- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #9.421
Tüm beklemedeki arkadaşlarım özellikler bugün için Kıvırcığım ve Edut'um bu topicte kimse kimseye kızmaz...Çünkü bizler artık kardeş gibi olduk burada...Tamamen aynı şeyleri yaşamış olmasakta hemen hemen birbirine yakın durumlar içindeyiz. Geçen kontrole gittiğimde eşimde yanımızdayken doktorum dediki artık o forumlara falan girme... kafanı karıştırma başka şeylerle çünkü bu sefer pimpirikli olursun,herşeyde kendini yoklar kendini herkesle bir tutarsın ama kimseyle bir değilsin dedi.Tabii bu konuşmanın üstüne eşim hemen "evet bende öyle diyorum,sinir oluyorum"v.s diye konuştu. Bende bizim topicimizi anlattım... Biz orada 1 yıldır aile gibi olduk dedim. Kocaman listelerimiz oldu kimimiz şimdi hamile kimimiz beklemede.Biz orada birbirimize umut oluyoruz dedim... Doktorum hemen "Aaa o zaman güzelmiş.ne güzel birlik olmuşsunuz" dedi.
Şimdi eşim arada ekranı açık görünce "yine mi forumdasın çık artık şuradan.Hamile kaldın hala ordasın" diyor. Ama ben buradan kopamam.hamile de olsam hamile olmasam da ben sizlerle kardeş oldum.Kimseyle konuşamadığımı size anlattım...Adet oldum geldim burda ağladım,yumurtam büyümedi geldim burda ağladım,klomenden sonra kist oldu geldim burda bin türlü isyan ettim ağladım,1 ay dkh kullanmam gerekti yine burda ağladım.Ama sonunda yine sizlerle birlikte halayımı çektim ve sevindim. Belki hamile kalmaya bilirdim belki şu an iğnelerimi oluyor olabilirdim ama yine sizlerle paylaşacaktım bunu...
Rabbim inşallah tüm hamilelerin hamileliklerini tamamına erdirsin. Burada hamile kalıp bebeğini kaybeden arkadaşlarımızda oldu.Onların üstüne kimler kimler hamile kaldı... Rabbim onlara da inşallah tekrardan hayırlı hamilelikler nasip etsin.
Pınar'ın dediği gibi Ağustos-Eylül ayında 1 yılı tam dolduracağız Ve inşallah o zamana bu topicte çok güzel haberler olacak... Ben artık topice uğramayan eski arkadaşlara da mesaj çekiyorum gelmeleri için inşallah yine kocaman bir aile olarak devam edeceğiz burada.
LAPACİİ sende hemen peşine bi tane daha yaparsın o zaman iyice tadarsın hamileliği delikafadulden
1. turları bitirelim, hep beraber 2. turlar için antremana başlıcaz
canim daha 6 gunum var ,ama bu sabah idrarimda ovulasyon testim hala cift cizgi gosteriyoo bende anlamadim .birde size birsey sormak istiyorumm .esinizle beraber olunca bazen hafif kanama oluyomuu reglinize 1 hafta kala bana bazen oluyooo
canim biraz daha kalayim ozaman sohbet ederizz .bugun 250 km yol yaptimm ilk defa cok oldu bugun uyuyacaktim az kalsin otobanda bide guneste vurdu beyniime-tatlicadiarzu-ama simdi biraz daha iyiyimm sositososito
Canım kanama olayını bilemiyorum valla hiç başıma gelmedi. daha doğrusu 1 hafta kala gelmedi.. 1 gün önce bazen oluyordu.canim daha 6 gunum var ,ama bu sabah idrarimda ovulasyon testim hala cift cizgi gosteriyoo bende anlamadim .birde size birsey sormak istiyorumm .esinizle beraber olunca bazen hafif kanama oluyomuu reglinize 1 hafta kala bana bazen oluyooo
canim biraz daha kalayim ozaman sohbet ederizz .bugun 250 km yol yaptimm ilk defa cok oldu bugun uyuyacaktim az kalsin otobanda bide guneste vurdu beyniime-tatlicadiarzu-ama simdi biraz daha iyiyimm sositososito
GAYEMMM AFFERIN KIZ SANAAvereliniortakcok dogru yazmisin seni seviyomm bennn
yani siziii cok sefiyommm bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnopuyorumnanaktan
süpersin gayem çok duygulandırdın beni çok haklısın her satırında...
canim daha 6 gunum var ,ama bu sabah idrarimda ovulasyon testim hala cift cizgi gosteriyoo bende anlamadim .birde size birsey sormak istiyorumm .esinizle beraber olunca bazen hafif kanama oluyomuu reglinize 1 hafta kala bana bazen oluyooo
canim bende soracam doktora n innesi diyeovulasyon testi yapıodun onu sordum devam edin gun aşırıya.kanama onemli ihmal etme hemen doktoruna danış canım
devam ediyom guzelimm adetim 5 temmuz ben sandim yumurtlamam diye 28 gunde adetim gelyioyaaolumunekankayizsmile offffffffffffffffff kafamm karisti heppppravzanur..
bendede kanama oluyordu bazen.. yumurta çatlarken falan...
ovulasyonda çift gösteriyorsa bence senin bir yumurtan daha büyüdü ve çatlıyor... =) bende öyle oldu çünkü.. adet olmam gereken gün yumurtam çatladı ve o gün hamile kaldım.. sendede aynı şey olabilir..sakın ihmal etme adet olana kadar ilişkiye devaammm kaydirigubbakcemile
canim bende soracam doktora n innesi diye
testi hala yapiyom 1 haftadir pozitiff ammmma catliyacak yumurtam varmisss:hooray:kafamçokkarıştı
devam ediyom guzelimm adetim 5 temmuz ben sandim yumurtlamam diye 28 gunde adetim gelyioyaaolumunekankayizsmile offffffffffffffffff kafamm karisti hepppp:kedi:boshayallersmileaklinialirimsmile
bu pıtırcıkalrın ne zaman gelip ne zaman çatladıgı belli olmuyor.. benimkide hesabını şaşmıştı. hesaba göre mümkün değildi çünkü. eşimle ayrı şehirlerdeydik çünkü sempatiksalakcinni
çalışmak lazım tarihe bakmadan :kedi:[/QUOTE
pinarcimmmm yaaa off su gunler yaklasinca bunaliyo insannbayanssulusmile
hadi canim gorusurzzzz allah bereket versin bol kazanclarrropuyorumnanaktankızlar ben kaçar....
hepinizi öpüyoruz..
az önce bi iş aldım. son bi iş yapayyımda 1-2 aylık kiramı çıkartayım barii ...
yarında burdayımmm inşallah, görüşürüz kızlar opuyorumnanaktan
canim bende uyuyacagim simdii-.acayiip uyku bastırdı halbuki iyi uyudum gece
acayiip uyku bastırdı halbuki iyi uyudum gece
senin kırkın ne zaman çıkıyo şimdi aklinialirimsmileKıvırcığım bak aklıma ne geldi. Şimdi Sebin doğum yaptığında ben hastaneye ziyarete yuvarlanarak gidicem Allah izin verirse :):CüvCüv: Bitte ve Gültun benden önce doğururlarsa belki onlara gittiğimde sancılanabilirim :)) yada aynı zamanda doğum yaptığım için gidemeyebilirim hemen. Şimdi sen hamiş olunca kesin gelir Ankarada doğum yaparsın. E bende senin yanında olmak isterim haliyle. O yüzden en azından benim 40'ım çıksın ki rahat rahat geleyim yanına yardıma. :)) Rabbim biliyor da ona göre ayarlıyor bence :)) Bak gör öyle denk gelecek.
ikiz miCanım müşteri geldi alıntı yapmıştım yazıları öylece kaldım... Hoşgeldin en koca göbişli anne :))
Benimde hep erken evlenme hayalim vardı... Sebebide eğer çocuğum olmazsa tedavi süresi çok uzun olabiliyormuş.Erken anne olayım eğer tedaviyede gerek olsa.
O zamanki aklımla bile bunu düşünürdüm hesap yapardım.
Hayatım burada konuşmaya başladığımızdan beri gelen giden kişilerden çok az bir kısmı sorunsuzdu... Kiminin eşinde sorunu vardı kiminin kendinde... Kimimiz tedavi gördük kimimiz kürler uyguladık... Mesela supreme de pco'luydu bende pco'luydum ama o benden önce hamile kaldı hemde bak neredeyse doğum yapacak.
Tabiiki insan ister istemez arkadaşlarına sevinmekle birlikte bir buruklukta duyuyor.Bu ay benim için süpriz oldu hamileliğim çünkü hiç ümidim yoktu... Eğer ki ümitli olsaydım gidip boş yere onca para verip aşılama raporunu çıkartmazdım. Piyasada yok diye bulduğum her eczaneden çatlatma iğnesi toplamazdım. Hala 3 tane pregnyl dolapta duruyor.İnşallah onları da tedavi gören ve diğer iğneye para veremeyecek birine hediye edeceğim.Herşeyin bir vakti zamanı varmış.Hepimizin zamanları tek tek geliyor.
Aynı hisleri bende yaşadım kıvırcığım.Demin Edut'a verdiğim cevapta yazdığım gibi sevinçle birlikte buruklukta oluyor elbet... Her klomen tedavisinden sonra silik çizgiler gördüm hatta buraya resimlerini koydum testlerin... her defasında bi sürü belirti yaşadım,bu sefer kesin oldu dedim... Ama asıl hamile kaldığım ayda artık umudu kesmiştim.Sırf iğneli tedaviden önce boş geçmesin bu ay diye vermişti doktor klomen'i ama birden çift çizgiyi gördüm.... O gün Bitte'den gaza gelmeseydim ben cuma gününe kadar bekleyecektim.Test yapmayacaktım.Ama işte hepsi zamanında alnımıza yazılmış... Biz yazılanı yaşıyoruz sadece...
Rabbim inşallah seni de utandıracak ve üstüne üstlük ikiz bebiş gönderecek.Al da gör gününü diye kaydirigubbakcemile3
canım insan başına birşey gelmeden bilmiyorTüm beklemedeki arkadaşlarım özellikler bugün için Kıvırcığım ve Edut'um bu topicte kimse kimseye kızmaz...Çünkü bizler artık kardeş gibi olduk burada...Tamamen aynı şeyleri yaşamış olmasakta hemen hemen birbirine yakın durumlar içindeyiz. Geçen kontrole gittiğimde eşimde yanımızdayken doktorum dediki artık o forumlara falan girme... kafanı karıştırma başka şeylerle çünkü bu sefer pimpirikli olursun,herşeyde kendini yoklar kendini herkesle bir tutarsın ama kimseyle bir değilsin dedi.Tabii bu konuşmanın üstüne eşim hemen "evet bende öyle diyorum,sinir oluyorum"v.s diye konuştu. Bende bizim topicimizi anlattım... Biz orada 1 yıldır aile gibi olduk dedim. Kocaman listelerimiz oldu kimimiz şimdi hamile kimimiz beklemede.Biz orada birbirimize umut oluyoruz dedim... Doktorum hemen "Aaa o zaman güzelmiş.ne güzel birlik olmuşsunuz" dedi.
Şimdi eşim arada ekranı açık görünce "yine mi forumdasın çık artık şuradan.Hamile kaldın hala ordasın" diyor. Ama ben buradan kopamam.hamile de olsam hamile olmasam da ben sizlerle kardeş oldum.Kimseyle konuşamadığımı size anlattım...Adet oldum geldim burda ağladım,yumurtam büyümedi geldim burda ağladım,klomenden sonra kist oldu geldim burda bin türlü isyan ettim ağladım,1 ay dkh kullanmam gerekti yine burda ağladım.Ama sonunda yine sizlerle birlikte halayımı çektim ve sevindim. Belki hamile kalmaya bilirdim belki şu an iğnelerimi oluyor olabilirdim ama yine sizlerle paylaşacaktım bunu...
Rabbim inşallah tüm hamilelerin hamileliklerini tamamına erdirsin. Burada hamile kalıp bebeğini kaybeden arkadaşlarımızda oldu.Onların üstüne kimler kimler hamile kaldı... Rabbim onlara da inşallah tekrardan hayırlı hamilelikler nasip etsin.
Pınar'ın dediği gibi Ağustos-Eylül ayında 1 yılı tam dolduracağız Ve inşallah o zamana bu topicte çok güzel haberler olacak... Ben artık topice uğramayan eski arkadaşlara da mesaj çekiyorum gelmeleri için inşallah yine kocaman bir aile olarak devam edeceğiz burada.
olumunekankayizsmilebak bi hikaye vardı.. adamın biri sele kapılmış evin çatısına çıkmış. demişler gel kayık var. hayır Allah beni kurtarır. sonra botl a gelmişler e n so n helikopterler. .adam hep beni rabbim kurtaracak demiş. en son tabi bogulmuş ölmüş.. demişler melekler naptın sen.. ben bekledim rabbim kurtarsın diye. ama demiş melekler. rabbin sana önce kayık sonra bot sonra helikopter göndertti.. hepsini reddettin.. işte böyle şekercim. o yöntemlerde Allahın bizesundugu akılla oluyo . bunlarda da sonuç varsa gene Rabbinden geliyo..O ol demeden aşı tüp heps i hikaye kalıyo ....öyle düşünme hiç. hayırlısını ver diye dua et sadece.... elinde n geleni yap sen...
KIZLARRRRRRR
dün biriyle tanıştım iki tane abisi varmış biri20 digeri 13 yıllık evli
iki abisininde iki yengesininde hiçbir saglık problemi yok
ikiside defalarca aşılama ve tüp bebek yaptırmışlar ikisininde bebegi olmamış
hatta birinin yenile hamile kalmış 1 buçuk aylıkken bebek düşmüş
tanıştıgım kız ise evlendigi ay hamile kalmış
bu nasıl böyle bir kader diyordu hayat bu işte
LAPACIM kalmışız yine ikimizz ya enim boğazımda yanma var pastil falan kullansam sorun olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?