Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

Günaydın kızlar. Kvrck ve edut canlarım siz beni güldürdünüz allah ta sizi güldürsün şekerler. Hülya avşar show ne solda sıfır kalmış yanınızda.

Bıtte gÖzÜn aydın canım kalp atıŞınıda duarsın ınŞŞ. 30 temmuz Çok geÇ evet ya ınŞŞ durabılırsın o zamana kadar.

Zeytın1007 canım oh ne gÜzel bızde o gÜnlere gelırız ınŞŞ. Senın ıÇınden cınsıyetı ne gelıyo canım. Allah saĞlıcakla almayı nasıp etsın canım.

kızlar selam çok fazla geçmişe bakamadım... bugün iyi değilim pek. sabah geç kalkıp banyo yapıp öyle gelecektim işe... kalktım baktım sular yok... bende dedim bişeyler yiyip ilacımı içeyim... Ama maalesef onu da yapamadım çünkü kaşarı keserken bıçak kurtuldu ve işaret parmağımın ilk eklem yerine saplandı yandan. Baya kemiğe kadar girdi... Ben hemen tek elle giyindim elime temiz selpak sardım taksiye atlayıp 2 sokak ötemizde çankaya hastanesi var oraya gittim.pansuman falan yaptılar bi ayırıp kapatıp baktılar dikişe gerek yok kendisi yapışıyo dediler yapışkan yapıştırıp salı gününe kadar suya sokma diyip yolladılar. bende tekrar taksiye binip iş yerine geldim... Ama parmağım çok acıyor mafoldumben kemiğim sızlıyoooorrr...

hoşgeldiiiiin iyi yapmışsın
iyiy yaparim tabiiiii sizinle sohbet var burdaa yoksa kaciriyom olan bitenlerriisempatiksalakcinni

gayemmm yaaa icim sizladi okurkennnn:sinifsinif:canimm cok gecmis olsunn guzelimm .:teselli: insanin iste basina n gelecini bilmiyorr .kiyamam sanaaa:teselli:

gayemmm yaaa icim sizladi okurkennnn:sinifsinif:canimm cok gecmis olsunn guzelimm .:teselli: insanin iste basina n gelecini bilmiyorr .kiyamam sanaaa:teselli:

Sağol canım... Valla bir anda oldu zaten... İlk etapta acayip kanadı ama ben evin içinde salak salak dolaştım,acısını anlamadım... Sonradan çok feci acımaya başladı,hala da acıyo mafoldumben Nazar değdi banaaaaa

tatlım çok geçmiş olsun dikkat et ama
insan telaşla bişeyler yapıca böyle oluyor sulara sinirlendin ya

offfff kotu olmuşşş canım yaa çoooook geçmiş olsun aman dikkat et kendine nazarmı değdi yoksa tuh çok geçmiş olsun gayecimm uzuldum valla
ablamda bebişine hamileyken salça tenekesinin kapağını açarken parmağını kesmişti çok kotu olur oda evde yalnızmış hemen yakınındaki polikinliğe gitmiş dikiş atmışlar bir hafta felan sargılıydı :teselli: :çok üzgünüm:

KUZUU GEÇMİŞ OLSUN İNŞŞ TEKERRÜR ETMEZ EV KAZALARI BÖYLE ÜSTÜMÜZDEN UZAK OLSUN. RABBİM HEPİMİZİ KORU.:Saruboceq:

tatlım çok geçmiş olsun dikkat et ama
insan telaşla bişeyler yapıca böyle oluyor sulara sinirlendin ya

Sağol canım... Aslında telaşla da yapmadım,daha çok düşüncesizce hareket ettim... bıçağın birden kurtulabileceğini düşünmem lazımdı.

Teşekkür ederim canım. Çok şükür dikişsiz kendi yapışır dediler.dikiş yerine ince ince bişeyler yapıştırdılar.hani çocukların kaşı yarılınca falan yapıştırırlar ya,onlardan.
Bana da salıya kadar suya sokma dedi.

KUZUU GEÇMİŞ OLSUN İNŞŞ TEKERRÜR ETMEZ EV KAZALARI BÖYLE ÜSTÜMÜZDEN UZAK OLSUN. RABBİM HEPİMİZİ KORU.:Saruboceq:

Ami canım... Aslında düşüncesizce yaptım işi.Yani bir sakatlık olacağı belliydi ama işte olacağı varmış. Akacak kan damarda durmuyor. Rabbim beterinden korusun.

ayy kıyamam saaannnaaa...geçmiş olsun canım.. allah beterinden korumuş.... bununla geçmiş olsun..

gaye canım geçmiş olsun kuşum
dikkat et kendine
canım ya ben kız istiyorum ama içimden erkek geçiyo
bakalım haftaya belli olur inş.
allahım isteyen herkese nasip etsin
kazadan beladan korusun bizleri

gaye canım geçmiş olsun kuşum
dikkat et kendine
canım ya ben kız istiyorum ama içimden erkek geçiyo
bakalım haftaya belli olur inş.
allahım isteyen herkese nasip etsin
kazadan beladan korusun bizleri

hayırlısı olsun zeytinim.. sağlıklı olsunlarda minişler... ben kız çok istiyordum... erkek aklımın ucuna dahi gelmiyordu..ama oğluşum olacak... o kadar alıştım ki erkek olacağına... çok seviyorum onu şimdiden.. mnik kuzum benim o.. yakışıklı erkeğim =) yeterki sağlıklı olsun gelsin önemli olan bu sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…