Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

kıslaarr...tatilden topige girdiğimde şekerkız ın yazdığını gördüm.. ama çıkmıştı soramadım nasıl olduğunu.. nasılmış ne yapmış? durumu neymiş.... merak ediyordum ne zamandır ama denk gelemedik işte

canlarım kendinize iyi bakın lapacı geldi ben gidiyorum bugün ve geçen hafta pek yazamadım acayip işler yoğundu ki hala yoğun ama ben izne ayrılıyorum yinede sizleri özleyeceğim öpüyorum hepinizi yarın gidiyoruz inşallah hoşcakalın

iyi tatiller halevcim bol bol dinlen gez

kaydirigubbakcemile3 Eee işte annelik başladı desene :))

kız gaye adamın resminimi koydun korkulur senden valla......
yaaa bide yazın ankaraya geldiğimde mutlaka uğramayı düşünüyom sana kızılaydasınız herhalde....

efet... sus sus ondan habersiz koydum :) . Her zaman için beklerim canım... iş yerimiz kızılayda.YKM'nin arka sokağında.

Canım şekerkıza ben face'den msj atıp çağırdım. gel artık dedim bak bir sürü hamiş oldu. Eda'da ara vermişti bi geldi pir geldi dedim belki bu uğurlu günlerde senden de haber alırız dedim ve beni kırmadı sağ olsun gelip yeni tarihini verdi. ınşallah ondan da güzel haberler alacağız ve müthiş bir dönüş olacak.

güle güle canıımmm opuyorumnanaktan

kızlar gene size yetişemedim... iyi haftalar hepinize. evden çıktım geri döndüm. belime ağrı girdi.
bu hafta internet işini halledicem inşallah. o zaman hep burdayız...
hepinizi çok öpüyorum.
kıvırcıgım geçmiş olsun.
lorke babana da geçmiş olsun canım..
tez vakitte iyileşmenizi diliyorum.

gökçek belki benden önce gelecek ilk bebişimiz maşallah olsun minişime. sağlıkla gelsin tüm bebişler, önce göbüşlere sonra kucaklara inşallah..

keseler görünüyormuş,,, pıt pıtlara darısı bakalım.

görüşmek üzere hoşçakalın

ii kuzu eskileri okuyordum hastalanmışın sen geçmiş olsun

sorma canım ya kaçgünlerdir öksürüyorum fena hastalandım
içmedigim ilaç kalmadı
sinirlerim bozuldu
uyuyamıyorum
kadın dogumcuyada götürmedi eşim mafoldumben

sorma canım ya kaçgünlerdir öksürüyorum fena hastalandım
içmedigim ilaç kalmadı
sinirlerim bozuldu
uyuyamıyorum
kadın dogumcuyada götürmedi eşim mafoldumben

gimemen iyi olmuş boşver...sen psikoljik olarak hazır değilsin adamada güvenmiyorsun...bu arada karabiber ve elam kayna süper oluyor öksürüğe

bu arada gayenin kocişinin resmine baktım ben bunların iş yerinin karşısına kuaföre gidiyormuşum galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…