- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #9.801
ben geldımmm ne guzel bı gun herkeste yenı bır gelısme var gayede rabbımın ıznıyle pıt pıtları duyup gelır bende kesemızı gordum henuz en kucuk benım bebısım gıbı gorunuyo hadı kızlar calısmalara hız verın bız abla abı olmak ıstıyozzzz
tatlım sen ne kadar süredir çalışıyordun... rumuzuna yazdığın dikkatimi çekti.
bebek ısteyen bır cıft ıcın bence uzun bır sure canım 1 yılın sonunda geldı rabbımıze sukur geldı ama ınsan gerıde kalanları unutuyor ınsallah sızlerı bekletmeden gelır bebeklerınız....
bebek ısteyen bır cıft ıcın bence uzun bır sure canım 1 yılın sonunda geldı rabbımıze sukur geldı ama ınsan gerıde kalanları unutuyor ınsallah sızlerı bekletmeden gelır bebeklerınız....
naber minişimizin annesi
ıyıyım sen nassın kesemızı gorduk mutluyuk darısı kalp atıslarına dıye duaya basladık forumumuzun ılk erkek bıreyı olcakkk ayyy allahım bır avazda kurtarsın ınsallah pınarcım....
amin inşallah tatlım.RAbbim bebeğinizi size bağışlasında kucağınıza alın inşallah. Bende hemen olamzsa çok beklersem diye korkuyom nedense. Dua et banada olurmu.Hamilelerin duaları kabul olurmuş öyle diyo büyükler..İnş. Bir mucize olurda ilk seferde hamile kalanlardan olurum inş.
ben geldımmm ne guzel bı gun herkeste yenı bır gelısme var gayede rabbımın ıznıyle pıt pıtları duyup gelır bende kesemızı gordum henuz en kucuk benım bebısım gıbı gorunuyo hadı kızlar calısmalara hız verın bız abla abı olmak ıstıyozzzz
senden de hamiş haberini alsaydım haftaya cuma gününe. haftasonu rahat rahat doğururdum valla..Anam hamİŞler ve ben kalmıŞız::))
bıde gaye gelseydı allahın ızznıyle.......
canım yaa..gözün aydıınnnn......
darısı kalp sesini duymaya...
ilk tekmelerini hissetmeye inş...
bence gaye heyecandan bayıldı ses flan duyamadı
pınarcım nasılsın :hulya:
senin ne durumda alışverişler bittimi...pınarcım nasılsın :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?