Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

canım eğer hamile kalmasaydım tahminen 25inde falan olurdumbilmiyorumkismile
kvrck ben şuna inanıyorum Rabbil ol dedikten sonra tüm hesaplar boşa çıkıyorkaydirigubbakcemile5
sadece sabırla beklemek lazımmmmolumunekankayizsmile

canım sen nasılsın?
hayırlsı tatlım kız- erkek farketmeza.s.

clarita canım bence yanlış bilgi sperm sadece o da en fazla 3 gün yaşayabilir

iyiyim canım sağol kocişime evime kavuştum mutluyum huzurluyum 2 ay geçmesini bekliyoruz herşeyin hayırlısı inşallah tahlillerimizde temiz çıkar

uffffffffffffffffffffffffffff tamam pes ediyorum düşünmüycem daha fazla düşündükçe derine iniyorum ben yumurtlama günümü çok iyi biliyorum hiç yanılmam tahminimde eşimin sonuçlarıda çok iyi ama olmuyor işte hayırlısı

ayselim
bişi daha sorucam hani sen 8. ay hamiş kaldın ya bunu regl olarak mı hesaplıyosun ay olarak mı
yani 8. regl olucagın ay mı hamiş kaldın 8 ay sonra mı
şimdi benim 7. denemem olucak ama 5 buçuk ay oldu toplam hangisini baz oluyoruz

kızlar bişey sorcam bu hsg yani rahim filmi çektiren varmı aranızda varsa acıyomu nasıl narkoz veriyolarmı bide genetik tanı testi hakkında bilgisi olan varmı

edutcum bencede cok acele ediyosun tatlim sen.
Daha 3 ay olmus sen hemen ümitsizlige kapiliyosun tatlim..

kuzum haklısında ikimizdede problem varken ve 32 yaşındayken cidden çok ümitsiz oluyorsun3 aye evet kısa ama problemsiz bir çift için

bende ne başladı biliyormusun... korunduğumuz için ve ben ki defalarca insanlara benim çocuğum olmasa yıkılamam dediğim için Allah bana öle kolay vermeyecek bu yavruyu...ben bundan eminim neden bilmem... belkide hiç vermeyecek...ama ben denemedim demeyeceğim...

8. reglimi olmadım hamile kaldım

edut okadar sorunu olan kisiler bile normal yollardan hamis kalabiliyo tatlim. Bence hemen vazgecme. En az 3 ay daha normal yollardan deneyin bence ondan sonra düsünebilirsin belki.
Gerci senide cok iyi anliyorum canim ben bile 3 aydan sonra panige kapilmistim ama bak geldi bebisim cok sükür 6.ayda. Belki bizdede sorun vardi bilmiyoruz ki

canım kendini böyle suçlama stres yapma onunda etkisi oluyomuş bak bende nekadar hırs yaptım hamile kaldım ama bebişlerimin ikiside gelişmedi şunu anladımki birşeyi çok istemiceksin bunalıma girmiştim ama şükür rahatladım herşeyin hayırlısı

canım ılk 4 ay bende aynısını dusundum hatta sabah arkadasım bızdeyken dedı cocuklara ters bakıyodum ayy cok zor ben ugrasamam vs dıye sımdı oyle dusunme artık falan dedı....
ben de esıme de dedım hep ben bole konustum bıde ıstemıoz dıe korundum sacma fıkır belkı ama ben ıstemeyınce olmıcak ısteyınce olcak sankı dıye Allah bekletıyo ımtıhan edıo belkı de

senın anlıyorum yanı ama belkı dedıgın gbı kısa sure ımtıhan oluyoruzdur kıymetını anlayalaım dıye sonra yıne verır ...
bıze ıstemek dusuyor
eger Allah vermeyı ıstemeseydı , isteme duygusunu vermrezdı

slm kızlar günaydın herkese biraz geç oldu ama ben daha kalkalı 1 saat falan oluyo :)) ayselcim canım çok sevindim bir sorun olmadığına clarita canım sen nasılsın sence benim kız mı olucak erkek mi :))

slm kızlar günaydın herkese biraz geç oldu ama ben daha kalkalı 1 saat falan oluyo :)) ayselcim canım çok sevindim bir sorun olmadığına clarita canım sen nasılsın sence benim kız mı olucak erkek mi :))

gunaydın bıtan hosgeldın ...
kız sende tıcker koysana ne kadarlık oldun vs takıp edemıyoruz boyle olunca merak edıyorum
kaydirigubbakcemile3

aman yat dınlen uyu bosver ctesı arkadasımın bebegı oldu sonrasında aradım tel de konusamadık uyuyomus kocasıyla oglen vaktı annesı actı telı
bebek gece uyutmadı onları sımdı uyuyolar dıye

iyiyim canım sağol sen nasılsın ayselin birliktelik yumurtlamadan önce olduğunu tahmin ettiğim için kız olasılığı fazla geldi yumurtlama gününde olursa erkek diyolar sedece bir tahmin herşeyin hayırlısı bakalım ayselin belli olsun tahminim doğrumu çıkıcak

bebişkom şimdi ben çogu zaman 24 günde oluyorum bu da 7. denemeye başlıycaz demek oluyor ekim ortası başladık bebek istemeye o da 5 buçuk ay oluyor
ayselim anladım canım o zaman biz 7. denemeye başlıycaz

edutum yendim 40 yaşında dogurdu hemde dogum kontrol hapı kullanırken
herkes farklı şeyle sınanıyor bu dünya da kimi eşiyle kimi ailesiyle kimi bebekle bize düşen dua edip beklemek tevekkül etmek
ama bunun yanında eger yapılacak şeyler varsa da yapmak ben yaşınızı tamamen unutmuştum bana sorarsan yani kendimi senin yerine koyuyorum da ben senin yaşlarında olsaydım ve hakkaten hem bende hem eşimde sorun olsaydı inan bunu tüm kalbimle söylüyorum sabah kalkar kalmaz ilk işim tüp bebek merkezine gitmek olurdu
haklısın tatlım bu saatten sonra sizin için her geçen gün kayıp bence eşin bi görünsün ilaçla ya da tedaviyle yapılcak bişi varsa yaparsınız yoksa beklemeye gerek yok yapın tüp bebek nasıl olsa ikiside sizin olacak
hem ilerde bebeginle aranda fazla yaş farkıda olmaz
benim annemle aramda 15 yaş var arkadaş gibiyiz çogu zaman kardeş zannnediyorlar bence güzel şeyler bunlar
sen git bi bakalım doktorun da onaylarsa tüp bebegi yaparsınız

kuzum kalbinde yüzün kadar güzel...sizin avantajınız kilo ve yaş...maşallah allah bekletmedi...sonunu hayırlı etsin

stresten değil de suçluyorum...ama galiba zaman lazım be kuzum...yavaş yavaş

imtihan oluyoruz kuzum...zamanını ve hayırlısını bilmeden şükredip...allah aratmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…