- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #9.301
EKAKAL, bitte+, lapaci+
gunaydın kızlar nasılsınız bakalım...
ben yola cıktım bılgısayarımın sarjının yettıgı yere kadar sızlerleyım ..
babam ıyı cok sukur servıse cıkmıs gormeye gıdıyorum sanırım bende 3 hafta eskısehırde olucam ılk hsonu esım gelecek sonra da o da tatıl ıcın gelecek ınsallah
ama ben evden sızı takıbe devam
canım cok sagol gormeye gıdıyorum suan ıyı ınsallah
sen de dıkkat et kendıne ya yat dınlen gezınme artık bence
hadı hayırlısı olsun canım benım bence amelıyata gerek kalmayabılır Allah ın ıznıyule oyle dua edelım de asılaman tutsun
saol canım ...iyi yolculuklar lorkeeemmm..sevindim babanın iyi olmasınaa.... geçmiş olsun allah şifalar versinnn
saoalsın canım benım ...yolun açık olsun canım babanada acil şifalar inşallah......
ekakaall..canım bir çizelge yapsana..takip edelim minişiii kaç haftalık olmuşş
LORKEEM iyi yolculuklar tatlım babanında iyi olmasına sevindim canım ne güzel ailenle geçircen 3 hafta süperr
yapamadımmm uğraştımda olmadı :sinifsinif:
günaydııııııııııın tembel kıslarrrrrrrrrrrrr
lapacııı gelddiii =))
günayddıınnnnnn
bitterim bi tek sen varsınnnn
nassın kuzum... minik bitter nasıl??
EKAKAL, bitte+, lapaci+
gunaydın kızlar nasılsınız bakalım...
ben yola cıktım bılgısayarımın sarjının yettıgı yere kadar sızlerleyım ..
babam ıyı cok sukur servıse cıkmıs gormeye gıdıyorum sanırım bende 3 hafta eskısehırde olucam ılk hsonu esım gelecek sonra da o da tatıl ıcın gelecek ınsallah
ama ben evden sızı takıbe devam
Yolun açık olsun canım... İnşallah eskişehirden güzel güzel haberler gönderirsin bize. Bilgisayarının şarjına söyle bizi kızdırmasın bitmesin !klava:
ben yardım edeyim sanaaa =)
Amaaann ne güzel haber buuu... Kız hemen vermeyin sakın... biraz süründürün... 2-3 kere kapınızı aşındırsınlar... ayrıca oğlanın kahvesini tuzlu yapın paşa paşa içsin kızı istiyosa :))sagolasın canım ...
guzel haberler verıcem ınsallaah
ama malesef 15 dk sonra sarjım bıtecek ..neyse artık evden katılıcam zaten sıze ınsallah fırsat buldukca...
ayy yaa bıde babam ıyı olup eve hemen cıkarsa kardesımı ıstemeye gelecekler sanırım bı suru ıs var valla evde kaydirigubbakcemile2
GAYECİMM sana günaydın diyelim o zaman biz erkenden işe geldik senin patron nekadan anlayışlı ya maşallah
sagolasın canım ...
guzel haberler verıcem ınsallaah
ama malesef 15 dk sonra sarjım bıtecek ..neyse artık evden katılıcam zaten sıze ınsallah fırsat buldukca...
ayy yaa bıde babam ıyı olup eve hemen cıkarsa kardesımı ıstemeye gelecekler sanırım bı suru ıs var valla evde kaydirigubbakcemile2
selam hatunlar
lorkem hayırlısıyla git gel canım babanada allahım sağlık versin
kıslar benim sabah yatakta rahmimde kasılma oldu çok korktum ağrıdı bide bulantıda başlıo bende galiba doktoru aradım sordum ayakta fazla kalma dinlen ayaklarınıda uşutme sıcak tut dedi.akşam 1,5 saat felan ayaktaydım ne çabuk etkilenio ya çok hassaslaştım
kuzular nabersiniz ....bu arada hsg yi acısız çektirenler.....nerde yaptırdınız anacımmmm...l
bizde pazar gunu kız istemeye gittik kayınbiraderime 5-6 yıldır goruşuolardı istedik sanırım 10-15 gune kadar nişan yapılcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?