Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

kıvırcığım şekerparem gelmiş. geçtimi öksürüğün bebişim

daha iyiyim canım bugün uyudum çok şükür
sen naptın bebiş ha geldi ha gelicek annelerin dogumdan sonra psikolojisi bozuluyomuş bebeklerine karşı kötü oluyolarmış sevmek istemiyolarmış
bakalım bunlar dogrumu senle tecrübe kazanıcaz inşallah

ayyyyyy minik minik yerim ben onu küçücük çoraplarda al

rüyamda küçücük bir el uzattılar bana minicikti yeni dogmuş bir bebek
öptüm kokladım onu sevdim avuç içini misss gibi kokuyordu
sonra aldılar onu
nolur verin artık azıcık daha seveyim dedim çok güzel kokuyodu
koklatmadılar bile :a015:

ben en iyisi korkutayım...diyim valla bu çiçekler dökülürse söküp salatalık dikeyim mis gibi...zaten balkonum küçücük kaldı felan:)))

ben en iyisi korkutayım...diyim valla bu çiçekler dökülürse söküp salatalık dikeyim mis gibi...zaten balkonum küçücük kaldı felan:)))

öyle deme üzülürler
konuş onlarla ben çok üzülüyorum sizi böyle görünce de:lepi:

ne güzel bir rüya görmüşsün kıvırcıkım.. ben hiç böyle bir rüya görmedim =((
inşallaahhhh kendi bebeğini koklarsın doya doya...

bende çok birşey almak istemiyorum... henüz sadece o yazdıklarım var =)) birşeyler alma zamanı geldide geçti bile... o yüzden alayım bugün istedim...

ya edutum..bizim domateslerde çiçeklenmişşş
inş domateslerinide görürüss

Selam kızlar.... Acayip uyku modundadyım... dün akşam hiç bişey yemedim.Sadece 1 kase dondurma yedim... Canım hiç bişey istemiyor.Dün akşam eve gitmeden önce garip bir mide bulantısı başladı zaten ve yatana kadar devam etti.. Öğürtecek kadar değil ama için için midem bulandı.Sanki midemi rahatsız eden bişey yemişim gibi. Halbuki bişeycik yememiştim... Artık uyku halim iyice arttı... Akşam erken uyuyakalıyorum sabah geç kalkıp geliyorum işe ama yine de uykum var. Şimdi eşim dışarıda bi gelse içeri geçip biraz uyuyacağım şişme yatağımda :))

kuzu sana kızcam deliiii..... ne öle hüzünlü hüzünlü laflar...kafanı rahatlat bak senden temmuz ayı çalışkanlık bekliyorum.... o günlerde çalışılacak, ve o bacaklar tepeye dikilip yatılacak.... ağladığını duyarsam fön çekerim o kıvırcıklarınaaa

maşallah bacım...inşallah hem onlara hem biz meyva veririz bu yaz

valla eve herkes doluşurda her kafadan ses çıkarsa deliririm kesin..
şimdiden bebeği alır gideriz biz sevmek için kaçırırız diyo eltim. deli etti beni.. 9 ayda 2 kere sordu hatrımı. bişeye yaramdıkları gibi, her türlü problemi yaşattılar... ben de zor o biraz dedim sert bi şekilde . klava:

ben onlara oyuncak doguruyom sanki..
iyiki ramazan geliyor. herkes rahat rahat gezemez bari hemde hava sıcak. aklinialirimsmile

ay kaynanan kendi yapamıyormu...uyuzum bu durumlara...

ay ne güzel olurrrrrr
çok bunalıyorum kıvırcıklardan
azıcık düz düz geziyim :1hug:

kolay gelsin.. :gitme:

bol bol uyu canım fırsat buldukça. vücudunun ve bebişin ihtiyacı var...

alkisalkisalkis

Edut canım sabah arabada aklımdan sen geçtim çünkü önümüzdeki arabanın plakası 06 EDT 41 idi dedim bu plaka tam Edut'uma göre hemde sonu 41 kocaeli :)

hemde o plaka... adım eski ve yeni soyadımın baş harfleri ve doğduğum 06 doyduğum 41....hakkatten ilginçmiş....

okudum haklılar aslında da
dikkatimi şu çekti kafeinli içeceklerden kaçın diyor ya bizde hergün litre litre kolalar biter acaba bu yüzden mi sıkıntı yaşıyoruz akannehir

erkekler sıcak duş kötü mesela...kafein her ikinizede iyi değil....erkeklere sıkıiç çamaşır iyi değil...onlara kırmızı meyva yedirmen lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…