- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #9.601
kizlar merhabaaa bugun erken geldim eveeekaydirigubbakcemile2zemuszemuszemuszemus
iyiy yaparim tabiiiii sizinle sohbet var burdaa yoksa kaciriyom olan bitenlerriisempatiksalakcinnihoşgeldiiiiin iyi yapmışsın
kızlar selam çok fazla geçmişe bakamadım... bugün iyi değilim pek. sabah geç kalkıp banyo yapıp öyle gelecektim işe... kalktım baktım sular yok... bende dedim bişeyler yiyip ilacımı içeyim... Ama maalesef onu da yapamadım çünkü kaşarı keserken bıçak kurtuldu ve işaret parmağımın ilk eklem yerine saplandı yandan. Baya kemiğe kadar girdi... Ben hemen tek elle giyindim elime temiz selpak sardım taksiye atlayıp 2 sokak ötemizde çankaya hastanesi var oraya gittim.pansuman falan yaptılar bi ayırıp kapatıp baktılar dikişe gerek yok kendisi yapışıyo dediler yapışkan yapıştırıp salı gününe kadar suya sokma diyip yolladılar. bende tekrar taksiye binip iş yerine geldim... Ama parmağım çok acıyor mafoldumben
kemiğim sızlıyoooorrr...
gayemmm yaaa icim sizladi okurkennnn:sinifsinif:canimm cok gecmis olsunn guzelimm .:teselli: insanin iste basina n gelecini bilmiyorr .kiyamam sanaaa:teselli:
tatlım çok geçmiş olsun dikkat et amakızlar selam çok fazla geçmişe bakamadım... bugün iyi değilim pek. sabah geç kalkıp banyo yapıp öyle gelecektim işe... kalktım baktım sular yok... bende dedim bişeyler yiyip ilacımı içeyim... Ama maalesef onu da yapamadım çünkü kaşarı keserken bıçak kurtuldu ve işaret parmağımın ilk eklem yerine saplandı yandan. Baya kemiğe kadar girdi... Ben hemen tek elle giyindim elime temiz selpak sardım taksiye atlayıp 2 sokak ötemizde çankaya hastanesi var oraya gittim.pansuman falan yaptılar bi ayırıp kapatıp baktılar dikişe gerek yok kendisi yapışıyo dediler yapışkan yapıştırıp salı gününe kadar suya sokma diyip yolladılar. bende tekrar taksiye binip iş yerine geldim... Ama parmağım çok acıyor mafoldumben kemiğim sızlıyoooorrr...
kızlar selam çok fazla geçmişe bakamadım... bugün iyi değilim pek. sabah geç kalkıp banyo yapıp öyle gelecektim işe... kalktım baktım sular yok... bende dedim bişeyler yiyip ilacımı içeyim... Ama maalesef onu da yapamadım çünkü kaşarı keserken bıçak kurtuldu ve işaret parmağımın ilk eklem yerine saplandı yandan. Baya kemiğe kadar girdi... Ben hemen tek elle giyindim elime temiz selpak sardım taksiye atlayıp 2 sokak ötemizde çankaya hastanesi var oraya gittim.pansuman falan yaptılar bi ayırıp kapatıp baktılar dikişe gerek yok kendisi yapışıyo dediler yapışkan yapıştırıp salı gününe kadar suya sokma diyip yolladılar. bende tekrar taksiye binip iş yerine geldim... Ama parmağım çok acıyor mafoldumben kemiğim sızlıyoooorrr...
kızlar selam çok fazla geçmişe bakamadım... bugün iyi değilim pek. sabah geç kalkıp banyo yapıp öyle gelecektim işe... kalktım baktım sular yok... bende dedim bişeyler yiyip ilacımı içeyim... Ama maalesef onu da yapamadım çünkü kaşarı keserken bıçak kurtuldu ve işaret parmağımın ilk eklem yerine saplandı yandan. Baya kemiğe kadar girdi... Ben hemen tek elle giyindim elime temiz selpak sardım taksiye atlayıp 2 sokak ötemizde çankaya hastanesi var oraya gittim.pansuman falan yaptılar bi ayırıp kapatıp baktılar dikişe gerek yok kendisi yapışıyo dediler yapışkan yapıştırıp salı gününe kadar suya sokma diyip yolladılar. bende tekrar taksiye binip iş yerine geldim... Ama parmağım çok acıyor mafoldumben kemiğim sızlıyoooorrr...
afiyet olsun sekerimmma.s.ben yemeğe kaçtın gelince goruşuruz cokacimcoook
tatlım çok geçmiş olsun dikkat et ama
insan telaşla bişeyler yapıca böyle oluyor sulara sinirlendin ya
Teşekkür ederim canım. Çok şükür dikişsiz kendi yapışır dediler.dikiş yerine ince ince bişeyler yapıştırdılar.hani çocukların kaşı yarılınca falan yapıştırırlar ya,onlardan.offfff kotu olmuşşş canım yaa çoooook geçmiş olsun aman dikkat et kendine nazarmı değdi yoksa tuh çok geçmiş olsun gayecimm uzuldum valla
ablamda bebişine hamileyken salça tenekesinin kapağını açarken parmağını kesmişti çok kotu olur oda evde yalnızmış hemen yakınındaki polikinliğe gitmiş dikiş atmışlar bir hafta felan sargılıydı :teselli: :çok üzgünüm:
KUZUU GEÇMİŞ OLSUN İNŞŞ TEKERRÜR ETMEZ EV KAZALARI BÖYLE ÜSTÜMÜZDEN UZAK OLSUN. RABBİM HEPİMİZİ KORU.:Saruboceq:
geçmiş olsun gaye dikkat et canım ya allah daha kötüsünden esirgesin...............
ayy kıyamam saaannnaaa...geçmiş olsun canım.. allah beterinden korumuş.... bununla geçmiş olsun..
gaye canım geçmiş olsun kuşum
dikkat et kendine
canım ya ben kız istiyorum ama içimden erkek geçiyo
bakalım haftaya belli olur inş.
allahım isteyen herkese nasip etsin
kazadan beladan korusun bizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?