Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

evet canım haklısın hanımefendi şimdiden kendi kararlarını veriyo zaten kaydirigubbakcemile3 o konuda rahatım zaten sezeran olucaktım zorunluyudu bişey farketmedi yani. sağlıkla zamanında gelsin başka bişey düşünmüyorum.
çok az kaldı ya seni gördükçe ben heyecanlanıyorumm:sm_cool:

oğluşumu özledim ,sarılmak istiyorum dedim sabah.
eşimin yorumu : karnının içinden daha yakına sokman ve daha yakından sarılman mümkün değil, nasıl özledin anlamıyorum ...

bende bu erkekleri anlamıyorum.. sempatiksalakcinni

puhahahaa =))
o erkekten 2 tane olacak hayatında =)))
bende de aynı durum... bir erkek varken şimdi 2 olacaklar.. ne yapıcam bilmem =)))
pınaarrr... sana bir yazı yazmıştım..cvp vermedin =(

Selam kızlar sabahtan pek giremedim... Malum ay sonu geldi hesapları düzenliyorum...Muhasebeciye evraklar teslim edilecek v.s. Umarım herkes iyidir. Geçmişe bakamadım...
Benim dün akşam adet sancısı gibi ağrım oldu yine. hem belimde hem alt karnımda. dinlendimiuyudum ve sabah yoktu.... Umarım sorun olmaz ve pazartesi bebeğimi de kalp atışını da görürüm.

hoşgeldin tatlım bişey yoktur takma kafanı minişin yerleşmeye çalışıyo annesi kolay degil

hoşgeldin.
kızlar hep aklınıza olumlu şeyler getirin.. iyi düşünün. inanın faydası çok...
o pıt pıtları herkes duysun inşallah. en duygulandığım andı.
o minik mercimekteki kalp sesini duyupda Allaha inanmayan varsa aklına şaşarım...

gultun+, prayforU, BebisKoM88
slm kızlar nasılsınız
gültun hayırlı olsun canım bitte canım seninde bayağıdır uğrayamadım topiğe
allahım tüm isteyenlere nasip etsin
bulantısı olan arkadaşlar inş. çabuk geçer
canlarım allahım bütün hamişlerin kucaklarına almayı nasip bebişlerini sağlıkla

hoşgeldin canım..
bende doğum topiklerini okuyorum bi taraftan..

sen nasılsın, nasıl gidiyor bebişli göbüşlü hayat.

pembiş domateslerin yeni resmi yok mu? bekliyoruz ki büyüsünlerde biz de tohum alıp ekicez.. :tomato:

bak aşağıdakini yazmıştım canımcımm..

oyyy pınarım hoşgelddiinnn canımmmmm
ya aklıma geldi dün.. sen doğurursan biz sana nasıl ulaşacağız canım yaaaaa....
birimize telefonunu falan versen... o kişiye haber verseniz oda bize bildirse durumunuzu???
aklımız sende kalıcak..doğumdan sonrada nete falan giremeyeceksin bir süre

mesaj attım canımm

tamam aldım mesajını

hayırlısıylaaa sağlıkla sıhhatllee gelir inş ilk bebişimiizzz :ecrin_bebek:

sağol canım. hepimiz için inşallah

aklımdan sürekli prova yapıyorum... sancı gelirse öyle yap onu ara bunu ara bavul surada falan filan...
nedense içimden hep 16 sı veya 18 i geçiyor tarih olarak en başından beri. sata göre 12 temmuz ama..

çiçeklendiler bacım...artık onlara dökülmeden domates olsun diye stres çekiyorum sorma....umarım problemsiz meyva vririler

bizde ağacı korkutmak diye bişey vardır. sevgiden anlamazda meyve vermezse..

gidersin yanında konuşursun. bu senede meyve vermezsen seni kesip başka ağaç dikicem diye. hatta yanında baltayla konusulur.. inanarak yapanherkes başarı sağlamıştır bu yöntemle vallahi... bi dene domates olmazsa eğer.. sizi domates vermezseniz biber fidesiyle değiştiricem de... :tomato:

pinnaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bugün mothercare de indirim vardı.. bende body aldım 7li... sana danışayım istedim..evdede bişiler vardı..hepsi aşağıdaki gibi.. başka ne almalıyım body olarak??? pijama?? sadece alt yada üst... tulum...

0-3 ay 3 tane atlet
3-6 ay 7 tane kısa kollu body
1 tane hastane çıkışı takımı
0-3 ay 1 tane tulum

kıvırcığım şekerparem gelmiş. geçtimi öksürüğün bebişim
daha iyiyim canım bugün uyudum çok şükür
sen naptın bebiş ha geldi ha gelicek annelerin dogumdan sonra psikolojisi bozuluyomuş bebeklerine karşı kötü oluyolarmış sevmek istemiyolarmış
bakalım bunlar dogrumu senle tecrübe kazanıcaz inşallah

ayyyyyy minik minik yerim ben onu küçücük çoraplarda al

rüyamda küçücük bir el uzattılar bana minicikti yeni dogmuş bir bebek
öptüm kokladım onu sevdim avuç içini misss gibi kokuyordu
sonra aldılar onu
nolur verin artık azıcık daha seveyim dedim çok güzel kokuyodu
koklatmadılar bile :a015:

ben sana yaklaşık aldıklarımı yazayım.
2 tane hastane çıkış
1 tane 5li 0-3 ay set
5-6 tane 0-3 ay body
2-3 tane 0-3 ay tulum
2 tane 0-3 ay pijama

10 tane 3-6 ay body
2-3 tane 3-6 ay tulum
2 tane 3-6 ay pijama

birde annelerin ördüğü yelekler var.

daha fazlasını almıycam . bebek ne kadar dogacak ne kadar büyüycek belli değilken.. daha büyük ay için hiçbişey almadım. daha hediye falan da gelecek nasıl olsa. duruma göre sonra yaparım dedim diğer alışverişi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…