- 28 Nisan 2008
- 7.846
- 6
- 681
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #9.401
evet evet resmen deli oluyorum kızların hamiş haberini alınca
gayeninkinde agladım bile
ama durup uzaktan sizi dinlemek ah geçirtiyor insanın içi acıyo hele ki eli boş beklemek
inan edutcum şuan elimde bişey kalmadı hani bi saglık problemi olsa ya tedavi oluyorum bitince olucak bebegim diycem ama onuda diyemiyorum
tükendi elimde ki herşey
belirtilerin en alasını yaşadım anlattım bitti tahlilleri yaptırdık o da bitti
elimde avucumda bişey kalmadı arkasına saklanabilecegim
bende 11 kez adet gördüm canım bu ay aşılama yapıcaktık bizde sonradan vazgeçtik kaldı azıcık daha bekliyelim dedik
bakalım kısmet bekliyoruz hayırlı zamanda degiliz daha demekki yapılacak bişey yok elimden gelse zorla spermi yumurtanın içine sokucam da buda mümkün degil galiba
PINARIM
hoşgeldin var ya buraya yazarken sancım geldi kızlar diyeceksin diye nasıl korkuyortum ha geldi ha gelicek bebek ya
bence de kalmıycak...
yahu ben 36 yaşımda anne olucam hayırlısıyla..
bi arkdaşımın ablası 52 yaşında evlendi mesela. evlendiğinde menopoza girmişti. ve çok üzgün bebeği yok diye. nasip bu işler..
gençsiniz ,yanınızda kocanız var.. sapasağlam ve sağlıklısınız. halledilecek problemler yaşıyoruz nihayetinde....
daha küçücüksünüz siz tatlı kızlar. bayanssulusmile
heeytt.. noluyo burrdaaa...
dağılın bakaayıımmmmmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile
edutum... kıvırcıkımm.. canlarrıımm.. biz şimdi gevşek gevşek bebeklerden bahsediyoruz... konuşuyoruz... ama bizde hop diye ilk ay hamile kalmadıkki... şu an yaşadıklarınızı bizde yaşadık... ben aşılama için gittim tüp bebek merkezine.... o sürece kadar neler çektim neler... hep paylaştık burda...
aynı şekilde gaye... ne kadar umutsuzlupa düştüğü oldu... üzüldü...
şu gittiğimiz doktor sayısı herhalde 100leri bulmuştur... iki günde bir git yumurta büyümüşmü çatlamışmı... yüreğimiz ağzımında takip ettik hep.. sonra da aylarca hüsran yaşadık...
çok şükür rabbime sonunda kavuştuk dileğimize... sizde kavuşacaksınız.. ama zamanı gelince.... sizde biizm gibi bu süreçleri geçip ondan sonra işte hamileyiz bizde diyeceksiniz....
kuzularım üzmeyin kendinizi...
sizi bizden iyi anlayan olamaz diyorum cesurca... çünkü o yolları bizde geçtik.... zor katlanmak ama yolun sonunda mutlaka ışık var....
ışığınızı, umudunuzu, direncinizi asla kaybetmeyin... ışığı bulmanızı zorlaştırırsınız yoksa
sizi çok seviyoruz biz kızlarrr
gelin bi öpeyiiimmm
olumunekankayizsmile
:1hug:
öyle deme bacım tedavide bile şansın %35 ve süreç uzun...3 ağustosta daha ilaç kullanmaya gidicem....offfffffff
evet lapacım haklısın hoşgeldinheeytt.. noluyo burrdaaa...
dağılın bakaayıımmmmmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile
edutum... kıvırcıkımm.. canlarrıımm.. biz şimdi gevşek gevşek bebeklerden bahsediyoruz... konuşuyoruz... ama bizde hop diye ilk ay hamile kalmadıkki... şu an yaşadıklarınızı bizde yaşadık... ben aşılama için gittim tüp bebek merkezine.... o sürece kadar neler çektim neler... hep paylaştık burda...
aynı şekilde gaye... ne kadar umutsuzlupa düştüğü oldu... üzüldü...
şu gittiğimiz doktor sayısı herhalde 100leri bulmuştur... iki günde bir git yumurta büyümüşmü çatlamışmı... yüreğimiz ağzımında takip ettik hep.. sonra da aylarca hüsran yaşadık...
çok şükür rabbime sonunda kavuştuk dileğimize... sizde kavuşacaksınız.. ama zamanı gelince.... sizde biizm gibi bu süreçleri geçip ondan sonra işte hamileyiz bizde diyeceksiniz....
kuzularım üzmeyin kendinizi...
sizi bizden iyi anlayan olamaz diyorum cesurca... çünkü o yolları bizde geçtik.... zor katlanmak ama yolun sonunda mutlaka ışık var....
ışığınızı, umudunuzu, direncinizi asla kaybetmeyin... ışığı bulmanızı zorlaştırırsınız yoksa
sizi çok seviyoruz biz kızlarrr
gelin bi öpeyiiimmm
olumunekankayizsmile
:1hug:
evet tatlım abimin sadece 6 tanecik spermi vardı bi oğluşu oldu doktorlar imkansızı başardı tabi rabbim isteyince şimdi ikinci diyolar ya tek bir sperm dahi yok o yüzden bu da imkansızöyle deme bacım tedavide bile şansın %35 ve süreç uzun...3 ağustosta daha ilaç kullanmaya gidicem....offfffffff
aman sakın ha korkarım ben burda falan dogurma sakın eyvahedigeldismilekız siz ikiniz dogurtacaksınız beni bugün valla....klava:
dilinize acı biber sürücem sizin. inancınızı kaybetmek yok.. bak o kadar dua ediyoruz.. ekimden beri biraradayız burada.. sene-i devriyemizde herkes hamiş olacak.... :CüvCüv:
ya aşılamadan niye vazgeçtim biliyomusun
sorumluluk yüzünden biraz detaycıyımdır ben çok konuşurum kendimle çok dinlerim kendimi
şimdi eger bizim saglıksız bir bebegimiz olucaksa ben ne yaparsam yapayım saglıksız olucaktır kaderdir bu rabbim bizide böyle sınava tabi tutacak der susarım rabbimden gelen şey bu
ama ben aşılama yaptırırım ve çocuk saglıksız olursa vicdan azabı çekicem
ben çok istedim sabretmedim rabbim de bana böyle ders verdi diye hep kendimi suçluycam bundan korkuyorum
heyecanlı. ve korkak eyvahedigeldismilepınarım.. hoşgeldin... doğuma ne kadar az kaldı pınar yaavvv..
nasıl hissediyorsun kendini?
ya pınar siz geldiniz tickerin sonuna allahım hepimize nasip etsin paşamız nasıl hem sen nerdesin eve bağlattınmı artık. burdan seni doğuma yollarız allahın izniyle...
Canım müşteri geldi alıntı yapmıştım yazıları öylece kaldım... Hoşgeldin en koca göbişli anne :))aloooo biz geldiiikkk
çok komik geliyor
ben adet gördügümde lise 3 e başlıycaktım
doktora gittik hormonların çalışmıyo dedi ilaç kullandım adet olmaya başladım
sonra yine olmuyodu daha lise bitmeden dkh kullanmaya başladım pko olmuşum
büyüklerim ilaçları bulunca hakaret ettiler iftira ettiler
anlayıncada ilaçlarımı kullanmama izin vermediler ilerde çocugun olmaz boşver adet görme daha iyi dediler
onlardaN GİZLİ paramı biriktirip alıyodum ilaçlarımı sonra bigün bir adet gördüm tam 2 ay hiç gitmedi kanamam
hiç durmuycak sandım çok korktum ve bişey bilmiyordum
o zamandan beri benim çocugum olmaz derdim
çok şükür adetlerim düzene girdi evlendikten sonra
o yüzden şuan bebegim olacagı haberi komik geliyo bana
hayatıum boyunca hiç inanmadım birgün anne olacagıma
kızlar bak kvrck benle aynı fikirdedir....emin olun ağlamak değil bu ama ne yapacağını bilememek.... emin olun hepinizle bizde çok sevindik, emin olun ki sizinkadar heycanlıyız ama bizim anlatacak şeylerimiz hep aynı...yeni güne umudumuz pek yok.... benim pko ve sperm problemine ek tek anlatabileceğim myomum....sonra belki aşılamam ve tüp denemem olacak... ama böyle yada susup sizi dinleyeceğim.... kısmet kuzular
evet evet resmen deli oluyorum kızların hamiş haberini alınca
gayeninkinde agladım bile
ama durup uzaktan sizi dinlemek ah geçirtiyor insanın içi acıyo hele ki eli boş beklemek
inan edutcum şuan elimde bişey kalmadı hani bi saglık problemi olsa ya tedavi oluyorum bitince olucak bebegim diycem ama onuda diyemiyorum
tükendi elimde ki herşey
belirtilerin en alasını yaşadım anlattım bitti tahlilleri yaptırdık o da bitti
elimde avucumda bişey kalmadı arkasına saklanabilecegim
evet lapacım haklısın hoşgeldin
nazımız size geçiyoda o yüzden anlatıyoruz burda rahatça siz bizden tecrübelisiniz çoktan geçirdiniz o aşamaları hani anlatıyoruz anlatıyoruz da siz çıkıp ya bak bende böyle oldum üzülme falan diyosunuz ya
işte o yetiyo bize rahatlatıyo o yüzden kızmayın bize tamam mı olumunekankayizsmile
heyecanlı. ve korkak eyvahedigeldismile
sizinde zamaniniz yok galiba .hadi kizlar hepinizi kocaman opuyorummolumunekankayizsmile
kızmak ne demek.... asllaaaa..... en büyük dileğimiz sizinde hamile kalmanız... eminim olacak.. ama bir an önce olması için duacınızız....
ya örnek çoookkk.. şu hamile listesini baştan aşağı bir incele..isimelre bir bak.. bafo tüp bebek yaptırdı... o sürece gelene kadar neler çekttiii nelerr...
ben...
gaye....
bitterim....
daha adı aklıma gelmeyen bi sürü kişi..... ve bir sürü hikayeee....
sizin hikayeleride eklicez listeye.. sizde orda olacaksınız... ama takdir allahındır.... ne zaman olur bilemeyiz.. ama olması için elinizden gelen herşeyi yapmalısınız.. tedavi.. ilaç.. aşılama.. tüp bebek... ne gerekiyosaa.... gerisi allahın takdiri...
haydin kıssllarr.. boş durmak yok.. yolla devaaammmm
oyy kuzum benimm.... oğluşuna kavuşcaksınn.. ne güzel işte...
ya var ya pınar.. ben doğurmak istemiyorum kaydirigubbakcemile3
hamile halimi seviyorum...
bebeğimede kavuşmak istiyorum ama hamileliğede doyamadım.. napıcam bennnnn =))
sizinde zamaniniz yok galiba .hadi kizlar hepinizi kocaman opuyorummolumunekankayizsmile
canim daha 6 gunum var ,ama bu sabah idrarimda ovulasyon testim hala cift cizgi gosteriyoo bende anlamadim .birde size birsey sormak istiyorumm .esinizle beraber olunca bazen hafif kanama oluyomuu reglinize 1 hafta kala bana bazen oluyooocanım hoşgeldin gordunmu çift çizgileri bakiiim
canim biraz daha kalayim ozaman sohbet ederizz .bugun 250 km yol yaptimm ilk defa cok oldu bugun uyuyacaktim az kalsin otobanda bide guneste vurdu beyniime-tatlicadiarzu-ama simdi biraz daha iyiyimm sositosositogitmeeee olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?