Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

elam yaşlı olan ablan yani benim elma demeye çalışmam kuzum

yani edutum allah iyiligini versin
kaç gündür gülmüyordum
rabbi,m senide güldürsün inşallah

bu arada gayelerin yeri o kadar merkezi ki insan mutlaska bir kerede olsa geçmiştir ordan artık gidersin bi ziyaretine

sizin doktor işi ne alemde bu aralar

iki aşılama sonra myom alınacak sonra tüp....aşılama için ağustos 2 de gidiyorum galiba ilaç başlanacak

evet tatlım ya ama en azından ögrendin böyle bişey oldugunu bunu aldırınca bebek gelir hemencecik inşallah

çok hayal kurmamak lazım...2 katına çıkmış boyutu ben 11. ayda gttiğimden beri...ama nedn aşılamadan önce allmıyor anlamadım

bu arada gayenin kocişinin resmine baktım ben bunların iş yerinin karşısına kuaföre gidiyormuşum galiba

:) şekerim gel bu sokakta eskiden bilgisayarcı boldu artık kuaför bol. Her binada en az 2 kuaför var kaydirigubbakcemile3

iki aşılama sonra myom alınacak sonra tüp....aşılama için ağustos 2 de gidiyorum galiba ilaç başlanacak

Canım hayırlı olsun inşallah... Aşılamanın şansı baya yüksek... birçok kişide ilk denemede tutuyor. İnşallah seninde güzel haberini alacağız canım... 2 ağustos inşallah uğurlu gelir canım.

eşinin arkasında kapıyı benzettim...aşılama....kısmet

eşinin arkasında kapıyı benzettim...aşılama....kısmet

Öyle tabiiki canım aşılama olmasa doğal yoldan beklesen bile kısmet... Rabbim ne zaman yazdıysa o zaman geliyor. Biz istersek çırpınalım,dövünelim,her kürü her tedaviyi deneyelim olacağı zaman belli.
Bende Hamileyim başlığında bir bayan 20 yıl sonra hamile kaldığını yazmıştı... O 20 yıl içinde kaç tüp bebek kaç aşılama denemeleri olmuş ama tutmamış ve 20 yıl sonra süpriz bir şekilde bebiş gelmiş.

çok hayal kurmamak lazım...2 katına çıkmış boyutu ben 11. ayda gttiğimden beri...ama nedn aşılamadan önce allmıyor anlamadım
demekki kötü bişey degil bu güzel bişey canım hadi hayırlısı bakalım umarım rabbim senin için en hayırlısını verir

haklısın gayecim ya bunlar kısmet meselesi rabbim fazla aratmadan isteyen herkese verir inşallah

lapacııı gelddiii =))
günayddıınnnnnn
bitterim bi tek sen varsınnnn
nassın kuzum... minik bitter nasıl??

iyiyim canım sende hoşgeldin tekrar valla minik bitteri bi türlü göremedik inşallah yarın akşam gitcez sağsalim görürüz sen anlat neler yaptın

iyiyim canım sende hoşgeldin tekrar valla minik bitteri bi türlü göremedik inşallah yarın akşam gitcez sağsalim görürüz sen anlat neler yaptın

allah iyilik versiinnnn...
görürsün yarın akşam... sesinide duyarsın inş.... dün akşam günlüğe yazıyorum bir şeyler..eski yazdıklarımı okuyorum falan.. gerçekten her anı muhteşem hamilelik olayının... bambaşka bir serüven.. ilk sesini duymak.. ilk kıpırdanışını hissetmek...allah herkese nasip etsin....

günaydınn.. hoşgeldin taze anneeecikk =)) nasılsın bakalıımmm

iiiyim mücize bebişin annesi meraktayız bekliyoz dua ediyoz rahatız annem haca gittiğinde ilk duası kızlarım rahat hamileleik geçirsin olmuş çünkü annem teyzelerim anneannem hepsi ilk 4 ayı yatarak geçirirlermiş çok şükür iiyiiyim ben.....

EKAKAL, bitte+, lapaci+
gunaydın kızlar nasılsınız bakalım...
ben yola cıktım bılgısayarımın sarjının yettıgı yere kadar sızlerleyım ..
babam ıyı cok sukur servıse cıkmıs gormeye gıdıyorum sanırım bende 3 hafta eskısehırde olucam ılk hsonu esım gelecek sonra da o da tatıl ıcın gelecek ınsallah
ama ben evden sızı takıbe devam

lorke babana da geçmiş olsun canım..
tez vakitte iyileşmenizi diliyorum.
canım cok sagol gormeye gıdıyorum suan ıyı ınsallah
sen de dıkkat et kendıne ya yat dınlen gezınme artık bence

hadı hayırlısı olsun canım benım bence amelıyata gerek kalmayabılır Allah ın ıznıyule oyle dua edelım de asılaman tutsun

allah yardımcın olsun edacım.. inş güzel bir hamilelik geçirirsin...
göreceksin günler aylar ne çabuk geçiyor... ben hamileliğim bitmesin istiyorum =) sona yaklaştığımı bilmek üzüyor beni.. bebeğe kavuşmak heyecan verici olacak ama hamilelikte hemen bitivermiş gibi gelicek bana..

EKAKAL, bitte+, lapaci+

iyi yolculuklar lorkeeemmm..sevindim babanın iyi olmasınaa.... geçmiş olsun allah şifalar versinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…