- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #9.481
belli bölgelerde ağrı var. onun dışında iyiyiz. çok az kaldı. korkmaya başladım vallaa...
yürüyüş iyi geliyor. yavaş yavaş yürüyorum. görenler sokakta dogurcan diyor kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın? dönmemiş daha bebiş. çok dert etme. doktorlar ve herkes diyorki doğuma şekline zamanına bebekler karar veriyor aslında.. zamana bırak. sağlıkla gelsinlerde şekli çok önemli değil.
oğluşumu özledim ,sarılmak istiyorum dedim sabah.
eşimin yorumu : karnının içinden daha yakına sokman ve daha yakından sarılman mümkün değil, nasıl özledin anlamıyorum ...
bende bu erkekleri anlamıyorum.. sempatiksalakcinni
puhahahaa =))
o erkekten 2 tane olacak hayatında =)))
bende de aynı durum... bir erkek varken şimdi 2 olacaklar.. ne yapıcam bilmem =)))
pınaarrr... sana bir yazı yazmıştım..cvp vermedin =(
Selam kızlar sabahtan pek giremedim... Malum ay sonu geldi hesapları düzenliyorum...Muhasebeciye evraklar teslim edilecek v.s. Umarım herkes iyidir. Geçmişe bakamadım...
Benim dün akşam adet sancısı gibi ağrım oldu yine. hem belimde hem alt karnımda. dinlendimiuyudum ve sabah yoktu.... Umarım sorun olmaz ve pazartesi bebeğimi de kalp atışını da görürüm.
Selam kızlar sabahtan pek giremedim... Malum ay sonu geldi hesapları düzenliyorum...Muhasebeciye evraklar teslim edilecek v.s. Umarım herkes iyidir. Geçmişe bakamadım...
Benim dün akşam adet sancısı gibi ağrım oldu yine. hem belimde hem alt karnımda. dinlendimiuyudum ve sabah yoktu.... Umarım sorun olmaz ve pazartesi bebeğimi de kalp atışını da görürüm.
gultun+, prayforU, BebisKoM88
slm kızlar nasılsınız
gültun hayırlı olsun canım bitte canım seninde bayağıdır uğrayamadım topiğe
allahım tüm isteyenlere nasip etsin
bulantısı olan arkadaşlar inş. çabuk geçer
canlarım allahım bütün hamişlerin kucaklarına almayı nasip bebişlerini sağlıkla
pembiş domateslerin yeni resmi yok mu? bekliyoruz ki büyüsünlerde biz de tohum alıp ekicez.. :tomato:
bak aşağıdakini yazmıştım canımcımm..
oyyy pınarım hoşgelddiinnn canımmmmm
ya aklıma geldi dün.. sen doğurursan biz sana nasıl ulaşacağız canım yaaaaa....
birimize telefonunu falan versen... o kişiye haber verseniz oda bize bildirse durumunuzu???
aklımız sende kalıcak..doğumdan sonrada nete falan giremeyeceksin bir süre
mesaj attım canımm
tamam aldım mesajını
hayırlısıylaaa sağlıkla sıhhatllee gelir inş ilk bebişimiizzz :ecrin_bebek:
pembiş domateslerin yeni resmi yok mu? bekliyoruz ki büyüsünlerde biz de tohum alıp ekicez.. :tomato:
çiçeklendiler bacım...artık onlara dökülmeden domates olsun diye stres çekiyorum sorma....umarım problemsiz meyva vririler
daha iyiyim canım bugün uyudum çok şükürkıvırcığım şekerparem gelmiş. geçtimi öksürüğün bebişim
ayyyyyy minik minik yerim ben onu küçücük çoraplarda alpinnaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bugün mothercare de indirim vardı.. bende body aldım 7li... sana danışayım istedim..evdede bişiler vardı..hepsi aşağıdaki gibi.. başka ne almalıyım body olarak??? pijama?? sadece alt yada üst... tulum...
0-3 ay 3 tane atlet
3-6 ay 7 tane kısa kollu body
1 tane hastane çıkışı takımı
0-3 ay 1 tane tulum
pinnaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bugün mothercare de indirim vardı.. bende body aldım 7li... sana danışayım istedim..evdede bişiler vardı..hepsi aşağıdaki gibi.. başka ne almalıyım body olarak??? pijama?? sadece alt yada üst... tulum...
0-3 ay 3 tane atlet
3-6 ay 7 tane kısa kollu body
1 tane hastane çıkışı takımı
0-3 ay 1 tane tulum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?