Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

edaccıımmm
sonrada Due Date yazan yere tahmini doğum tarihini yaz..... başka birşeyi karıştırma aşağıda ki tarihleri falan =)))

bende sabah uyanınca illa bi gerinirim... acaip acıyo karnım... ama napimm alışkanlıkk...
dikkat et kendine kuzuya da....

medical park göztepe hastanesi
ne zaman çektirceksin edutum

tahminen temmuz 17 si felan...c-kollu makina olursa acı az oluyormuş
medical parka sorayım kaça yaptırmıştın

yaa gültun'cum benimde dün akşam sağ kasığımda soluma dönüp yatınca bir çekilme oldu... sırt üstü yattım sürekli dün akşam... Sanırım rahim büyüyor yine... çünkü bazen otururken de iki kasığımda birden bir çekilme oluyo. mesela oturduğum yerden kalkarken felan.

kuzular nabersiniz ....bu arada hsg yi acısız çektirenler.....nerde yaptırdınız anacımmmm...l

Şekerim ben Ankarada çektirdim biliyorsun. Zübeyde Hanım Kadın hastalıkları ve Doğum hastanesinde.

Suan isdeyim canim ama sonunda burada yaz geldi sicaklik 30un üzerinde :)
Bebis nasil bakalim ayy seninde az kalmis canim ya

istanbuldada aynı.. bu hafta biraz daha iyi gibi..geçen haftalar berbaatttıı =(((((((((((
ay sorma az kaldı bbeeeaaaaaaa...... doğurmak istemiyorum..hamilelik bitmesin istiyoorruummmmm

puhhaaa.... gaye... seninde "mercimek fırında" süper olmuş... ehheee... pişiyormu şu an.. 9 ay sonra hazır olcakk mercimek =)))))))))))))

oldumu kızlarrrr...........
hadi hayırlı olsun canııımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…