- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #9.821
iyiyim canı m sağo l sen nasılsın
gayeyi bekliyorum az sonra eve kaçıcam
senin ne durumda alışverişler bittimi...
fazla bi süre kalmadı maşallah. son 2 hafta ağır geçiyor ama ondan önceki zaman su gibi gitti valla sanki
canım bugün ciğer geliştirici iğnemizi olduk. yatak ve beşik dışında bişey kalmadı sayılır herşey çok güzel pembe pembe...hihoyyyt
Kızlar biraz geç oldu ama geldim :))
doktor önce sıkışıkken karından baktı sadece keseyi dörebildik o da pek iyi değildi karın yağlarım sağolsun :)) göstermedi bişi... Bende idrarı yapıp alttan ultrasona girdim...
Veeeee minişimi de kalbini de kalbinin atışını da gördüm ve dinledim... Sesi dinlerken gözümden yaşlar aktı... Ama birden ağlamayı falan unutup Allahım isteyen tüm arkadaşlarıma nasip et diye dua ettim...
Sonra kan ve idrar vermem gerekti testler için... E tabi kan var ama idrar kalmamıştı :)) bende biraz su içip beklemek zorunda kaldım.
Bebeğim haftasına yetişmiş. 7 haftalık olmuş daha doğrusu 6+4 gözüküyor.yani 3 gün geri sadece doktor 7 dedi.... Tahmini doğum tarihim sat'ımla uyumlu hale geldi yani 18 Şubat.. Ama istersen inşallah 14 Şubatta doğurturuz dedi doktorum... Sevgililer gününe
hoşgeldin canımmselam kizlarrr
doktor önce sıkışıkken karından baktı sadece keseyi dörebildik o da pek iyi değildi karın yağlarım sağolsun :)) göstermedi bişi... Bende idrarı yapıp alttan ultrasona girdim...
Veeeee minişimi de kalbini de kalbinin atışını da gördüm ve dinledim... Sesi dinlerken gözümden yaşlar aktı... Ama birden ağlamayı falan unutup Allahım isteyen tüm arkadaşlarıma nasip et diye dua ettim...
Sonra kan ve idrar vermem gerekti testler için... E tabi kan var ama idrar kalmamıştı :)) bende biraz su içip beklemek zorunda kaldım.
Bebeğim haftasına yetişmiş. 7 haftalık olmuş daha doğrusu 6+4 gözüküyor.yani 3 gün geri sadece doktor 7 dedi.... Tahmini doğum tarihim sat'ımla uyumlu hale geldi yani 18 Şubat.. Ama istersen inşallah 14 Şubatta doğurturuz dedi doktorum... Sevgililer gününe
güle güle kullanmak nasip olsun.. evvelsi gün 2 mağazaya girdim herşey pembiş . oğluma 2 pijamayı zor buldum yahu... bayanssulusmile
selam kizlarrr
hoşgeldin annecik nasıl gidiyo hihoyyyt
saol canımbenim amin hepimiz saglıkla kullanalım inş. evet sorma bende hediye aldım yegenime erkek oldu zar zor bırkac sey bulabildik yaaakannehir
ıyı canım
mıde bulantılarım devam edıyor
ılac ıle ayakta duruyorum
uyku halım cok var
bunun dısında hersey super
sen nasılsın
son donemlerınız artık
gerı sayım baslamıstır
ıyı canım
mıde bulantılarım devam edıyor
ılac ıle ayakta duruyorum
uyku halım cok var
bunun dısında hersey super
sen nasılsın
son donemlerınız artık
gerı sayım baslamıstır
garibim erkekler hiçbişey bulamadıkları için bebeklikten soğuyolar alışverişten. biz de alışveriş manyagı oluyoruz galiba bu yüzden.. bayanlara bol çeşit, erkeklere 3-5 bişi -tatlicadiarzu-
supersın Gayee
Allah tamamını erdırsın
sesı duymak muthıs bır duyguuu
hoşgeldin canımm
gözünaydın.. muhteşem bişey, minik mucize
oyyyyyyyyyyy negüzel yazmışsın yaaaaopuyorumnanaktan
maşallah kuzuya gelmiş konmuş 7haftalık olmuş
canım Allah sağlıkla tamamına erdirsin bu heyecanla cinsiyetini, tekmelerini bekliyoruz minişin
Kızlar gerçekten süper bir duygurmuş... Geçenlerde bir arkadaş demişti ya " bu sesi duyupta Allah'a inanmayanın aklına şaşarım" diye.Gerçekten de yürekten katılıyorum... 0,745cm yani nerdeyse 7,5mm'lik bünyede kalp atıyor pıtır pıtır..Hemde görülecek şekilde.
Allahım çok şükür bu günleri gösterdi bizlere... İnşallah en kısa sürede tüm arkadaşlarım bu duyguları yaşar. O an zaten ağlamayı falan unuttum sadece dua ettim içimden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?