- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #9.641
lorkemm gecmis olsun guzelim .babacigin nasil ,gormsuun icin birazda olsa rahatlamistir .allahim kimseyi saglik problemleri ile sinamasin:Saruboceq:oohh kızlar muhabbetler gayte guzel ılerlemıs...
yaa ben cok yorgunum kac haftanın yorgunlugu hala gecmedı vee ayaklarım sanırım benı tasımıyo artık bıleklerımde sısme ve agrılar var sanırım varislerım cıkıo
maalesef yarın doktora gıdıcemm
ay bıde hamıle kalsam ne hale gelıcem kım bılır bı an once tedbırımı alayım bakalım ne dıcek doktor
suan resmen bacaklarımda kı damarlarımın pıt pıt attıgını hıssedıomm yaaa
canım cok gecmıs olsun Allah beterınden korusun ıcım ezıldı okurken
az da olsa bı kenara sadaka ayır bence ...
az sadaka cok bela defeder bılıyrosun ...
canim bence bu hesaplamalara uyupta iliskiye girmiyelimm belkide biz erteleyebiliyoruz bebisleri dr .ultrasona bakiyo yumurtlamanin buyuklugune gore gun soyluyoo o gun beraber oluyosunn .herkadinin vucudu ayri gunlerde yumurtluyo bende hep oyle yaptim ama belkide yanlis yaptimmyerimsenibenkızlar bıde esk e gelmeden tam reglımın bıttgıı gun calısma oldu
ınsallah ctesı esım burda olacak bı gece onu da nasıbse degerlendırıcez 14. gun oluyo :jeyyar:
bide diger cuma gelecek bakalım nasıb artık bu ay az ama öz olur ınsallah dıye umıt edıyorum hayırlısı yaniii
zeytinim sanada gunaydin canimmm .sen ve bebis nasilllopuyorumnanaktangünaydın kızlarr nasılsınız canlarım
lapacıı nasılsın
gunaydin bitter cikolatammcokacimcoookcokacimcoookgünaydııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnn
sagol canım suan ıyı masallah yedıgını ıctıgını dıkkat edecek ıstelorkemm gecmis olsun guzelim .babacigin nasil ,gormsuun icin birazda olsa rahatlamistir .allahim kimseyi saglik problemleri ile sinamasin:Saruboceq:
canım normalde bende ona takılmuıomn da bu sefer esım zaten yok yanımda mecburı gunler bunlar kaydirigubbakcemile3canim bence bu hesaplamalara uyupta iliskiye girmiyelimm belkide biz erteleyebiliyoruz bebisleri dr .ultrasona bakiyo yumurtlamanin buyuklugune gore gun soyluyoo o gun beraber oluyosunn .herkadinin vucudu ayri gunlerde yumurtluyo bende hep oyle yaptim ama belkide yanlis yaptimmyerimseniben:
lorkee lorkee lorrkkeeeeeeee
nabersin kuzumm.. nasılsınnn
ıyıyım caanım sız nabıyonuz bakalım gece gece gırıp gecmısı okuyom ...
uykumdan fedakarlık yapıom sızın ıcın opuyorumnanaktan
bugun doktora gıdıcem ıste okumussundur belkı gecmısı
sankı hamıle bırının dert yanmaları gıbı ayaklar bacaklar sısıyo zonkluyo -tatlicadiarzu-
hoşgeldin edutum.. nassıınn...
misafirlerin gitti, tetkikiniz bitti sende huzura erdin dimi? =)
canım cook bacaklarım e ayaklarım agrıo bıleklerımde kırmızı kırmızı kılcal damarlar cıktı bıde bılkelerım ssıo hemenneden gitcen doktora okudum görmedim
geçmiş olsun lorkeciimm..
benimde ilk zamanlar olmuştu.. hemeroidde var bende... o yüzden dr dediki damarların zaten dar, kan akışı az o yüzden hemeroid oluyo varise de yatkınsın sen... varis çorabı verdi bana... ilk 4 ay falan kullandım onu... çok şükür varis olmadı hiç.. bundan sonrada olmaz inş... ama dediğin gibi bacaklarım bazen öyle bi ağrıyorki sanki km lerce yol yürümüşüm... halbuki tüm gün oturuyorum...
belki sanada varis çorabı tavsiye eder...
valla erdim huzura...ama 5 nevresim takımı yıkanacak...ve çamaşır ve tonla ütü((
bakalım ne dıcek doktor
bana da dolasım bozuklugu var gıbı gelıo
cunku selulıt goruntusu bıle ayak bıleklerımın ustunddde bıraz bastırınca belırıo suan
oı da dolasım bozuklugundan mıs ya sempatiksalakcinni
Öncelikle müjdeli haberin hayırlı olsun canım.Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Bende aynı şeyleri dedim ama tabi çok kaptırmamak lazım sonra daha fazla üzüntü oluyor.edut, bende 2 gün önceye kadar adet olmayı beklerken üstelik aynı krampları reglime yorumlarken dün bebeğim müjdesini aldım..umarım sonuç bana yaptıgı gibi sanada süpriz yaşatır..
oohh kızlar muhabbetler gayte guzel ılerlemıs...
yaa ben cok yorgunum kac haftanın yorgunlugu hala gecmedı vee ayaklarım sanırım benı tasımıyo artık bıleklerımde sısme ve agrılar var sanırım varislerım cıkıo
maalesef yarın doktora gıdıcemm
ay bıde hamıle kalsam ne hale gelıcem kım bılır bı an once tedbırımı alayım bakalım ne dıcek doktor
suan resmen bacaklarımda kı damarlarımın pıt pıt attıgını hıssedıomm yaaa
canım cok gecmıs olsun Allah beterınden korusun ıcım ezıldı okurken
az da olsa bı kenara sadaka ayır bence ...
az sadaka cok bela defeder bılıyrosun ...
Canım ayda 1 kere ilişki ile hamile kalanlar bile var... Hiç belli olmaz bu bebişlerin süprizleri.kızlar bıde esk e gelmeden tam reglımın bıttgıı gun calısma oldu
ınsallah ctesı esım burda olacak bı gece onu da nasıbse degerlendırıcez 14. gun oluyo :jeyyar:
bide diger cuma gelecek bakalım nasıb artık bu ay az ama öz olur ınsallah dıye umıt edıyorum hayırlısı yaniii
Günaydın canımgünaydın kızlarr nasılsınız canlarım
lapacıı nasılsın
günaydııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnn
Günaydın şekerim...ben geldiimmm
günayydıınnn kıslarrrrrrrr
nassınısssss
bıtteeee gunaydın demıs sonra kaybolmusgünaydııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnn
aynen benimde öyle canım yaa =(((((
dikkat et sakına kabız olma... hemen hemeroid oluyo çünkü =(( o daha beter bişi
hafta sonu halledersın yavas yavas ınsallah canım ...
aman saglık olsun da yeterkı gelenımız gıdenızmız olsun dıyom ben
Kızlar ben acayip heyecanlıyım... Pazartesi sabaha randevum vardı az önce aradılar doktorum yıllık izne gidiyormuş randevumu bugün saat 4 'e kaydırdık... Veee tabi benim tansiyon anında tavan yaptı... şimdi ellerim titriyo... Terlemeye falan başladım...
Ne olur dualarınızı eksik etmeyin şu mübarek günde.Bebeğimi göreyim kalp atışlarını duyayım inşallah.
oyy ooyyyy...hayırlısı bakalımmmmm..... heyecan yapma kendinee.. minişi de heyecanlandırma =)
biz sonucu öğrenebilecekmiyiz? dönecekmiisn işe tekrar... 5.20 de çıkıyorum beennnn =((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?