Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

kıvırcıkım.. çiçeklerle konuşun derler hep zaten... ne güzel bak seninki cvp vermiş sanaa.... inş sende onun gibi çiçeklenirsin kuzumm

inşallah canım :Saruboceq:

ballı sut felan içtinmi terlemen lazım sonrada ılık bir duş iyi gelir
soguk hava buharı verdiler iki kere
şimdi neler kullanıyorum neler bi bilsem
ama sütten nefret ederimmmmmmm

kıvırcıkım.. çiçeklerle konuşun derler hep zaten... ne güzel bak seninki cvp vermiş sanaa.... inş sende onun gibi çiçeklenirsin kuzumm
konuşuyorum çiçeklerimle evet hergün konuşurum
belkide ben üzülüyorum diye çiçek açmıyodu öyle diyorum

günaydın kızlar nasılsınız

Günaydın kıvırcığım...

Bak bu süper bir olay... Ben çiçekleri pek sevmem... zaten bakmayı da unuturum hep. ama babaannem çok severdi 90 küsur saksısı vardı :)) her sabah kalkar onları sularken konuşurdu ve onun elinde açmayan çiçek hiç görmedim... Çiçeklerin duyduklarını ve tepki verdiklerine bende inanıyorum.İnşallah bu güzel bir işarettir canım ve güzel haberini alırız.

saol gültuncum..sempatiksalakcinni off stresliyim bende 3 günüm kaldı ama belirti namına hiçbişi yok

onlar benim herşeyim ben ankaraya gidince eşim ne kadar iyi bakarsa baksın soluyolar
azıcık yaprakları sararsa üzülüyorum ama nolur yapmayın böyle diyorum hemen düzeliyolar kaydirigubbakcemile3
ya da ben kendimi kandırıyorum

kızlar ben yemeğe kimse kalmayınca iniyorum yemek kokuları kalmayınca. yemek yiyemiyorum. meyva ve zeytinle geçinip gidiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…