- 28 Nisan 2008
- 7.846
- 6
- 681
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #9.281
elam yaşlı olan ablan yani benim elma demeye çalışmam kuzum
evet tatlım ya ama en azından ögrendin böyle bişey oldugunu bunu aldırınca bebek gelir hemencecik inşallahbu arada eksikmiş gibi bende miyom çıktı duydunmu
yani edutum allah iyiligini versin
kaç gündür gülmüyordum
rabbi,m senide güldürsün inşallah
bu arada gayelerin yeri o kadar merkezi ki insan mutlaska bir kerede olsa geçmiştir ordan artık gidersin bi ziyaretine
sizin doktor işi ne alemde bu aralar
evet tatlım ya ama en azından ögrendin böyle bişey oldugunu bunu aldırınca bebek gelir hemencecik inşallah
bu arada gayenin kocişinin resmine baktım ben bunların iş yerinin karşısına kuaföre gidiyormuşum galiba
iki aşılama sonra myom alınacak sonra tüp....aşılama için ağustos 2 de gidiyorum galiba ilaç başlanacak
:) şekerim gel bu sokakta eskiden bilgisayarcı boldu artık kuaför bol. Her binada en az 2 kuaför var kaydirigubbakcemile3
Canım hayırlı olsun inşallah... Aşılamanın şansı baya yüksek... birçok kişide ilk denemede tutuyor. İnşallah seninde güzel haberini alacağız canım... 2 ağustos inşallah uğurlu gelir canım.
eşinin arkasında kapıyı benzettim...aşılama....kısmet
iki aşılama sonra myom alınacak sonra tüp....aşılama için ağustos 2 de gidiyorum galiba ilaç başlanacak
demekki kötü bişey degil bu güzel bişey canım hadi hayırlısı bakalım umarım rabbim senin için en hayırlısını verirçok hayal kurmamak lazım...2 katına çıkmış boyutu ben 11. ayda gttiğimden beri...ama nedn aşılamadan önce allmıyor anlamadım
haklısın gayecim ya bunlar kısmet meselesi rabbim fazla aratmadan isteyen herkese verir inşallahÖyle tabiiki canım aşılama olmasa doğal yoldan beklesen bile kısmet... Rabbim ne zaman yazdıysa o zaman geliyor. Biz istersek çırpınalım,dövünelim,her kürü her tedaviyi deneyelim olacağı zaman belli.
Bende Hamileyim başlığında bir bayan 20 yıl sonra hamile kaldığını yazmıştı... O 20 yıl içinde kaç tüp bebek kaç aşılama denemeleri olmuş ama tutmamış ve 20 yıl sonra süpriz bir şekilde bebiş gelmiş.
lapacııı gelddiii =))
günayddıınnnnnn
bitterim bi tek sen varsınnnn
nassın kuzum... minik bitter nasıl??
iyiyim canım sende hoşgeldin tekrar valla minik bitteri bi türlü göremedik inşallah yarın akşam gitcez sağsalim görürüz sen anlat neler yaptın
günaydın kızlar..........
günaydınn.. hoşgeldin taze anneeecikk =)) nasılsın bakalıımmm
canım cok sagol gormeye gıdıyorum suan ıyı ınsallahlorke babana da geçmiş olsun canım..
tez vakitte iyileşmenizi diliyorum.
iiiyim mücize bebişin annesi meraktayız bekliyoz dua ediyoz rahatız annem haca gittiğinde ilk duası kızlarım rahat hamileleik geçirsin olmuş çünkü annem teyzelerim anneannem hepsi ilk 4 ayı yatarak geçirirlermiş çok şükür iiyiiyim ben.....
EKAKAL, bitte+, lapaci+
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?