Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

selam kızlarrrrr benim bilgisayar sorun yaratıyor kendi kendine restliyor neyse gelebildim sonunda nasılsınız canlarımm opuyorumnanaktan
ayselcim bi sorun olmadıgına sevindim
zeytinim sıkma canını nasıl olsa bebek istediginde geliyor istersen yataktan çıkma yapılacak bişey yok
edutum ya hani azıcık beklicektin nerden çıktı bu tüp bebek olayları anlamadım yani

herkese selamm zemuszemus
ayselim canım bi sorunmu var ya okuyamadım geçmişi herşey yolundadır inş

canım selam
pazartesi sabahı uyandığımda lekelenme vardı
o beni korkutmuştu kendi dr ma ulaşamadım bende bugün başka bir dr a gittim
şimdilik herşey güzel dedi
test sonuçlarına bakacak öğleden sonrabilmiyorumkismile
sen nasılsın canım?

canım sen gene de yorma kendını bence dıkkat et kendıne olurmu?

ayselcim
ben senin şu 4.gün hamiş kalma olayını düşünüyorum düşünüyorum beynim almıyor
şimdi diyelim ki siz 4.gün beraber oldunuz ama kanama devam ederken hamiş kalamazsın ki daha yumoş oluşmamıştır
hadi diyelim ki yumoş oldu o zaman eger sen hamiş kalmasaydın 14 gün sonra regl olman gerekiyordu buda 18. güne geliyor
senin 18. gün regl oldugun oldu mu hiç
inan düşün düşün mantıklı gelmiyor bu nasıl bir mucize ki böyle
ama zaten senin adet dönemlerin düzenliydi ki nasıl böyle bişey olabilir
acaba doktor yanlış tarih hesaplamış olabilir mi

kvrck...inan burda sürekli ağlanmaktan bıktım...adet olacağım diyede duygusalım ama beklemek şaçma gelmeye başladı....ötelememim sadece zaman kaybı olduğunu düşünüyorum...ne değişecekki sadece mucize olabilir bende tipik kovayım mücize bize gelmez bacım....hayalperestlik saçma

canım çok geçmiş olsun sıkma canını ciddi bişey degildir, benimde olmuştu kanamam kustugumda şiddetleniyodu baskıdan ama cok şükür bak geçti =) fazla ayakta kalma kusmamaya gayret göster canım, aslında iş olmasaydı atlata kadar dinlenirdinboshayallersmile
bende iyiyim yarın kontrole gidicem, kilo almaya başladım eyvahedigeldismile

ayselcim
ben senin şu 4.gün hamiş kalma olayını düşünüyorum düşünüyorum beynim almıyor
şimdi diyelim ki siz 4.gün beraber oldunuz ama kanama devam ederken hamiş kalamazsın ki daha yumoş oluşmamıştır
hadi diyelim ki yumoş oldu o zaman eger sen hamiş kalmasaydın 14 gün sonra regl olman gerekiyordu buda 18. güne geliyor
senin 18. gün regl oldugun oldu mu hiç
inan düşün düşün mantıklı gelmiyor bu nasıl bir mucize ki böyle
ama zaten senin adet dönemlerin düzenliydi ki nasıl böyle bişey olabilir
acaba doktor yanlış tarih hesaplamış olabilir mi

slm hatunlar barays canım güzel haberlerle dönmüşsün
rabbim sağlıklı hamiş geçirip kucağına almayı nasip etsin
bütün hamişleri

tatlım regl bittikten sonra ki gün hamile kalmışım
benim 3 gün sürüyor regl bittiğimim ilk günü olan ilişkide hamile kalmışım
canım bu 14. gün ortalama bir rakam
herkesin farklı olabiliyor
ben ovulasyon testi kullanmıştım hiç çift çizgi görmedim
nedeni demek ki regl sonrası hemen yumurtlama oluşuyor

kvrck tatlım yanlış hesaplama olması mümkün değil ultrasonda bebiş bugün 10+2 çıktı
yani 3 gün geride normalde 10+5 olması lazımdı

edutum
haklısın canım tamam git bi doktora ama yapılcak bişiler varken hemen gitme tüp bebege azıcık daha sabır

ayselim
demek istedigim 14.gün yumoş günü degil o kişiden kişiye degişiyor bunu biliyorum
benim demek istediğim yumoş kaçıncı gün olursa olsun yumoştan tam 14 gün sonra kanama olmak zorunda ozaman o 18. güne geliyor eger hamiş kalmasaydın 18. mü regl olucaktın

ayselim
demek istedigim 14.gün yumoş günü degil o kişiden kişiye degişiyor bunu biliyorum
benim demek istediğim yumoş kaçıncı gün olursa olsun yumoştan tam 14 gün sonra kanama olmak zorunda ozaman o 18. güne geliyor eger hamiş kalmasaydın 18. mü regl olucaktın

canım geçmiş olsun çok dikkat et kendine çok fazla uzanma zıplama bol bol dinlenmeye çalış

Biliyorum canim zaten heycanim tekrar doktora gitmek icin :)
Saliya tekrar geldi kalp atislari icin.
Okadar seyler duyuyorum ki o yüzden heycanliyim insallah hersey yolundadir..

hadı bakalım sen kotu seylerı dusunup heyecan yapma hersey yolundadır ınsallah oyle dusunup sakın streslı olma

canım haklıısn mantıklı dusunup hareket etmeye calısan bı ınsan olarak bende oglak burcuyum oleyımdır ama aslında burda fazla mantıkla hata yapıyorıuz bazen sanırım
cunku bızım mudahale edemeyecegımız bırsey aslında
sankı hep bızım ırademızle ılerlıyomus gıbı gelıyo olaylar ama oyle degıl

ben en cok bunu ılacı bırakınca dusundum ben bebk ıstemıyordum ılac kullandım sımdı ıstıyorum bıraktım ama hanı bebek yok demekkı benım ıstememle degıl hıcbırı

sen de dusun nasıbınızde daha bu bebek yoksa belkıı tupte de sonuc olamayacak ama nasıbınde var ve bebegın gelecekse sen ıstersen 1 gun calısmıs ol Allah verecek

kvrck canım benimö bildiğim adetin 8 günü ve 18 günü yumurtlama oluyomuş spermlerde 7 gün rahimde canlı kalabiliyomuş yani 10 günü bile yumurtlama olsa sperm canlıysa gebelik oluşuyomuş ayselcim tahminime görede kızın olacak öyle hissediyorum öncelikle herşeyin hayırlısı

ayselım sevındım kontrolunun ıyı gecmesıne hayırlısı ıle tkrr sıkıntı yasamadan guzel hamılelıgın devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…