- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #9.661
İşe dönerim tabiiki canım ama 5:20 ye yetişir miyim bilmiyorum.Kendime engel olamıyorum çok heyecanlıyım... kalbim boğazımda atıyor sanki...Şimdi ölçseler yine 130 larda falan çıkar tansiyonum :)
sakin ol gayecim... bir de tansiyonla uğraşmasınlar.. ayılırsın bayılırsın allah korusun...
çok heyecan verici anlar tabi...çok ad güzel bir duygu... ama kontrollü olmalısın...
seni doğuma giderken düşünemiyorum
noluyo burda lennnnnnnn
niye gaye heyecanlı bu kadar
Dün arkadaşımın bebeğini hayırlamaya gittik. Haziranın 8 inde doğum yapmıştı ve burda yazmıştım... Doğumunu eşi kameraya çekmiş (spinal anestezi ile sezeryan olmuştu). Onu izledim ama endişelenmedim hiç... Sanırım doğum anı ağrıydı,anesteziydi falan derken endişeye pek vaktim kalmicak kaydirigubbakcemile3 Ama şimdi saat 4 'e kadar içim içimi yiyecek ben biliyorum.
Acaba bebeği görebilecek miyim? Acaba kalbi atıyor mu? İnşallah kötü bir durum çıkmaz? v.s. kafamın içini yiyip bitirir şimdi bu düşünceler.:1shok:
akannehir
noluyo burda lennnnnnnn
niye gaye heyecanlı bu kadar
lapacımm
akşam ben burdayım ki
gayenin güzel haberlerini senden önce ben duyucam
ha ha ha aklinialirimsmile
ya kardeşimin eşi bizim gelinsen yinede sakin ol gayecim.... bir sorun çıkmayacak allahın izniyle... göreceksin bebiş çok sağlıklı...
hoşgeldin kıvırcıkımmmm..nasılsın canımm
yazmışsın dün bir tanıdığınız 3lü testini yaptırmış sonra radyolojiye göndermiş falan..varmı bir haber ondan? ben hiç duymadım radyolojide birşey yapıldığını... zaten hamile birisine ultrason falan çekilmezki..garipp
hiçbişi yapmadın apla:1no2:sen asıl söle bakem bugğn kpss için ne çalıştın
edut+, supreme+, lapaci+, kvrck+, gyshnky YAVRU KUŞLAR nasılsınızzzz?
GAYECİM sakin ol canım minişi görceksin inşallah iyi şeyler düşün
EDUTUM öptüm seni
LAPACIM sen nasısın?
KIVIRCIĞIM edut kıvırcık saçlarına fön çekecekti noldu
ah bitten sorma bu kvrck çok tembel çıktı....her yönden çalışması lazım ders ve bebek ama hep yatmak hep yatmak ben fön çekmemeyimde kafasını kazıtayım...föne razı çünkü
yerimseniben işte böle kel olsunn hehehe
ya kardeşimin eşi bizim gelin
3 lü tarama testi yapılmıştı buna dün sonuçları almaya gittiler doktor bakmış sonuçlara ama bişey dememiş
2 aylıkken bi muayene olmuştu 4 aylıkken aynısından bi daha olması gerekiyor onun için gidip radyolojiden randevu alın demişler bizde şaşırdıkta size sorayım dedim
gerçi tahlil sonuçlarını annem telefondan okudu
down sendromu riski 1:1186 mış test sonucu negatif diyomuş
azıcık dün araştırdım içimiz rahatladı ama neden radyolojiden randevü alın dedi anlamadık
acaba ense kalınlığı mı ölçülcek
edut+, supreme+, lapaci+, kvrck+, gyshnky YAVRU KUŞLAR nasılsınızzzz?
EDUTUM öptüm seni
LAPACIM sen nasısın?
GAYEE sıkışık mı gel dedi doktor
hım anladım gaye doktora gidiyomuş bebeginin kalp atışını duyucakmış bebegini görücekmiş
ilk kalp atışını duyunca unutmadan bize dua edicekmiş
inşallahhhhhhhhhhhhhh
lorkecim sorma ya aynı sorun bendede var variscikler oluşmaya başladı bilem eşim direk aldıralım bunlar çogalmadan diyor ama ben üşeniyorum gitmeye gerçi hastane 5 dakikalık uzaklıkta ama neyse
dikkat et aman ihmal etme
kız sen burda olmasan da mesaj çekerim cepten.yine haberin olur.kaydirigubbakcemile3lapacımm
akşam ben burdayım ki
gayenin güzel haberlerini senden önce ben duyucam
ha ha ha aklinialirimsmile
Kuzum sende cep no verirsen msj çekerim doktor sonrası :)alsanaalsanasmile
ben napıcam ben napıcam yaaa.... off evdede int. yok... h.sonu giremem.. taaaa ptesiye nasıl bekliceeemmm
nerde onda o marifet pehh :dilcikar:edut+, supreme+, lapaci+, kvrck+, gyshnky YAVRU KUŞLAR nasılsınızzzz?
EDUTUM öptüm seni
LAPACIM sen nasısın?
GAYEE sıkışık mı gel dedi doktor
nerde onda o marifet pehh :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?