtlamışım
ben dr a gitmedim eşimde gitmedi
dr zaten bize 8 ay deneyip gelin dedi
8. ayda hamiş kaldım
darısı sizlerin başına çok istiyorum :Saruboceq:

gözümüz aydın....

sağol canım benimmmmolumunekankayizsmile

Ayselcim bisi olmadigina sevindim canim. Insallah idrarda temiz cikar..

amin canım inş. sonucu öğleden sonra alacammmkaydirigubbakcemile5

inş. canım :Saruboceq:
her ay yeni bir umut demektir can sıkmak yok tamam mı şekerler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…