Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

rica ederim..ne demekk
sen nereye gitcektin kıvırcıkım.. ne kadar kalıcaktın? nerdeydi sizin yazlık? mersinmiydi?
mersin canım
fazla kalmıycam ankaraya gidicektim
eşimde mersine git ordan annenlerle ankaraya geçersin dedi
5 gün kalıcam mersinde ordan ankaraya giçicek bikaç günde orda kalıcam dönücem

lapaci bitte nbr
bittteee doktora gittinmi

gittim canım dün doktora gördük çok şükür keseyi abdominal ultrasonla baktı istersen vajinal bakıp hemen kalp atışlarını duyabiliriz ama gerek yok dedi bende tamam dedim bi daha 30 temmuzda gitcez hayırlısı olsun canım sen nasılsın

İyiyim bende 12sini iple çekiorum.sevindim senn adına gozun aydın peki ultrasonla tarihin tutumu sordunmu

GÖZÜN AYDIN CANIM DARISI BANA İNŞALLAH BENDE YARIN GİTCEM SEN TAM 6. HAFTADA GİTMİŞSİN BENİMDE 5+4 OLCAK HAYIRLISI BAKALIM İNŞALLAH GÖRRÜZ BİZDE ...:Saruboceq:.:Saruboceq:.:Saruboceq:.

tebrik ederim tatlım darısı kalp atışını duymaya olsun

GÖZÜN AYDIN CANIM DARISI BANA İNŞALLAH BENDE YARIN GİTCEM SEN TAM 6. HAFTADA GİTMİŞSİN BENİMDE 5+4 OLCAK HAYIRLISI BAKALIM İNŞALLAH GÖRRÜZ BİZDE ...:Saruboceq:.:Saruboceq:.:Saruboceq:.

inşallah guzel hblerini beklioruz kaydirigubbakcemile2

hadi gözün aydın bitterim... demek minik bitter yerinde artıkınn =))))

mersin canım
fazla kalmıycam ankaraya gidicektim
eşimde mersine git ordan annenlerle ankaraya geçersin dedi
5 gün kalıcam mersinde ordan ankaraya giçicek bikaç günde orda kalıcam dönücem

süepr olacak senin için.. kafanı dinlersin..rahatlarsın... bir kaç insan görürsün =))))
bomba gibi dönersin inş... güzel haberlerle enerjik dinamik olarak şakkıdı

30 temmuz geç degil mi canım ya nasıl duracaksın

inşallah canım sizde görürsünüz ben sıkışık gittim çabucak göründe istersen sende öyle yap :Saruboceq:

sağol lapacım çok şükür :teytey:

günaydın kızlar nasılsınız
bitte+, nurzul+, gultun+, kvrck+, EKAKAL, lapaci
ben iyiyim
darısı kalp atışlarını duymaya canım
kızlar bende süt içemiyodum
tiksindim ilk 3 ayda eğer içemiyosanız zorlamayın
3 ay bittikten sonra nesguikle deneyin ben içtim
sütü çıkarmadım
bende konrole haftaya cuma gidicem iple çekiyorum
dün debedim ve

zeytinim çok teşekkürler sen tecrübelisin artık dimi

İyiyiz canım inşallah bebek kendini gösterirde oğrenirsin cinsiyetini rabbim bizede o gunleri gostersin aminn :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…