- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #9.461
sürpriz ne gültunnnnn............
gülümsemelerde bir işaret var onu seçmiştim çıkmamış canım
nbr nasılsın?
iiyiz canım sen nasılsın nasıl oldun öksürüğün geçtimi.
ay canım ne bilim ya dünden beri midem bulanıyor istifra ediyorum bulantımm hiç geçmiyor canım bişe istemiyor iyiydim ya noldu anlamadım inşallah geçici bir durumdur sen nasılsıın....
günaydın canlarımm, edacım bulantıların başladı demek allah yardım etsin hemen cik geçer inş ben daha az önce kustum ya ara ara oluyo hala :bbo:
lapaci kuşum yarın bi iğne olucam ciğer geliştirici, bu kız çok yaramaz ters duruyomuş kafası yukarda buda sancı yapıyomuş tabi, makat gelişli heralde diyo doktorum artık 2kere zorunlu oldu sezeryan
kızlarrrr siz nasılsınız
canımcım..daha dün okudum bir yazı... senin haftalarında bebek makat gelişi duruyor... %90 oranında.. ama doğuma kadar dönüyor... dönmeyen bebek %3 müş... bulursam yazıyı yollayayım sana... endişe etme o döner daha...
hiç belli olmaz ne olacağı..belki erken gelmez... belki döner.. herşey normal gider...
tam terside olabilir.. kısmet artık.. sağlıklı olsun da.... sağlıklı bir şekilde merhaba desin bize... gerisi hhiiiççç önemli değill
günaydın canlarımm, edacım bulantıların başladı demek allah yardım etsin hemen cik geçer inş ben daha az önce kustum ya ara ara oluyo hala :bbo:
lapaci kuşum yarın bi iğne olucam ciğer geliştirici, bu kız çok yaramaz ters duruyomuş kafası yukarda buda sancı yapıyomuş tabi, makat gelişli heralde diyo doktorum artık 2kere zorunlu oldu sezeryan
kızlarrrr siz nasılsınız
en önemlisi bebişin sağlıklı olması.. annenin sağlıklı olması.. doğum şekli, zamanı, yeri..hiç bir şeyin önemi yok....
sağlıklı bir şekilde kucaklara alınca, mis kokularını içimize çekince herşeyi unutacağız boshayallersmile
intenet baglatamazsam eve, sizin yüzünüzden ofiste dogurucam valla...
gene işe geldim. topiğe gireyim diye bayanssulusmile
ayy hoşgeldin cnm ya nasılsınız bakalımmhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?