Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

hiçbir ilaç kullanmadım. 2 aydır folik plus kullanıyom. hafta önceside ilk kez korunmayı bıraktık.Bu ay benim ilk denemem. okadarda merak ediyomki sonucu:) ama vucudumda çok değişiklik oldu.. 10 dakikada bir idrara çıkıyom,karnım çok şiş,ara ara aşırı bel ağrısı yaşıyom, karında gerginlik var..sanırım ilk olduğu için vucut yeni düzene alışmaya çalışıyor..aslında gönlümden geçen gebelik..ama ümitlenmek istemiyorum..10 gün sonra adet günüm.. bakalım neler olcak..

inşallah bizimkiler gibi psikolojik değildir

Allah gönlüne göre versin canım... İnşallah ilk denemede hamiş kalan şanslı gruptan olursun... Eğer sonuç negatif olsursa da sakın üzülme... Sağlıklı bir çiftin her ay hamilelik yakalama şansı sadece %20... Sen çalışmalarını sıkı yap

hayırlısı olsun hakkında.. daha çookk erken...adetine kadar sabırla bekle bakalım...
inş kısa sürede hamile kalırsın...

Kızlar yaa çok az kaldı... Zaman yaklaşıyor... Benim elim ayağım birbirine dolandı resmen... Çok heyecanlıyım...

inşallah bizimkiler gibi psikolojik değildir

inşallah canım ya. ondanda korkuyorum. ama çok sık idrar ve karında şişkinlik nasıl psikolojik olur ki..aklım onu almıyo..karnım taş gibi gergin...şeytan test yapmamı dürtüyo. ama ADETİME DAHA 10 GÜN VAR. ŞİMDİDEN ECZANEDEN TEST ALSAM. SONUÇ ÇIKARMI? insanın başıan ne gelrise meraktan gelirmiş:)

biraz bekle canım.. adet günün gelsin en garantisi.. o kadar ço k yasadıkki psikolojik gecikmeleri ve belirtileri.. zor oluyor ama bekle biraz daha . .inşallah gelmiştir bebişin

ben 1 haftadır girememiştim bu topiğe. ben girdiğimde topikte 1 hamilemiz vardı.. syaı arttımı arkadaşlar. anlamadm ben. tabloyu görebilirmiyim..

Canım listemiz ilk sayfada yazıyor. Bi sürü hamiş var haziran ayında :)) inşallah ağustos-eylül'e kadar herkes hamiş çıkacak burda.

ben 1 haftadır girememiştim bu topiğe. ben girdiğimde topikte 1 hamilemiz vardı.. syaı arttımı arkadaşlar. anlamadm ben. tabloyu görebilirmiyim..

1. sayfada liste var.. çok fazla hamilemiz var

lapacım hurma yemeye ilk zamanlardamı başlamamız gerekiyomuş. yoksa ilerleyen dönemdemi.

kuzum pınar doğuma yardımcı olsun diye yiyor.. bense kabızlık için... eğer kabız olma eğilimin varsa istediğin zaman yiyebilirsin... bende var o nedenle 3. aydan beri düzenli hergün yiyorum.. zaten yemediğim gün kabız oluyorum =( o yüzden illaki yiyorum... 4 hurma, 3 kayısı, 3 mürdüm eriği yiyorum her gün ama doğuma yakın hurmayı keserim sanırım dediğim gibi sancıya yardımcı oluyomuş

sakına alma =))))
zamanla öğrenirsin nasıl psikolojik olduğunu =)))))
bizlerde defalarca hamile sandık kendimizi... ilginç bir şekilde oluyo işte....
hamile olsan bile bu kadar erken ne idrara geçer b-hcg hormonun nede kana geçer..sabırlı ol ve bekle

Kızlar ben birazdan çıkıyorum... Lütfen arkamdan dua edin benim ve bebeğim için. ınşallah kalp atışlarını duyarım... Sizleri seviyorum... Gelince yazarım.

beklemesi çok zor ve sıkıcı yaaaaaa... Zaman geçmiyo sankiiii

Kızlar ben birazdan çıkıyorum... Lütfen arkamdan dua edin benim ve bebeğim için. İnşallah kalp atışlarını duyarım... Sizleri seviyorum... Gelince yazarım.

allah yardımcınız olsun gayecik... güzel haberlele dönersin inş...

beklemesi çok zor ve sıkıcı yaaaaaa... Zaman geçmiyo sankiiii

beklersen zaman geçmez... bekleme sende.. çok odaklanma başka şeylerle ilgilen... tarih hesaplama... yoksa cidden geçmiyo günler.. ve bu iş bir kaç ay alınca iyice sıkılıyosun..üzülüyosun... o noktaya gelmeni istemem.. o yüzden olabildiğince rahat olmaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…