Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

süpersin gayem çok duygulandırdın beni çok haklısın her satırında...

Kıvırcığım bak aklıma ne geldi. Şimdi Sebin doğum yaptığında ben hastaneye ziyarete yuvarlanarak gidicem Allah izin verirse :):CüvCüv: Bitte ve Gültun benden önce doğururlarsa belki onlara gittiğimde sancılanabilirim :)) yada aynı zamanda doğum yaptığım için gidemeyebilirim hemen. Şimdi sen hamiş olunca kesin gelir Ankarada doğum yaparsın. E bende senin yanında olmak isterim haliyle. O yüzden en azından benim 40'ım çıksın ki rahat rahat geleyim yanına yardıma. :)) Rabbim biliyor da ona göre ayarlıyor bence :)) Bak gör öyle denk gelecek.

ovulasyon testi yapıodun onu sordum devam edin gun aşırıya.kanama onemli ihmal etme hemen doktoruna danış canım

Canım kanama olayını bilemiyorum valla hiç başıma gelmedi. daha doğrusu 1 hafta kala gelmedi.. 1 gün önce bazen oluyordu.

GAYEMMM AFFERIN KIZ SANAAvereliniortakcok dogru yazmisin seni seviyomm bennn
yani siziii cok sefiyommm bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnopuyorumnanaktan

süpersin gayem çok duygulandırdın beni çok haklısın her satırında...

Canım bacılarım benim bende sizleri çok seviyorum. Az kahrımı çekmediniz benim.Ama kurtuluş yoooookkk... Daha doğum heyecanı vaaarrr sonracığımaaa 2. bebek heyecanı vaaarr :))

ravzanur..
bendede kanama oluyordu bazen.. yumurta çatlarken falan...
ovulasyonda çift gösteriyorsa bence senin bir yumurtan daha büyüdü ve çatlıyor... =) bende öyle oldu çünkü.. adet olmam gereken gün yumurtam çatladı ve o gün hamile kaldım.. sendede aynı şey olabilir..sakın ihmal etme adet olana kadar ilişkiye devaammm kaydirigubbakcemile

bende nadiren oluyodu çok az ama kanam gib i değilde lekelenme gibi.. doktoruna danış gidince..

topiğimizin durumuna gelinceee
eveeet, bebeklerimizi burda birlikte büyüteceğiz. ben burası olmasa kocaman boşlukta olurdum. kimseye anlatamazdım hiçbirşeyimi. bebek alışveriş listemi bile bu siteden hazırladım. kürleri bu siteden okudum öğrendim. kocaman arkadaşlıklar oldu. sanaldan gerçeğe taşıyacağız inşallah herşeyi..
mesela ; eşimin haberi yok buraya üye oldugumdan. ama girip okudugumu biliyor sürekli.. o da çok sanal görüyor burayı .birde bilse girip okusa döver beni.... ona bile söylemediğim şeyleri paylaştım burda .. kızar valla hemde çok fena... bi süre sonra nikimi değiştirip devam edicem. ona da söylüycem o zaman. aklinialirimsmile

ovulasyon testi yapıodun onu sordum devam edin gun aşırıya.kanama onemli ihmal etme hemen doktoruna danış canım
canim bende soracam doktora n innesi diye
testi hala yapiyom 1 haftadir pozitiff ammmma catliyacak yumurtam varmisss:hooray:kafamçokkarıştı

devam ediyom guzelimm adetim 5 temmuz ben sandim yumurtlamam diye 28 gunde adetim gelyioyaaolumunekankayizsmile offffffffffffffffff kafamm karisti hepppp:kedi:boshayallersmileaklinialirimsmile

pinarcim bendede silindigim kagida geliyo zaten oyle kanamma olmuyoo. bakalim doktor ne diyecek .

benim kocam buraya yazi yazdigimi biliyo hatta bikeresinde okumus bana coookk kizdiiiiii ama anlatam size cok sinirlendii .ama sonra ben ona tamam daha yazi yazmicam sadece okuyacagim diyirumm . yazdiklarimida pc den siliyorum .kendisi zaten pek bilgisayarla hasir nesir degilllbuyrunnnnnnnnn

bu pıtırcıkalrın ne zaman gelip ne zaman çatladıgı belli olmuyor.. benimkide hesabını şaşmıştı. hesaba göre mümkün değildi çünkü. eşimle ayrı şehirlerdeydik çünkü sempatiksalakcinni
çalışmak lazım tarihe bakmadan :kedi:

kızlar ben kaçar....

hepinizi öpüyoruz..
az önce bi iş aldım. son bi iş yapayyımda 1-2 aylık kiramı çıkartayım barii ...

yarında burdayımmm inşallah, görüşürüz kızlar opuyorumnanaktan

hadi canim gorusurzzzz allah bereket versin bol kazanclarrropuyorumnanaktan

acayiip uyku bastırdı halbuki iyi uyudum gece
canim bende uyuyacagim simdii-.
kizlarr ben kaciyomm size iyi sohbetlet

senin kırkın ne zaman çıkıyo şimdi aklinialirimsmile

ikiz mi bu aralar çevremden herkes senin ikizin olucak diyor ya hayırlısı bakalım aslında düşününce güzel bişeyde
ama ben bakamam kiiiiiii ya çok zorrrrrrrrr

canım insan başına birşey gelmeden bilmiyor
sen birine ne kadar tecrübelerini ve inandıgın dogruları anlatırsan anlat
insan sadece yaşadıklarıyla tecrübe kazanıyor herkes bu yoldan geçti rabbim çogumuzu bebekle sınava tabi tuttu sabrımızı ölçtü sonunda da gelen bebek çok tatlı oldu
rabbim yokluklarını göstermesinde
varsın geç gelsinler

olumunekankayizsmile

KIZLARRRRRRR
dün biriyle tanıştım iki tane abisi varmış biri20 digeri 13 yıllık evli
iki abisininde iki yengesininde hiçbir saglık problemi yok
ikiside defalarca aşılama ve tüp bebek yaptırmışlar ikisininde bebegi olmamış
hatta birinin yenile hamile kalmış 1 buçuk aylıkken bebek düşmüş
tanıştıgım kız ise evlendigi ay hamile kalmış
bu nasıl böyle bir kader diyordu hayat bu işte

işte sözün bittiği yer...
herşey allahtan....

LAPACIM kalmışız yine ikimizz ya enim boğazımda yanma var pastil falan kullansam sorun olur mu

pastili hiç bilmiyorum canım yaaaa..... içinde kimyasal birşeyler var sonuçta.. çok acımıyorsa ben olsaydım almazdım... herşey direkt bebeğe geçiyor sonuçta... belkide hiç zararı yoktur bilemiyorum ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…