Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

yok canım kandırmıyorsun kendini.. Gerçekten çiçekler anlıyorlar... belki his belkide gerçekten duyuyorlar.
İnşallah çiçeğin de hissetmiştir ve sana böyle sinyal gönderiyordur.

benimde yok kvrckım....ve bu gidişle zor benim olması zaten...

edut lütfen böyle konuşma tatlım. bebişimiz sabrımızın sonunda çok güzel bir şekilde geliyor ağustos ayında sende güzel haberler verceksin bize ve çifte bayram yapıcaz görüceksin bak. hem ramazan bayramı sevinci hemde senin bibişin canım. dualarım sizinle canım benim.

klava: bak duymiim böyle bişi bi daha... Bu topicte herkesin olacak bebişi... Dünyaya geldiklerinde minik yumuşak popişlerini 1 kez ısırıcaz bizi beklettikleri için :))kaydirigubbakcemile3

aşılama bi yapılsın bakalım tatlım
bak burda ne kadar saglık problemi olan insanlar çocuk olmuycak dedide oldu
ne kadar saglıklı insanlar hala bekliyor
problem olması daha iyi en azından onun üzerine gidiliyor,
sorunsuz bekleyipte yapılacak bişeyi olmayanların ki daha kötü emin ol
çünkü neyi tedavi ettirebilecegini bilmiyorsun

selam güzeller ,

kıvırcıgım bende ofisteki çiçeklerimle konuşurum hep.. her gün sularken benim için dua edin bebeğim gelsin derdim. güzel sözleri ve sevgiyi anlıyorlar... ben inanıyorum...
nolursunuz umutsuzluk etmeyin. özellikle edutum ve kıvırcıgım.. inşaallah bayrama müjdeli haberle dolaşırsınız. çok çok kalpten ve duayla söylüyorum. Rabbim duysun kabul etsin hayırlısıyla.. :Saruboceq: istediğiniz zaman ne zamansa o zaman gelsin bebişler...

buraya gelmek canımı acıtmaya başladı artık

bak valla kaldırırım ticker'ımı kıvırcığım... Deme böyle... mafoldumben Biliyorsunki son zamanda bende aynı ümitsizliğe kapılmıştım... Resmen herşeyden vazgeçmek üzereydim.Hatta dedim bebek gelecek ama bu sefer benim aklım gitmiş olacak diye. Ama geldi bebiş. Beni utandırdı. Rabbim beni çok mahçup etti. Sen sonuna kadar sabretmeyi başaramadın ama ben sana bebeğini veriyorum dedi.Şimdi her dakika şükrediyorum.
Bak göreceksin sonunda sende mahçup olacaksın. Bebişin gelip yapışacak göbüşüne.

inşallah kuzum....

ne zaman doktora gitsek yeni bişi çıkıyor ya azcık canım sıkılıyoru kuzum

bak duymiim böyle bişi bi daha... Bu topicte herkesin olacak bebişi... Dünyaya geldiklerinde minik yumuşak popişlerini 1 kez ısırıcaz bizi beklettikleri için :))

o patetesi döveceğim zaten

dimi anlatacak benim hep hastalığım var mesela...senin yok ...şükür et bacım şükürolumunekankayizsmile

canım ben 13 kez adet oldum korunmayı bıraktıktan sonra ve hiç bir sorunumuz yoktu heray kötü oldum burada uzaklaştım nolcaksa dayanamayıp girip kim hamile diye bakıyodum çok acıttı benim acımıda duyduğum tüm hamile haberleri benden 7 ya küçük kuzenim hamile kaldı kıskanma değil ama çokkkk üzüldüm ben neden olamıyorum diye ama zamanı varmış aşılama için gün almıştım adetimi bekliyodum ki gelmedi sizlerinde çok kısa zamanda gelcek ben inanıyorum yaz sonuna kimsecikler kalmıcak :Saruboceq: :Saruboceq: ..........

ewet onlar bence en sadık dost
biraz önce baktım bi pembe menekşe almıştım nerdeyse 3 aydır hiç bi kere bile çiçek açmadı şimdi o da çiçek açmış çok mutlu oldum zemuszemus
çok komik geliyor
ben adet gördügümde lise 3 e başlıycaktım
doktora gittik hormonların çalışmıyo dedi ilaç kullandım adet olmaya başladım
sonra yine olmuyodu daha lise bitmeden dkh kullanmaya başladım pko olmuşum
büyüklerim ilaçları bulunca hakaret ettiler iftira ettiler
anlayıncada ilaçlarımı kullanmama izin vermediler ilerde çocugun olmaz boşver adet görme daha iyi dediler
onlardaN GİZLİ paramı biriktirip alıyodum ilaçlarımı sonra bigün bir adet gördüm tam 2 ay hiç gitmedi kanamam
hiç durmuycak sandım çok korktum ve bişey bilmiyordum
o zamandan beri benim çocugum olmaz derdim
çok şükür adetlerim düzene girdi evlendikten sonra
o yüzden şuan bebegim olacagı haberi komik geliyo bana
hayatıum boyunca hiç inanmadım birgün anne olacagıma

kızlar bak kvrck benle aynı fikirdedir....emin olun ağlamak değil bu ama ne yapacağını bilememek.... emin olun hepinizle bizde çok sevindik, emin olun ki sizinkadar heycanlıyız ama bizim anlatacak şeylerimiz hep aynı...yeni güne umudumuz pek yok.... benim pko ve sperm problemine ek tek anlatabileceğim myomum....sonra belki aşılamam ve tüp denemem olacak... ama böyle yada susup sizi dinleyeceğim.... kısmet kuzular

bende 11 kez adet gördüm canım bu ay aşılama yapıcaktık bizde sonradan vazgeçtik kaldı azıcık daha bekliyelim dedik
bakalım kısmet bekliyoruz hayırlı zamanda degiliz daha demekki yapılacak bişey yok elimden gelse zorla spermi yumurtanın içine sokucam da buda mümkün degil galiba

PINARIM
hoşgeldin var ya buraya yazarken sancım geldi kızlar diyeceksin diye nasıl korkuyortum ha geldi ha gelicek bebek ya

sağol canım teşekkürler. demek seninde başladı bulantıların. dün ben liptonun zencefilli çayından içtim bugün çok kötü değilim. sende al istersen. bana doktorum tavsiye etti.
her sabah yumurta yiyorum bugun yiyesim gelmedi biraz bulantım oldu devam edermi bilmiorum

kıslar nolur bole yapmayın lmaz: bende bu aya kadar sizin gibi beklemedeydim ama bu zamana kısmetmiş gelecek bebekleriniz sizlerinde allahım sizin için hayırlı zamanda nasip etsin hep dualarımda varsınız

tüp bebek işte:)

evet evet resmen deli oluyorum kızların hamiş haberini alınca
gayeninkinde agladım bile
ama durup uzaktan sizi dinlemek ah geçirtiyor insanın içi acıyo hele ki eli boş beklemek
inan edutcum şuan elimde bişey kalmadı hani bi saglık problemi olsa ya tedavi oluyorum bitince olucak bebegim diycem ama onuda diyemiyorum
tükendi elimde ki herşey
belirtilerin en alasını yaşadım anlattım bitti tahlilleri yaptırdık o da bitti
elimde avucumda bişey kalmadı arkasına saklanabilecegim

bence de kalmıycak...
yahu ben 36 yaşımda anne olucam hayırlısıyla..
bi arkdaşımın ablası 52 yaşında evlendi mesela. evlendiğinde menopoza girmişti. ve çok üzgün bebeği yok diye. nasip bu işler..
gençsiniz ,yanınızda kocanız var.. sapasağlam ve sağlıklısınız. halledilecek problemler yaşıyoruz nihayetinde....

daha küçücüksünüz siz tatlı kızlar. bayanssulusmile

tüp bebek işte:)
ya aşılamadan niye vazgeçtim biliyomusun
sorumluluk yüzünden biraz detaycıyımdır ben çok konuşurum kendimle çok dinlerim kendimi
şimdi eger bizim saglıksız bir bebegimiz olucaksa ben ne yaparsam yapayım saglıksız olucaktır kaderdir bu rabbim bizide böyle sınava tabi tutacak der susarım rabbimden gelen şey bu
ama ben aşılama yaptırırım ve çocuk saglıksız olursa vicdan azabı çekicem
ben çok istedim sabretmedim rabbim de bana böyle ders verdi diye hep kendimi suçluycam bundan korkuyorum

heeytt.. noluyo burrdaaa...
dağılın bakaayıımmmmmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile

edutum... kıvırcıkımm.. canlarrıımm.. biz şimdi gevşek gevşek bebeklerden bahsediyoruz... konuşuyoruz... ama bizde hop diye ilk ay hamile kalmadıkki... şu an yaşadıklarınızı bizde yaşadık... ben aşılama için gittim tüp bebek merkezine.... o sürece kadar neler çektim neler... hep paylaştık burda...
aynı şekilde gaye... ne kadar umutsuzlupa düştüğü oldu... üzüldü...
şu gittiğimiz doktor sayısı herhalde 100leri bulmuştur... iki günde bir git yumurta büyümüşmü çatlamışmı... yüreğimiz ağzımında takip ettik hep.. sonra da aylarca hüsran yaşadık...
çok şükür rabbime sonunda kavuştuk dileğimize... sizde kavuşacaksınız.. ama zamanı gelince.... sizde biizm gibi bu süreçleri geçip ondan sonra işte hamileyiz bizde diyeceksiniz....
kuzularım üzmeyin kendinizi...
sizi bizden iyi anlayan olamaz diyorum cesurca... çünkü o yolları bizde geçtik.... zor katlanmak ama yolun sonunda mutlaka ışık var....
ışığınızı, umudunuzu, direncinizi asla kaybetmeyin... ışığı bulmanızı zorlaştırırsınız yoksa
sizi çok seviyoruz biz kızlarrr
gelin bi öpeyiiimmm
olumunekankayizsmile
:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…