Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

ay canım ne bilim ya dünden beri midem bulanıyor istifra ediyorum bulantımm hiç geçmiyor canım bişe istemiyor iyiydim ya noldu anlamadım inşallah geçici bir durumdur sen nasılsıın....

bende iyiyim dun ağrım oldu demiştim burda merak ediorum miniğimi bu yuzden işyerime yakın bir hastane var ordan randevu aldım bir saat sonra gidicem bi gormem lazım herşey normalmi die kafamdaki soru işaretlerini gidereceğim çünkü kendi doktoruma 12sinde randevum var.ozamana kadar kendimi yer bitiririm ben ya
benim yok şükür dun sabah az oldu geçti inaşşah seninkide fazla surmez

ben gelddiimm....
nasılsınıs kıslarr???
gultun.. canım ben 6. haftada duydum.. ama bebek bir kaç milimetre boyunda olduğundan kalbi ne kadardır sen düşün artık... o minicik kalbi bulup dinlemek zor oluyor.. nefes biel almadan bekledim ve doktor bulabildi... normalde 8 haftalıkken bebek 5mm boyunda oluyor ve kalbi daha kolay bulunabiliyor.. hemde 5mm olduktan snra tutunmuş sayılıyor... o yüzden doktorlar 8. haftada kalp sesi için çağırırlar...
kıvırcıkım.. geçmiş olsun kuzum... inş toparlarsın kendini bir an önce...
handeee.. sen nasılsın? bebişde hareket yok dimi.. olduğu yerde güzel güzel büyümeye devam ediyor inş....
ekakal.. canım hamileliğin cilveleri bunlar.. kimisi çok rahat geçiriyor kimisi de senin gibi istifra ediyor.. inş kısa sürer.. hamileliğin tadını çıkarabilirsin sende

günaydın canlarımm, edacım bulantıların başladı demek allah yardım etsin hemen cik geçer inş ben daha az önce kustum ya ara ara oluyo hala :bbo:
lapaci kuşum yarın bi iğne olucam ciğer geliştirici, bu kız çok yaramaz ters duruyomuş kafası yukarda buda sancı yapıyomuş tabi, makat gelişli heralde diyo doktorum artık 2kere zorunlu oldu sezeryan
kızlarrrr siz nasılsınız

canımcım..daha dün okudum bir yazı... senin haftalarında bebek makat gelişi duruyor... %90 oranında.. ama doğuma kadar dönüyor... dönmeyen bebek %3 müş... bulursam yazıyı yollayayım sana... endişe etme o döner daha...
hiç belli olmaz ne olacağı..belki erken gelmez... belki döner.. herşey normal gider...
tam terside olabilir.. kısmet artık.. sağlıklı olsun da.... sağlıklı bir şekilde merhaba desin bize... gerisi hhiiiççç önemli değill

Doktorunuz size son yaptığı kontrolde "bebeğinizin ters durduğunu" söylemiş olabilir. Bu gebelik haftasında bebeklerin yaklaşık yarısı "ters" dururlar. Yani "normal" bebek duruş pozisyonu olan baş aşağı durmak yerine rahim içinde "otururlar". Makat geliş adı verilen durum, bebeğin doğum kanalına makatıyla gireceğini, yani bebeğin ilk doğan kısmının baş değil makat olacağını tarif etmek için kullanılan bir terimdir. Endişelenmeyin, bebeğiniz bu haftalarda yeri bol olduğundan sık sık "karar değiştirir". Miyadına gelindiğinde makat gelişi olasılığı yanlızca %4'tür (aşağıdaki resimleri inceleyin).

Bazı anne baba adayları ise bebeklerinin ultrasonografide baş aşağı durmasını henüz daha bu haftada "doğum pozisyonu" aldığından bir endişe kaynağı haline getirebilirler. Bu haftalarda duruş pozisyonu belli bir anlam taşımaz, yalnızca bebeğinizin o anki tesadüfi pozisyonunu yansıtır. Bebeğin baş aşağı pozisyonda duruyor olması onun erken doğacağı anlamını taşımaz...

canım benim dediğin gibi sağlıklı gelsinde hiçç önemli değil =))) rahatım pek takmıyorum ters duruşunu sadece bazen kafasıyla diyaframımı sıkıştırıyo nefes almakta zorlanıyorum kafamçokkarıştı onun dışında bişey yok gibi alıştım kasılma olmayınca ne oldu bu kıza diyorumm :CüvCüv: yazıyı okudum arkadaşım cok saolasına.s.

SAĞLIKLI OLSUNLARDA İNŞLLAH BİZ HERŞEYE RAZIYIZ CANIM SENİN KIZ OYUN OYNUYODUR SANA BELKİ.... kaydirigubbakcemile2

en önemlisi bebişin sağlıklı olması.. annenin sağlıklı olması.. doğum şekli, zamanı, yeri..hiç bir şeyin önemi yok....
sağlıklı bir şekilde kucaklara alınca, mis kokularını içimize çekince herşeyi unutacağız boshayallersmile

intenet baglatamazsam eve, sizin yüzünüzden ofiste dogurucam valla...
gene işe geldim. topiğe gireyim diye bayanssulusmile

oyyy pınarım hoşgelddiinnn canımmmmm
ya aklıma geldi dün.. sen doğurursan biz sana nasıl ulaşacağız canım yaaaaa....
birimize telefonunu falan versen... o kişiye haber verseniz oda bize bildirse durumunuzu???
aklımız sende kalıcak..doğumdan sonrada nete falan giremeyeceksin bir süre

ayy hoşgeldin cnm ya nasılsınız bakalımmhihoyyyt

belli bölgelerde ağrı var. onun dışında iyiyiz. çok az kaldı. korkmaya başladım vallaa...
yürüyüş iyi geliyor. yavaş yavaş yürüyorum. görenler sokakta dogurcan diyor kaydirigubbakcemile3

sen nasılsın? dönmemiş daha bebiş. çok dert etme. doktorlar ve herkes diyorki doğuma şekline zamanına bebekler karar veriyor aslında.. zamana bırak. sağlıkla gelsinlerde şekli çok önemli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…