Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

laelaelaelaelae....anladın sen....çalışcan bakkkkkalsanaalsanasmile
17. gün gidiyorum ben annemlerin yanına yazlığa bi kere
çalışamam :dilcikar:

-tatlicadiarzu- sana laf yetişmez kız tatlı cadı
ama haksızmıyım pınarım ya
fön çekcekmiş saçlarıma
bi kuaföre gidiyorum iki saat fön çekmeye ugraşıyor
o da zaten akşama uçlarından kıvırcıklaşmaya başlıyor

erkekler sıcak duş kötü mesela...kafein her ikinizede iyi değil....erkeklere sıkıiç çamaşır iyi değil...onlara kırmızı meyva yedirmen lazım...
domates olur mu
benim ki kilolarca domates yeme kabiliyetine sahipte :roflol:

Zeytın1007 hoŞgeldın canım. Sabah lısteye bakarken zenı geÇırmıŞtım nerelerde dıye. Nasılsın mınıŞımız nasıl ÜzÜyor mu senı.

döverim seniii..... 8. günden 17. güne kadar çalışılcak....yoksa otur sıfır......

Ø Fasulye böbrek görünümündedir ve böbrek fonksiyonlarını iyileştirir.

Ø Ceviz, hem görünüşüyle, hem de kimyasal yapısıyla, adeta “Ben beyin için yaratıldım!” demektedir. Meyveler arasında içeriğinde Gümüş iyonu taşıyan sadece cevizdir. Bu gümüş iyonuna insan bedeninde ihtiyaç duyan tek organ da beyindir.

Ø Dilimlenmiş kivi göz bebeğine benzerlik gösterir. Kivi, antioksidanlar (E ve C vitamini) ve carotenoidlerce (beta caroten, lutein) zengindir. Lutein, yaşlılığa bağlı ortaya çıkan görme bozukluklarının önlenmesinde önemli yer tutar.

Ø Havuç dilimi insan gözüne benzer. Bilimsel araştırmalar havucun gözlerin kan akışını ve işlevini iyileştirdiğini göstermiştir.

Ø Patlıcan, avakado ve armut ortadan ikiye kesildiğinde, anne rahmine benzer şekil gösterir. Bu gıdaların dengeli tüketilmesi, hormonal dengenin sağlanmasına ve rahim kanserinin önlenmesine yardımcı olur.

Ø ıncir tohum doludur ve ağaçta ikili olarak asılarak büyür. ıncir sperm sayisini ve hareketliliğini arttırır ayrıca erkek kısırlığını önler.

Ø Ortadan kesilmiş domates dört kompartımanlı görülür.Kalp de kırmızı ve 4 bölümden oluşur. Domates, kalp hastalıklarının önlenmesine yardımcı rol oynayan lycopene içerir

Ø Nar çekirdekleri, kan hücrelerine benzerlik gösterir. Nar, kalp sağlığı için önemli bir antioksidandır.

Ø Her üzüm tanesi kalpte bulunan kan hücrelerini gösterir. Üzüm, kan yapıcı olarak bilinen bir gıdadır ve kalbe iyi gelir.

Ø Zeytin şekil itibariyle kadın yumurtalıklarına benzer. Zeytin yumurtalıkların sağlığı ve işlevselliği açısından yarar sağlayan bir yiyecektir

Ø Greyfurt, portakal ve diğer narenciye meyveleri kadın göğsüne benzer ve bunların sağlığına ve lenfin hareketine yardımcı olur.

Ø Brüksel lahanası ve brokoli kanser hücresine benzerlik gösterir. Brüksel lahanası lif, vitamin C, betacarotene (vitamin A) ve azotça zengindir. Bunlar, kanser riskinin önlenmesine yardımcı olurlar. Brokoli de kansere karşı iyi geliyor.

Ø Sap kereviz, Çin lahanası ve Rhubarb (bizde yok) kemiklere benzer. Bu gıdalar kemikler için faydalıdır,sodyum oranları eşit ve %23 dur. Gıdanızda yeterli sodyom yok ise vücut kemiklerden çeker ve kemikler zayıflar. Bu gıdalar iskeletinize faydalıdır.

söyleye söyleye getirticezz yakındırrr...
ay vallahi ya ikiz olurmuş akannehir
o zaman ben size sorarım hep sizin yüzünüzden olucak klava:

döverim seniii..... 8. günden 17. güne kadar çalışılcak....yoksa otur sıfır......
tamam çalışırım söz ŞEREF SÖZÜÜÜÜ:hulya:

hımm
duymuştum bunu ama hakkaten benziyolar

en iyisi hemde o....

kızım ben neden domatese mnerak sardımm...hişşşş anladın sen:))):içelim:

yuh artık ya
kızım iyice kafayı yedin sen benden söylemesi
o zaman ben bizim balkonu domates serası yapmazmıyımm
kocişime kilolarca domates almazmıyımmmmmm
oy oy oy tutmayın beni:dance:

yuh artık ya
kızım iyice kafayı yedin sen benden söylemesi
o zaman ben bizim balkonu domates serası yapmazmıyımm
kocişime kilolarca domates almazmıyımmmmmm
oy oy oy tutmayın beni:dance:

evet şimdide bahçede incir yetiştiricem:))))))))))))))).....acaba tohumdanmı bir araştırayım....

şaka kuzu ben o dometeslere saralı daha korunuyorduk hiç bişiden habersiz:)))

Hakan Yaralı Ankarada tanınmış ve iyi olduğunu duyduğum bir doktor,Söylediklerinde de yüksek doğruluk payı vardır elbet.

hemde o plaka... adım eski ve yeni soyadımın baş harfleri ve doğduğum 06 doyduğum 41....hakkatten ilginçmiş....

Keşkem çalsaydım plakayı kaydirigubbakcemile3

bol bol uyu canım fırsat buldukça. vücudunun ve bebişin ihtiyacı var...
Mümkün olduğunca uyumaya yada dinlenmeye çalışıyorum canım ama iş yerinde tabi pek mümkün olmuyor bu.

okudum haklılar aslında da
dikkatimi şu çekti kafeinli içeceklerden kaçın diyor ya bizde hergün litre litre kolalar biter acaba bu yüzden mi sıkıntı yaşıyoruz akannehir
Canım ben gebelik öncesi beslenme ile ilgili araştırma yaparken de rastlamıştım bu bilgiye.Kafein'li içeceklerin gebelikte ve gebelik öncesinde oldukça etkisi olduğunu söylemişlerdi.Hatta geçen sefer doktorum bu konuda beni bilgilendirirken hamileyken de eğer çok kahve içmek istiyorsan kafeinsiz kahve tercih et demişti.

evet şimdide bahçede incir yetiştiricem:))))))))))))))).....acaba tohumdanmı bir araştırayım....

şaka kuzu ben o dometeslere saralı daha korunuyorduk hiç bişiden habersiz:)))
seni ayakta alkışlıyorum başkada bişi demiyorum alkisalkisalkis

ilginç dimi ama 06(ankaram) e....(ismin) d....(kızlık soyadım) t..... (şimdiki soyadım) 41(izmit):teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…