Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

selam hanimlar...Gerci kimse kalmamis:)
Gayecim gecmis olsun canim,
Ya benim kirmizilar hala gelmedi 2 gün gecti sinir oldum yaaaa ufff

Tamam kizlar bekliyim ozaman. Tek kafama takilan 2 hafta önce felan 2 gün lekelenmem olmustu acab onu mu adetden saycam :S
Ayselin adi ne nasil bulabilirim yani?

Adet sancısı gibi kasığım batıyor yafu...erkenmi adet olucam acaba

Tamam kizlar bekliyim ozaman. Tek kafama takilan 2 hafta önce felan 2 gün lekelenmem olmustu acab onu mu adetden saycam :S
Ayselin adi ne nasil bulabilirim yani?

lekelenmeler adetten sayılmıyor canım... baya bir kanama olunca adet sayıyor dr lar..

Adet sancısı gibi kasığım batıyor yafu...erkenmi adet olucam acaba

hayırlısı edutumm.. hiç belli olmaz ne olacağı

lekelenmeler adetten sayılmıyor canım... baya bir kanama olunca adet sayıyor dr lar..

hayırlısı edutumm.. hiç belli olmaz ne olacağı

bakalım kısmet...siz dün başıma gelene bakın...cuma kadın gelecek diye evileş götürür halde eşimin kuzeniyle eşimi bekliyorduk yatar pozisyonda...eşim bana süpriz dayısını getirmekte olduğunu söyledi....ne yapsam yemek derken....eşimin teyzesi aradı sapancada arabaları bozulmuş kendi eşi görümcesi ve onun eşi ve oğlu.....eşim onları aldı geldi...ben hem ev temizliyorum hem yemek yapıyorum...yemek meyva çay yer hazırla...aniden 9 kişi evde....ve ben gece ikide zor yatağa girdim...bugün ıso tetkikim vardı...demin tetkikçi gitii ve ben nakavt....ve evde yıkanacak ve ütülenecek tonla çarşaf var....sempatiksalakcinni

yok be gaye ....öle girdi geçti ama benim olur adetten önce erken olucam galiba

ama bebişte öyle yapıyo canım... hiç belli olmaz... biz yine de adet olacakmışsın gibi düşünelim eğer tersi olursa süpriz olsun.

Bu arada misafir olayı süpermiş :)) evde miskin miskin yatarken bir anda 9 misafir :))
Bizim evde iğrenç durumda... hatta eşim diyorki "hırsız girse geri çıkar buraya benden önce hırsız girmiş diye " kaydirigubbakcemile3 Ama hiiiç oralı olmuyorum.Bebeğim daha önemli... evim temiz olacak diye canımı çıkarırcasına temizlik yapamam.

edut, bende 2 gün önceye kadar adet olmayı beklerken üstelik aynı krampları reglime yorumlarken dün bebeğim müjdesini aldım..umarım sonuç bana yaptıgı gibi sanada süpriz yaşatır..

selam hanimlar...Gerci kimse kalmamis:)
Gayecim gecmis olsun canim,
Ya benim kirmizilar hala gelmedi 2 gün gecti sinir oldum yaaaa ufff

canim test niye yapmiyosunn yap hadi seni bekliyoruzzhihoyyyt

yok be gaye ....öle girdi geçti ama benim olur adetten önce erken olucam galiba
neden olmasinn bebis gobisndedir belki ne biliyonnCADIARZUa.s

kızlar kardeşimin eşi hamileydi ya
3 tarama yaptırmıştık
bugün sonuçları aldılar doktor bişey dememiş
radyoloji için gün vermiş
neden ki
herkese mi yapıyolar bunu çok merak ettim korktuk kötü bişey mi var acaba diye

kvrck im bebisiniz hayirlil olsunn canimm.
vallahi bu konuda hic bir bilgim yok ama negatif dusunmeyin .bunlar sadece kontrol amacli testlerdir sanirimma.s.

oohh kızlar muhabbetler gayte guzel ılerlemıs...
yaa ben cok yorgunum kac haftanın yorgunlugu hala gecmedı vee ayaklarım sanırım benı tasımıyo artık bıleklerımde sısme ve agrılar var sanırım varislerım cıkıo
maalesef yarın doktora gıdıcemm
ay bıde hamıle kalsam ne hale gelıcem kım bılır bı an once tedbırımı alayım bakalım ne dıcek doktor
suan resmen bacaklarımda kı damarlarımın pıt pıt attıgını hıssedıomm yaaa

canım cok gecmıs olsun Allah beterınden korusun ıcım ezıldı okurken
az da olsa bı kenara sadaka ayır bence ...
az sadaka cok bela defeder bılıyrosun ...

kızlar bıde esk e gelmeden tam reglımın bıttgıı gun calısma oldu
ınsallah ctesı esım burda olacak bı gece onu da nasıbse degerlendırıcez 14. gun oluyo :jeyyar:
bide diger cuma gelecek bakalım nasıb artık bu ay az ama öz olur ınsallah dıye umıt edıyorum hayırlısı yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…