- 4 Kasım 2009
- 7.754
- 1.551
- 173
- Konu Sahibi alaycikus67
-
edutum yendim 40 yaşında dogurdu hemde dogum kontrol hapı kullanırken
herkes farklı şeyle sınanıyor bu dünya da kimi eşiyle kimi ailesiyle kimi bebekle bize düşen dua edip beklemek tevekkül etmek
ama bunun yanında eger yapılacak şeyler varsa da yapmak ben yaşınızı tamamen unutmuştum bana sorarsan yani kendimi senin yerine koyuyorum da ben senin yaşlarında olsaydım ve hakkaten hem bende hem eşimde sorun olsaydı inan bunu tüm kalbimle söylüyorum sabah kalkar kalmaz ilk işim tüp bebek merkezine gitmek olurdu
haklısın tatlım bu saatten sonra sizin için her geçen gün kayıp bence eşin bi görünsün ilaçla ya da tedaviyle yapılcak bişi varsa yaparsınız yoksa beklemeye gerek yok yapın tüp bebek nasıl olsa ikiside sizin olacak
hem ilerde bebeginle aranda fazla yaş farkıda olmaz
benim annemle aramda 15 yaş var arkadaş gibiyiz çogu zaman kardeş zannnediyorlar bence güzel şeyler bunlar
sen git bi bakalım doktorun da onaylarsa tüp bebegi yaparsınız
edut Bilemessin canim belki seninde 3-4 ayin kalmistir...Belki 3 ay sonra sende gelip hamileyimmmmmmmm diye yazacaksin...
kızlar ben çıkıyorum hadi görüşürüz by
aaa şimdi takvime baktım da bu bizim 8. denememiz olucakmış baya da olmuş be
edutum
canım sürekli aynı örnegi veriyorum ama kuzenimin sadece 6 ya da 7 tane sperm i vardı tüp bebek yaptılar iyi bi doktor eşim önermişti siz bi gidin karar verirseniz ögrenirim o doktorun ismini
ewet bebişkom
geçen ay korunduk dogal olarakta bebegimiz olmadı
bu ay da korunmayı düşünüyorum zaten daha 5. gündeyim adet olalı
geçen aydan dolayı acayip rahatladım bebek düşüncesi yoktu beynimde ama bu ay eşim eger kafan rahatsa yine denesek ara vermesek dedi ama ben daha karar veremedim yeni regl döneminden çıkıyorum yani ben bu ay da korunalım diyorum ama eşim surat asmaya devam ederse vazgeçermiyim bilmiyorum
bitancım halevcim merhaba kızlar nasılsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?