Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

öyle deme bacım tedavide bile şansın %35 ve süreç uzun...3 ağustosta daha ilaç kullanmaya gidicem....offfffffff

kız siz ikiniz dogurtacaksınız beni bugün valla.... klava:

dilinize acı biber sürücem sizin. inancınızı kaybetmek yok.. bak o kadar dua ediyoruz.. ekimden beri biraradayız burada.. sene-i devriyemizde herkes hamiş olacak.... :CüvCüv:

ya pınar siz geldiniz tickerin sonuna allahım hepimize nasip etsin paşamız nasıl hem sen nerdesin eve bağlattınmı artık. burdan seni doğuma yollarız allahın izniyle...

alkisalkisalkis ağzına sağlık

öyle deme bacım tedavide bile şansın %35 ve süreç uzun...3 ağustosta daha ilaç kullanmaya gidicem....offfffffff

offf yok işte umudu asla kaybetme zaten bir bayanın ayda hamile kalma şansı sadece %25 bu yuzden hepimiz uzun surecler geçirioruz.kimi kendiliğinden kimi tedaviyle uğraşarak hamile kalıo gerekiosa uğraşacaksın savaşaksın istediğine ulaşmak için

evet lapacım haklısın hoşgeldin
nazımız size geçiyoda o yüzden anlatıyoruz burda rahatça siz bizden tecrübelisiniz çoktan geçirdiniz o aşamaları hani anlatıyoruz anlatıyoruz da siz çıkıp ya bak bende böyle oldum üzülme falan diyosunuz ya
işte o yetiyo bize rahatlatıyo o yüzden kızmayın bize tamam mı olumunekankayizsmile
evet tatlım abimin sadece 6 tanecik spermi vardı bi oğluşu oldu doktorlar imkansızı başardı tabi rabbim isteyince şimdi ikinci diyolar ya tek bir sperm dahi yok o yüzden bu da imkansız
sizin yine %35 şansınız var ki şimdi tıp çok ilerledi bizde beraber hamiş kalırız belki ne dersin
den aşılama yaptırırsın bende tatilden dönmüş olurum aynı anda hamiş kalırız kaydirigubbakcemile5

aman sakın ha korkarım ben burda falan dogurma sakın eyvahedigeldismile

bak bi hikaye vardı.. adamın biri sele kapılmış evin çatısına çıkmış. demişler gel kayık var. hayır Allah beni kurtarır. sonra botl a gelmişler e n so n helikopterler. .adam hep beni rabbim kurtaracak demiş. en son tabi bogulmuş ölmüş.. demişler melekler naptın sen.. ben bekledim rabbim kurtarsın diye. ama demiş melekler. rabbin sana önce kayık sonra bot sonra helikopter göndertti.. hepsini reddettin.. işte böyle şekercim. o yöntemlerde Allahın bizesundugu akılla oluyo . bunlarda da sonuç varsa gene Rabbinden geliyo..O ol demeden aşı tüp heps i hikaye kalıyo ....öyle düşünme hiç. hayırlısını ver diye dua et sadece.... elinde n geleni yap sen...

pınarım.. hoşgeldin... doğuma ne kadar az kaldı pınar yaavvv..
nasıl hissediyorsun kendini?
heyecanlı. ve korkak eyvahedigeldismile
ya pınar siz geldiniz tickerin sonuna allahım hepimize nasip etsin paşamız nasıl hem sen nerdesin eve bağlattınmı artık. burdan seni doğuma yollarız allahın izniyle...

amin inşallah. ofisteyim. az sonra gidip bi konusucam. yalnız gitmek istemiyorum sokaklara. eşim deli etti bugün canı bişey yapmak istemiyomuş. halı bakacaktık. baska zaman diyo yaaa.. sanki zaman var.. klava:

aloooo biz geldiiikkk
Canım müşteri geldi alıntı yapmıştım yazıları öylece kaldım... Hoşgeldin en koca göbişli anne :))

Benimde hep erken evlenme hayalim vardı... Sebebide eğer çocuğum olmazsa tedavi süresi çok uzun olabiliyormuş.Erken anne olayım eğer tedaviyede gerek olsa.
O zamanki aklımla bile bunu düşünürdüm hesap yapardım.

Hayatım burada konuşmaya başladığımızdan beri gelen giden kişilerden çok az bir kısmı sorunsuzdu... Kiminin eşinde sorunu vardı kiminin kendinde... Kimimiz tedavi gördük kimimiz kürler uyguladık... Mesela supreme de pco'luydu bende pco'luydum ama o benden önce hamile kaldı hemde bak neredeyse doğum yapacak.
Tabiiki insan ister istemez arkadaşlarına sevinmekle birlikte bir buruklukta duyuyor.Bu ay benim için süpriz oldu hamileliğim çünkü hiç ümidim yoktu... Eğer ki ümitli olsaydım gidip boş yere onca para verip aşılama raporunu çıkartmazdım. Piyasada yok diye bulduğum her eczaneden çatlatma iğnesi toplamazdım. Hala 3 tane pregnyl dolapta duruyor.İnşallah onları da tedavi gören ve diğer iğneye para veremeyecek birine hediye edeceğim.Herşeyin bir vakti zamanı varmış.Hepimizin zamanları tek tek geliyor.

Aynı hisleri bende yaşadım kıvırcığım.Demin Edut'a verdiğim cevapta yazdığım gibi sevinçle birlikte buruklukta oluyor elbet... Her klomen tedavisinden sonra silik çizgiler gördüm hatta buraya resimlerini koydum testlerin... her defasında bi sürü belirti yaşadım,bu sefer kesin oldu dedim... Ama asıl hamile kaldığım ayda artık umudu kesmiştim.Sırf iğneli tedaviden önce boş geçmesin bu ay diye vermişti doktor klomen'i ama birden çift çizgiyi gördüm.... O gün Bitte'den gaza gelmeseydim ben cuma gününe kadar bekleyecektim.Test yapmayacaktım.Ama işte hepsi zamanında alnımıza yazılmış... Biz yazılanı yaşıyoruz sadece...
Rabbim inşallah seni de utandıracak ve üstüne üstlük ikiz bebiş gönderecek.Al da gör gününü diye kaydirigubbakcemile3

kizlarr merhaba .gecmisi okuyamadim yeni haberler varm,ii cokk yorgunumm yatacaktimm size bakayim dedimm bizim kizlar ne alemdeee:içelim:

kızmak ne demek.... asllaaaa..... en büyük dileğimiz sizinde hamile kalmanız... eminim olacak.. ama bir an önce olması için duacınızız....
ya örnek çoookkk.. şu hamile listesini baştan aşağı bir incele..isimelre bir bak.. bafo tüp bebek yaptırdı... o sürece gelene kadar neler çekttiii nelerr...
ben...
gaye....
bitterim....
daha adı aklıma gelmeyen bi sürü kişi..... ve bir sürü hikayeee....
sizin hikayeleride eklicez listeye.. sizde orda olacaksınız... ama takdir allahındır.... ne zaman olur bilemeyiz.. ama olması için elinizden gelen herşeyi yapmalısınız.. tedavi.. ilaç.. aşılama.. tüp bebek... ne gerekiyosaa.... gerisi allahın takdiri...
haydin kıssllarr.. boş durmak yok.. yolla devaaammmm

heyecanlı. ve korkak eyvahedigeldismile

oyy kuzum benimm.... oğluşuna kavuşcaksınn.. ne güzel işte...
ya var ya pınar.. ben doğurmak istemiyorum kaydirigubbakcemile3
hamile halimi seviyorum...
bebeğimede kavuşmak istiyorum ama hamileliğede doyamadım.. napıcam bennnnn =))

LAPACıı sende hemen peşine bi tane daha yaparsın o zaman iyice tadarsın hamileliği delikafadulden

1. turları bitirelim, hep beraber 2. turlar için antremana başlıcaz

Tüm beklemedeki arkadaşlarım özellikler bugün için Kıvırcığım ve Edut'um bu topicte kimse kimseye kızmaz...Çünkü bizler artık kardeş gibi olduk burada...Tamamen aynı şeyleri yaşamış olmasakta hemen hemen birbirine yakın durumlar içindeyiz. Geçen kontrole gittiğimde eşimde yanımızdayken doktorum dediki artık o forumlara falan girme... kafanı karıştırma başka şeylerle çünkü bu sefer pimpirikli olursun,herşeyde kendini yoklar kendini herkesle bir tutarsın ama kimseyle bir değilsin dedi.Tabii bu konuşmanın üstüne eşim hemen "evet bende öyle diyorum,sinir oluyorum"v.s diye konuştu. Bende bizim topicimizi anlattım... Biz orada 1 yıldır aile gibi olduk dedim. Kocaman listelerimiz oldu kimimiz şimdi hamile kimimiz beklemede.Biz orada birbirimize umut oluyoruz dedim... Doktorum hemen "Aaa o zaman güzelmiş.ne güzel birlik olmuşsunuz" dedi.
Şimdi eşim arada ekranı açık görünce "yine mi forumdasın çık artık şuradan.Hamile kaldın hala ordasın" diyor. Ama ben buradan kopamam.hamile de olsam hamile olmasam da ben sizlerle kardeş oldum.Kimseyle konuşamadığımı size anlattım...Adet oldum geldim burda ağladım,yumurtam büyümedi geldim burda ağladım,klomenden sonra kist oldu geldim burda bin türlü isyan ettim ağladım,1 ay dkh kullanmam gerekti yine burda ağladım.Ama sonunda yine sizlerle birlikte halayımı çektim ve sevindim. Belki hamile kalmaya bilirdim belki şu an iğnelerimi oluyor olabilirdim ama yine sizlerle paylaşacaktım bunu...
Rabbim inşallah tüm hamilelerin hamileliklerini tamamına erdirsin. Burada hamile kalıp bebeğini kaybeden arkadaşlarımızda oldu.Onların üstüne kimler kimler hamile kaldı... Rabbim onlara da inşallah tekrardan hayırlı hamilelikler nasip etsin.
Pınar'ın dediği gibi Ağustos-Eylül ayında 1 yılı tam dolduracağız Ve inşallah o zamana bu topicte çok güzel haberler olacak... Ben artık topice uğramayan eski arkadaşlara da mesaj çekiyorum gelmeleri için inşallah yine kocaman bir aile olarak devam edeceğiz burada.

canım hoşgeldin gordunmu çift çizgileri bakiiim
canim daha 6 gunum var ,ama bu sabah idrarimda ovulasyon testim hala cift cizgi gosteriyoo bende anlamadim .birde size birsey sormak istiyorumm .esinizle beraber olunca bazen hafif kanama oluyomuu reglinize 1 hafta kala bana bazen oluyooo
gitmeeee olumunekankayizsmile
canim biraz daha kalayim ozaman sohbet ederizz .bugun 250 km yol yaptimm ilk defa cok oldu bugun uyuyacaktim az kalsin otobanda bide guneste vurdu beyniime-tatlicadiarzu-ama simdi biraz daha iyiyimm sositososito

GAYEMMM AFFERIN KIZ SANAAvereliniortakcok dogru yazmisin seni seviyomm bennn
yani siziii cok sefiyommm bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…