- Konu Sahibi alaycikus67
-
canım eğer hamile kalmasaydım tahminen 25inde falan olurdumbilmiyorumkismileayselim
demek istedigim 14.gün yumoş günü degil o kişiden kişiye degişiyor bunu biliyorum
benim demek istediğim yumoş kaçıncı gün olursa olsun yumoştan tam 14 gün sonra kanama olmak zorunda ozaman o 18. güne geliyor eger hamiş kalmasaydın 18. mü regl olucaktın
canım sen nasılsın?kvrck canım benimö bildiğim adetin 8 günü ve 18 günü yumurtlama oluyomuş spermlerde 7 gün rahimde canlı kalabiliyomuş yani 10 günü bile yumurtlama olsa sperm canlıysa gebelik oluşuyomuş ayselcim tahminime görede kızın olacak öyle hissediyorum öncelikle herşeyin hayırlısı
canım eğer hamile kalmasaydım tahminen 25inde falan olurdumbilmiyorumkismile
kvrck ben şuna inanıyorum Rabbil ol dedikten sonra tüm hesaplar boşa çıkıyorkaydirigubbakcemile5
sadece sabırla beklemek lazımmmmolumunekankayizsmile
canım sen nasılsın?
hayırlsı tatlım kız- erkek farketmeza.s.
clarita canım bence yanlış bilgi sperm sadece o da en fazla 3 gün yaşayabilir
edutcum bencede cok acele ediyosun tatlim sen.
Daha 3 ay olmus sen hemen ümitsizlige kapiliyosun tatlim..
canım haklıısn mantıklı dusunup hareket etmeye calısan bı ınsan olarak bende oglak burcuyum oleyımdır ama aslında burda fazla mantıkla hata yapıyorıuz bazen sanırım
cunku bızım mudahale edemeyecegımız bırsey aslında
sankı hep bızım ırademızle ılerlıyomus gıbı gelıyo olaylar ama oyle degıl
ben en cok bunu ılacı bırakınca dusundum ben bebk ıstemıyordum ılac kullandım sımdı ıstıyorum bıraktım ama hanı bebek yok demekkı benım ıstememle degıl hıcbırı
sen de dusun nasıbınızde daha bu bebek yoksa belkıı tupte de sonuc olamayacak ama nasıbınde var ve bebegın gelecekse sen ıstersen 1 gun calısmıs ol Allah verecek
uffffffffffffffffffffffffffff tamam pes ediyorum düşünmüycem daha fazla düşündükçe derine iniyorum ben yumurtlama günümü çok iyi biliyorum hiç yanılmam tahminimde eşimin sonuçlarıda çok iyi ama olmuyor işte hayırlısı
ayselim
bişi daha sorucam hani sen 8. ay hamiş kaldın ya bunu regl olarak mı hesaplıyosun ay olarak mı
yani 8. regl olucagın ay mı hamiş kaldın 8 ay sonra mı
şimdi benim 7. denemem olucak ama 5 buçuk ay oldu toplam hangisini baz oluyoruz
kuzum haklısında ikimizdede problem varken ve 32 yaşındayken cidden çok ümitsiz oluyorsun3 aye evet kısa ama problemsiz bir çift için
bende ne başladı biliyormusun... korunduğumuz için ve ben ki defalarca insanlara benim çocuğum olmasa yıkılamam dediğim için Allah bana öle kolay vermeyecek bu yavruyu...ben bundan eminim neden bilmem... belkide hiç vermeyecek...ama ben denemedim demeyeceğim...
kuzum haklısında ikimizdede problem varken ve 32 yaşındayken cidden çok ümitsiz oluyorsun3 aye evet kısa ama problemsiz bir çift için
bende ne başladı biliyormusun... korunduğumuz için ve ben ki defalarca insanlara benim çocuğum olmasa yıkılamam dediğim için Allah bana öle kolay vermeyecek bu yavruyu...ben bundan eminim neden bilmem... belkide hiç vermeyecek...ama ben denemedim demeyeceğim...
slm kızlar günaydın herkese biraz geç oldu ama ben daha kalkalı 1 saat falan oluyo :)) ayselcim canım çok sevindim bir sorun olmadığına clarita canım sen nasılsın sence benim kız mı olucak erkek mi :))
slm kızlar günaydın herkese biraz geç oldu ama ben daha kalkalı 1 saat falan oluyo :)) ayselcim canım çok sevindim bir sorun olmadığına clarita canım sen nasılsın sence benim kız mı olucak erkek mi :))
edut okadar sorunu olan kisiler bile normal yollardan hamis kalabiliyo tatlim. Bence hemen vazgecme. En az 3 ay daha normal yollardan deneyin bence ondan sonra düsünebilirsin belki.
Gerci senide cok iyi anliyorum canim ben bile 3 aydan sonra panige kapilmistim ama bak geldi bebisim cok sükür 6.ayda. Belki bizdede sorun vardi bilmiyoruz ki
canım kendini böyle suçlama stres yapma onunda etkisi oluyomuş bak bende nekadar hırs yaptım hamile kaldım ama bebişlerimin ikiside gelişmedi şunu anladımki birşeyi çok istemiceksin bunalıma girmiştim ama şükür rahatladım herşeyin hayırlısı
canım ılk 4 ay bende aynısını dusundum hatta sabah arkadasım bızdeyken dedı cocuklara ters bakıyodum ayy cok zor ben ugrasamam vs dıye sımdı oyle dusunme artık falan dedı....
ben de esıme de dedım hep ben bole konustum bıde ıstemıoz dıe korundum sacma fıkır belkı ama ben ıstemeyınce olmıcak ısteyınce olcak sankı dıye Allah bekletıyo ımtıhan edıo belkı de
senın anlıyorum yanı ama belkı dedıgın gbı kısa sure ımtıhan oluyoruzdur kıymetını anlayalaım dıye sonra yıne verır ...
bıze ıstemek dusuyor
eger Allah vermeyı ıstemeseydı , isteme duygusunu vermrezdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?