Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

ben geldımmm ne guzel bı gun herkeste yenı bır gelısme var gayede rabbımın ıznıyle pıt pıtları duyup gelır bende kesemızı gordum henuz en kucuk benım bebısım gıbı gorunuyo hadı kızlar calısmalara hız verın bız abla abı olmak ıstıyozzzz

tatlım sen ne kadar süredir çalışıyordun... rumuzuna yazdığın dikkatimi çekti.

tatlım sen ne kadar süredir çalışıyordun... rumuzuna yazdığın dikkatimi çekti.

bebek ısteyen bır cıft ıcın bence uzun bır sure canım 1 yılın sonunda geldı rabbımıze sukur geldı ama ınsan gerıde kalanları unutuyor ınsallah sızlerı bekletmeden gelır bebeklerınız....

amin inşallah tatlım.RAbbim bebeğinizi size bağışlasında kucağınıza alın inşallah. Bende hemen olamzsa çok beklersem diye korkuyom nedense. Dua et banada olurmu.Hamilelerin duaları kabul olurmuş öyle diyo büyükler..İnş. Bir mucize olurda ilk seferde hamile kalanlardan olurum inş.

ıyıyım sen nassın kesemızı gorduk mutluyuk darısı kalp atıslarına dıye duaya basladık forumumuzun ılk erkek bıreyı olcakkk ayyy allahım bır avazda kurtarsın ınsallah pınarcım....

sağol canım, inşallah ayağımızı sürümüş oluruz da isteyen herkesin kucağına bebiş gelir..

kıpır kıpır oğlum hala.. odasını da hazırladık , birtek kendime süslü terlik alamadım bayanssulusmile

buna bizde inanıyoruz. birbirimize hep dua ediyoruz .. hep destek olalım diye böyle bi topik açtık. ayrılmıyoruz birbirimizden . giderekde büyüyoruz. hamilelerimizde artıyor şükür.. bir süre sonra bebeklerimizi konuşacağız hep beraber inşallah.... olumunekankayizsmile

canım yaa..gözün aydıınnnn......
darısı kalp sesini duymaya...
ilk tekmelerini hissetmeye inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…