Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

yolun açık olsun canım babanada acil şifalar inşallah......

LORKEEM iyi yolculuklar tatlım babanında iyi olmasına sevindim canım ne güzel ailenle geçircen 3 hafta süperr

iyi yolculuklar lorkeeemmm..sevindim babanın iyi olmasınaa.... geçmiş olsun allah şifalar versinnn
saol canım ...
ya bana da 9 ay coook uzun zaman gıbı gelıo bekle bekle gecmez gıbı gelıo

bız bu ay sansı kaybettık sanırım neyse hayırlısı valla eve gıtmek suan benım ıcın daha onemlı zaten
acelemız yok dimi
esım gelınce belkı yumurtlamanın son gunene yetısebılır
yıne sansımızı denıcez uygun ortam bulursak evde kaydirigubbakcemile3
yolun açık olsun canım babanada acil şifalar inşallah......
saoalsın canım benım ...
yolcunun duası kabul olurmus
ınsallah hepınızın hamılelıgı cok cabuk ve sıkıntısız gecer .. hamıle olmayanlarada Allah bı an once nasıb eder ınsallah
ekakaall..canım bir çizelge yapsana..takip edelim minişiii kaç haftalık olmuşş

evet yaa herkes tıcker koysun lutfen ole daha heyecanlı oluyoo

LORKEEM iyi yolculuklar tatlım babanında iyi olmasına sevindim canım ne güzel ailenle geçircen 3 hafta süperr

evet canım ıyı gelecek bana ınsallah bu 4 gun zor gectı uzakta haber beklemek zor oluyo ...
2 hafta aılemle son hafta da yıne esk te olacagız ama kayınvalıdmelerde oluruz sanırım esım gelınce

LAPACIIM eda yapamamış banada aysel tarif etmişti sen biliyosan yapıversen nede olsa sen en kıdemlilerimizdensin

günaydııııııııııın tembel kıslarrrrrrrrrrrrr

Günaydın bitter çikolatamız... Valla dediğin gibi tam tembel oldum... İyi alıştım valla sabah işe geç gelmeye :)) Sabah 10 a kadar uyudum ama yinede akşam erkenden uyuyorum... Uyku pıtırcığı oldum valla.

lapacııı gelddiii =))
günayddıınnnnnn
bitterim bi tek sen varsınnnn
nassın kuzum... minik bitter nasıl??

minik bitter kaydirigubbakcemile3 İlahi Lapacı çok güldüm yaaa

Yolun açık olsun canım... İnşallah eskişehirden güzel güzel haberler gönderirsin bize. Bilgisayarının şarjına söyle bizi kızdırmasın bitmesin ! klava:

Yolun açık olsun canım... İnşallah eskişehirden güzel güzel haberler gönderirsin bize. Bilgisayarının şarjına söyle bizi kızdırmasın bitmesin ! klava:

sagolasın canım ...
guzel haberler verıcem ınsallaah
ama malesef 15 dk sonra sarjım bıtecek ..neyse artık evden katılıcam zaten sıze ınsallah fırsat buldukca...

ayy yaa bıde babam ıyı olup eve hemen cıkarsa kardesımı ıstemeye gelecekler sanırım bı suru ıs var valla evde kaydirigubbakcemile2

GAYECıMM sana günaydın diyelim o zaman biz erkenden işe geldik senin patron nekadan anlayışlı ya maşallah

Amaaann ne güzel haber buuu... Kız hemen vermeyin sakın... biraz süründürün... 2-3 kere kapınızı aşındırsınlar... ayrıca oğlanın kahvesini tuzlu yapın paşa paşa içsin kızı istiyosa :))

GAYECİMM sana günaydın diyelim o zaman biz erkenden işe geldik senin patron nekadan anlayışlı ya maşallah

Patronum kocişim olunca hemen vicdani baskı yapabiliyorum kaydirigubbakcemile3 O da hadi sen dinlen biraz geç gel diyiveriyo :))

selam hatunlar

lorkem hayırlısıyla git gel canım babanada allahım sağlık versin

kıslar benim sabah yatakta rahmimde kasılma oldu çok korktum ağrıdı bide bulantıda başlıo bende galiba doktoru aradım sordum ayakta fazla kalma dinlen ayaklarınıda uşutme sıcak tut dedi.akşam 1,5 saat felan ayaktaydım ne çabuk etkilenio ya çok hassaslaştım

kuzular nabersiniz ....bu arada hsg yi acısız çektirenler.....nerde yaptırdınız anacımmmm...l

EDACIM...
tickerfactory.com aderesine gir...
ordan Pregnancy yi seç... solda altlara doğru
çıkan ilk sayfadan bir zemin seç kendine... 1, 2, 3.. diye sayfalar var.. oralardan ilerle başka zeminlerde var çünkü.. birini seç... sonra Next e bas.....
bu sefer zemin üstündeki figürü seçiceksin.. yine sayfalar var aşağıda ordan ilerleyip başka figürleride görebilrsin.... seçimini yapınca next de...

bizde pazar gunu kız istemeye gittik kayınbiraderime 5-6 yıldır goruşuolardı istedik sanırım 10-15 gune kadar nişan yapılcak

bende sabah uyanınca illa bi gerinirim... acaip acıyo karnım... ama napimm alışkanlıkk...
dikkat et kendine kuzuya da....

kuzular nabersiniz ....bu arada hsg yi acısız çektirenler.....nerde yaptırdınız anacımmmm...l

medical park göztepe hastanesi
ne zaman çektirceksin edutum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…