- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #9.261
canlarım kendinize iyi bakın lapacı geldi ben gidiyorum bugün ve geçen hafta pek yazamadım acayip işler yoğundu ki hala yoğun ama ben izne ayrılıyorum yinede sizleri özleyeceğim öpüyorum hepinizi yarın gidiyoruz inşallah hoşcakalın
bebekler minicik ama keseleri var.... rahim genişliyor yer açmak için... gerginlik illaki olur....
benim ilk günden beri hep gergin.. şu an karpuz gibi.. ufak bir çizik atsan yarılıp gider =)))))) semsert... bebekde büyüdü rahimde büyüdü kesede büyüdü.. bana yaşam alanı kalmadı yavvv =)))
kız gaye adamın resminimi koydun korkulur senden valla......
yaaa bide yazın ankaraya geldiğimde mutlaka uğramayı düşünüyom sana kızılaydasınız herhalde....
kıslaarr...tatilden topige girdiğimde şekerkız ın yazdığını gördüm.. ama çıkmıştı soramadım nasıl olduğunu.. nasılmış ne yapmış? durumu neymiş.... merak ediyordum ne zamandır ama denk gelemedik işte
canlarım kendinize iyi bakın lapacı geldi ben gidiyorum bugün ve geçen hafta pek yazamadım acayip işler yoğundu ki hala yoğun ama ben izne ayrılıyorum yinede sizleri özleyeceğim öpüyorum hepinizi yarın gidiyoruz inşallah hoşcakalın
muge geldiiiiiiiiii
ii kuzu eskileri okuyordum hastalanmışın sen geçmiş olsun
sorma canım ya kaçgünlerdir öksürüyorum fena hastalandım
içmedigim ilaç kalmadı
sinirlerim bozuldu
uyuyamıyorum
kadın dogumcuyada götürmedi eşim mafoldumben
elam ne demek kigimemen iyi olmuş boşver...sen psikoljik olarak hazır değilsin adamada güvenmiyorsun...bu arada karabiber ve elam kayna süper oluyor öksürüğe
elam ne demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?