Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

lorkemm gecmis olsun guzelim .babacigin nasil ,gormsuun icin birazda olsa rahatlamistir .allahim kimseyi saglik problemleri ile sinamasin:Saruboceq:

canim bence bu hesaplamalara uyupta iliskiye girmiyelimm belkide biz erteleyebiliyoruz bebisleri dr .ultrasona bakiyo yumurtlamanin buyuklugune gore gun soyluyoo o gun beraber oluyosunn .herkadinin vucudu ayri gunlerde yumurtluyo bende hep oyle yaptim ama belkide yanlis yaptimmyerimseniben

günaydın kızlarr nasılsınız canlarım
lapacıı nasılsın
zeytinim sanada gunaydin canimmm .sen ve bebis nasilllopuyorumnanaktan

günaydııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnn
gunaydin bitter cikolatammcokacimcoookcokacimcoook
bebiskom88 dan haber varmi kizlarr:uhm:

lorkemm gecmis olsun guzelim .babacigin nasil ,gormsuun icin birazda olsa rahatlamistir .allahim kimseyi saglik problemleri ile sinamasin:Saruboceq:
sagol canım suan ıyı masallah yedıgını ıctıgını dıkkat edecek ıste

canım normalde bende ona takılmuıomn da bu sefer esım zaten yok yanımda mecburı gunler bunlar kaydirigubbakcemile3

lorkee lorkee lorrkkeeeeeeee
nabersin kuzumm.. nasılsınnn

ıyıyım caanım sız nabıyonuz bakalım gece gece gırıp gecmısı okuyom ...
uykumdan fedakarlık yapıom sızın ıcın opuyorumnanaktan
bugun doktora gıdıcem ıste okumussundur belkı gecmısı
sankı hamıle bırının dert yanmaları gıbı ayaklar bacaklar sısıyo zonkluyo -tatlicadiarzu-

geçmiş olsun lorkeciimm..
benimde ilk zamanlar olmuştu.. hemeroidde var bende... o yüzden dr dediki damarların zaten dar, kan akışı az o yüzden hemeroid oluyo varise de yatkınsın sen... varis çorabı verdi bana... ilk 4 ay falan kullandım onu... çok şükür varis olmadı hiç.. bundan sonrada olmaz inş... ama dediğin gibi bacaklarım bazen öyle bi ağrıyorki sanki km lerce yol yürümüşüm... halbuki tüm gün oturuyorum...
belki sanada varis çorabı tavsiye eder...

neden gitcen doktora okudum görmedim
canım cook bacaklarım e ayaklarım agrıo bıleklerımde kırmızı kırmızı kılcal damarlar cıktı bıde bılkelerım ssıo hemen
varıs falansa erken gostermek lazımmıs
bende bı gıdıcem bakalım bugun neyın nesı
yanı bunun hamılelıgıde var nasıbse o zaman nabarım sureklı bu agrılarla

bakalım ne dıcek doktor
bana da dolasım bozuklugu var gıbı gelıo
cunku selulıt goruntusu bıle ayak bıleklerımın ustunddde bıraz bastırınca belırıo suan
oı da dolasım bozuklugundan mıs ya sempatiksalakcinni

aynen benimde öyle canım yaa =(((((
dikkat et sakına kabız olma... hemen hemeroid oluyo çünkü =(( o daha beter bişi

edut, bende 2 gün önceye kadar adet olmayı beklerken üstelik aynı krampları reglime yorumlarken dün bebeğim müjdesini aldım..umarım sonuç bana yaptıgı gibi sanada süpriz yaşatır..
Öncelikle müjdeli haberin hayırlı olsun canım.Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Bende aynı şeyleri dedim ama tabi çok kaptırmamak lazım sonra daha fazla üzüntü oluyor.

Sağol canım.Sana da geçmiş olsun... Bacaklarında eğer böyle bir sorun yaşıyorsan gerçekten ihmal etme.Allah korusun dolaşım bozukluğu falan da olabilir... Gebelikten önce önlem almak en güzeli.

Canım ayda 1 kere ilişki ile hamile kalanlar bile var... Hiç belli olmaz bu bebişlerin süprizleri.

günaydın kızlarr nasılsınız canlarım
lapacıı nasılsın
Günaydın canım

Günaydın Bitte'cim

ben geldiimmm
günayydıınnn kıslarrrrrrrr
nassınısssss
Günaydın şekerim...

Kızlar ben acayip heyecanlıyım... Pazartesi sabaha randevum vardı az önce aradılar doktorum yıllık izne gidiyormuş randevumu bugün saat 4 'e kaydırdık... Veee tabi benim tansiyon anında tavan yaptı... şimdi ellerim titriyo... Terlemeye falan başladım...
Ne olur dualarınızı eksik etmeyin şu mübarek günde.Bebeğimi göreyim kalp atışlarını duyayım inşallah.

bıtteeee gunaydın demıs sonra kaybolmus

hayırlı olsun keseyı gormus cok sevındım ...
aynen benimde öyle canım yaa =(((((
dikkat et sakına kabız olma... hemen hemeroid oluyo çünkü =(( o daha beter bişi

aman canım arada oluyo da kısa surelı Allah tan dıkkat etmek lazım cok acı veren bısey

kızlar ben kahvaltı hazırlamaya gıdıyom sonra da doktora goturecek babam ınsallah sonra da gorusuruz ...

hafta sonu halledersın yavas yavas ınsallah canım ...
aman saglık olsun da yeterkı gelenımız gıdenızmız olsun dıyom ben

öyle tabi...ben severim çok misafir gelmeseler arayıp çağırırıöm ama nevresim çok canımı sıkıyor

oyy ooyyyy...hayırlısı bakalımmmmm..... heyecan yapma kendinee.. minişi de heyecanlandırma =)
biz sonucu öğrenebilecekmiyiz? dönecekmiisn işe tekrar... 5.20 de çıkıyorum beennnn =((

oyy ooyyyy...hayırlısı bakalımmmmm..... heyecan yapma kendinee.. minişi de heyecanlandırma =)
biz sonucu öğrenebilecekmiyiz? dönecekmiisn işe tekrar... 5.20 de çıkıyorum beennnn =((

İşe dönerim tabiiki canım ama 5:20 ye yetişir miyim bilmiyorum.Kendime engel olamıyorum çok heyecanlıyım... kalbim boğazımda atıyor sanki...Şimdi ölçseler yine 130 larda falan çıkar tansiyonum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…