- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #9.561
bizde iyiyiz kahvaltımızı yapıoruz teyzesi cokacimcoook
afiyet olsun..
yarasın minişşşeee
iki gundur işte yapıorum evde hazırlayıp getiriorum daha iyi oluor yarasın inşallahhh :1hug:
en güzeli..en sağlıklısı...bende öyle yaptım hep..bu aralar tembelliğim üstünde getiremiyorum =(
tembellik yoooklmaz: minişe iyi bakmalısın annesi kahvaltı onemliii
kahvaltıyı atlamıyorum aslaaa..her gün getiriyorummmm.... öğlen yemeklerimide getiriyordum her gün... evde yaptığım sağlıklı yemeklerimi yiyordum...bu ara tembellik var yapamıyorum =( ama kahvaltıyı asla pas geçmem... her gün evden getirdiğim 1 bardak süt, peynir, salatalık, domates, marul, yumurta yiyorum
günaydın kızlar maşallah kahvaltılar yapılıyo afiyetler olsun bende büroda yapıyorum babamla beraber ya ben süt içemiyorummm midem bulanıyor yıllardır içmeyince böle oluyo akşamları çikolatalı falan içsem olurmu kine ohaoldumsmile
bittttttteeeeeeeeeeee naptın bacım daha doktora gitmedinmi..........
canımcım... süt içemiyorsan ondaki kalsiyumu ve proteini başka şeylerden almalısın....
içebilirsen nesquikli iç.. nesquik içindede çok fazla vitamin var dedi bana dr.. içemiyorsan o zaman aynı miktarda yoğurt yiyebilirsin.. activia nın yoğurdunu yiyebilirsin mesela... ben hazır yoğurtların (sütaş, danone...v.s) hiç besin değeri olmadığını düşünüyorum... o yüzdende kendim süt alıp kendim mayalıyorum... bol bol da yiyorum.... ama activia ların da besin değeri yüksek diğer yoğurtlara göre...
ayran içebilirsin... ama ayran ile süt aynı besin değerine sahip değil... 1 bardak süt yerine 2 bardak ayran içmelisin...
ceviz ye mutlaka hergün 3-5 tane..fazlası zarar..çünkü çok yağlı bir besin.. direkt kilo yapar...
balık yiyebilirsin...
aynı proteinler bunlarda da var....
seçim senin cancazıımm yerimseniben
ay canım sağol bu listeden süt hariç geri kalan hepsini zevkle yiyebilirim bende süt alıp mayalıyım diyorum annemler yayladalar her haftasonu getirrim doğal hemide......
ay canım sağol bu listeden süt hariç geri kalan hepsini zevkle yiyebilirim bende süt alıp mayalıyım diyorum annemler yayladalar her haftasonu getirrim doğal hemide......
ben gunde 2 bardak sut içiorum ayrıca yoğurtta yemelimiyim yoğurt var evde hergun yiyeyim diorum hep unutuorum:)
günaydın kızlarrrrr
ya bişi sorucam
şimdi ben annemlerin yanına yalıga gidicem ya
ben denizden çok enfeksiyon kaparım olurda yine öyle bişey olursa
ve ben hamiş olursam bebege bişey olur mu
tutunmasını falan engeller mi
2 bardak süt+kibrit kutusu kadar peynir yesen hergün harika olur....
gerçi siz daha çok başlardasınız.... bu besinleri almaya 3. aydan sonra çok dikkat etmelisiniz.. şu an bebek sizin depolardan alıyo ihtiyacını.. çünkü kendi sindirim sistemi yok.... ama 3. ayda sindirim sistemi gelişecek ve direkt yediklerinizden kendisi alacak ihtiyacını.. o zaman illaki bu miktarda almalısınız bu besinleri.. ama şimdiden depoları sağlam tutmak da faydalı tabi... yiyemezsenizde üzülmeyin yani...
ben şimdiden başladım peynir sut yumurta muhakkak yiyorum yeşillik sebze meyve ayran balık et tuketiorum
yeterki sağlıklı olsunlarda herşeyi yerim kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?