- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #9.381
ama benim yok :1no2:
onlar benim herşeyim ben ankaraya gidince eşim ne kadar iyi bakarsa baksın soluyolar
azıcık yaprakları sararsa üzülüyorum ama nolur yapmayın böyle diyorum hemen düzeliyolar kaydirigubbakcemile3
ya da ben kendimi kandırıyorum
benimde yok kvrckım....ve bu gidişle zor benim olması zaten...
buraya gelmek canımı acıtmaya başladı artık
edut lütfen böyle konuşma tatlım. bebişimiz sabrımızın sonunda çok güzel bir şekilde geliyor ağustos ayında sende güzel haberler verceksin bize ve çifte bayram yapıcaz görüceksin bak. hem ramazan bayramı sevinci hemde senin bibişin canım. dualarım sizinle canım benim.
aşılama bi yapılsın bakalım tatlım
bak burda ne kadar saglık problemi olan insanlar çocuk olmuycak dedide oldu
ne kadar saglıklı insanlar hala bekliyor
problem olması daha iyi en azından onun üzerine gidiliyor,
sorunsuz bekleyipte yapılacak bişeyi olmayanların ki daha kötü emin ol
çünkü neyi tedavi ettirebilecegini bilmiyorsun
bak duymiim böyle bişi bi daha... Bu topicte herkesin olacak bebişi... Dünyaya geldiklerinde minik yumuşak popişlerini 1 kez ısırıcaz bizi beklettikleri için :))
dimi anlatacak benim hep hastalığım var mesela...senin yok ...şükür et bacım şükürolumunekankayizsmileburaya gelmek canımı acıtmaya başladı artık
ewet onlar bence en sadık dostselam güzeller ,
kıvırcıgım bende ofisteki çiçeklerimle konuşurum hep.. her gün sularken benim için dua edin bebeğim gelsin derdim. güzel sözleri ve sevgiyi anlıyorlar... ben inanıyorum...
nolursunuz umutsuzluk etmeyin. özellikle edutum ve kıvırcıgım.. inşaallah bayrama müjdeli haberle dolaşırsınız. çok çok kalpten ve duayla söylüyorum. Rabbim duysun kabul etsin hayırlısıyla.. :Saruboceq: istediğiniz zaman ne zamansa o zaman gelsin bebişler...
çok komik geliyorbak valla kaldırırım ticker'ımı kıvırcığım... Deme böyle... mafoldumben Biliyorsunki son zamanda bende aynı ümitsizliğe kapılmıştım... Resmen herşeyden vazgeçmek üzereydim.Hatta dedim bebek gelecek ama bu sefer benim aklım gitmiş olacak diye. Ama geldi bebiş. Beni utandırdı. Rabbim beni çok mahçup etti. Sen sonuna kadar sabretmeyi başaramadın ama ben sana bebeğini veriyorum dedi.Şimdi her dakika şükrediyorum.
Bak göreceksin sonunda sende mahçup olacaksın. Bebişin gelip yapışacak göbüşüne.
bende 11 kez adet gördüm canım bu ay aşılama yapıcaktık bizde sonradan vazgeçtik kaldı azıcık daha bekliyelim dedikcanım ben 13 kez adet oldum korunmayı bıraktıktan sonra ve hiç bir sorunumuz yoktu heray kötü oldum burada uzaklaştım nolcaksa dayanamayıp girip kim hamile diye bakıyodum çok acıttı benim acımıda duyduğum tüm hamile haberleri benden 7 ya küçük kuzenim hamile kaldı kıskanma değil ama çokkkk üzüldüm ben neden olamıyorum diye ama zamanı varmış aşılama için gün almıştım adetimi bekliyodum ki gelmedi sizlerinde çok kısa zamanda gelcek ben inanıyorum yaz sonuna kimsecikler kalmıcak :Saruboceq: :Saruboceq: ..........
her sabah yumurta yiyorum bugun yiyesim gelmedi biraz bulantım oldu devam edermi bilmiorumsağol canım teşekkürler. demek seninde başladı bulantıların. dün ben liptonun zencefilli çayından içtim bugün çok kötü değilim. sende al istersen. bana doktorum tavsiye etti.
bende 11 kez adet gördüm canım bu ay aşılama yapıcaktık bizde sonradan vazgeçtik kaldı azıcık daha bekliyelim dedik
bakalım kısmet bekliyoruz hayırlı zamanda degiliz daha demekki yapılacak bişey yok elimden gelse zorla spermi yumurtanın içine sokucam da buda mümkün degil galiba
PINARIM
hoşgeldin var ya buraya yazarken sancım geldi kızlar diyeceksin diye nasıl korkuyortum ha geldi ha gelicek bebek ya
kızlar bak kvrck benle aynı fikirdedir....emin olun ağlamak değil bu ama ne yapacağını bilememek.... emin olun hepinizle bizde çok sevindik, emin olun ki sizinkadar heycanlıyız ama bizim anlatacak şeylerimiz hep aynı...yeni güne umudumuz pek yok.... benim pko ve sperm problemine ek tek anlatabileceğim myomum....sonra belki aşılamam ve tüp denemem olacak... ama böyle yada susup sizi dinleyeceğim.... kısmet kuzular
canım ben 13 kez adet oldum korunmayı bıraktıktan sonra ve hiç bir sorunumuz yoktu heray kötü oldum burada uzaklaştım nolcaksa dayanamayıp girip kim hamile diye bakıyodum çok acıttı benim acımıda duyduğum tüm hamile haberleri benden 7 ya küçük kuzenim hamile kaldı kıskanma değil ama çokkkk üzüldüm ben neden olamıyorum diye ama zamanı varmış aşılama için gün almıştım adetimi bekliyodum ki gelmedi sizlerinde çok kısa zamanda gelcek ben inanıyorum yaz sonuna kimsecikler kalmıcak :Saruboceq: :Saruboceq: ..........
ya aşılamadan niye vazgeçtim biliyomusuntüp bebek işte:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?