Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

senin ne durumda alışverişler bittimi...
fazla bi süre kalmadı maşallah. son 2 hafta ağır geçiyor ama ondan önceki zaman su gibi gitti valla sanki

canım bugün ciğer geliştirici iğnemizi olduk. yatak ve beşik dışında bişey kalmadı sayılır herşey çok güzel pembe pembe...hihoyyyt

Kızlar biraz geç oldu ama geldim :))
doktor önce sıkışıkken karından baktı sadece keseyi dörebildik o da pek iyi değildi karın yağlarım sağolsun :)) göstermedi bişi... Bende idrarı yapıp alttan ultrasona girdim...
Veeeee minişimi de kalbini de kalbinin atışını da gördüm ve dinledim... Sesi dinlerken gözümden yaşlar aktı... Ama birden ağlamayı falan unutup Allahım isteyen tüm arkadaşlarıma nasip et diye dua ettim...
Sonra kan ve idrar vermem gerekti testler için... E tabi kan var ama idrar kalmamıştı :)) bende biraz su içip beklemek zorunda kaldım.
Bebeğim haftasına yetişmiş. 7 haftalık olmuş daha doğrusu 6+4 gözüküyor.yani 3 gün geri sadece doktor 7 dedi.... Tahmini doğum tarihim sat'ımla uyumlu hale geldi yani 18 Şubat.. Ama istersen inşallah 14 Şubatta doğurturuz dedi doktorum... Sevgililer gününe

canım bugün ciğer geliştirici iğnemizi olduk. yatak ve beşik dışında bişey kalmadı sayılır herşey çok güzel pembe pembe...hihoyyyt

güle güle kullanmak nasip olsun.. evvelsi gün 2 mağazaya girdim herşey pembiş . oğluma 2 pijamayı zor buldum yahu... bayanssulusmile

ya hamilelikte bitsin istemiyorum bugünlerin kıymetini bilim diyorum ama nasıl bilcemki
doktorum bol bol resim çek diyooopuyorumnanaktan

supersın Gayee
Allah tamamını erdırsın
sesı duymak muthıs bır duyguuu

hoşgeldin canımm

gözünaydın.. muhteşem bişey, minik mucize

oyyyyyyyyyyy negüzel yazmışsın yaaaaopuyorumnanaktan
maşallah kuzuya gelmiş konmuş 7haftalık olmuş
canım Allah sağlıkla tamamına erdirsin bu heyecanla cinsiyetini, tekmelerini bekliyoruz minişin

güle güle kullanmak nasip olsun.. evvelsi gün 2 mağazaya girdim herşey pembiş . oğluma 2 pijamayı zor buldum yahu... bayanssulusmile

saol canımbenim amin hepimiz saglıkla kullanalım inş. evet sorma bende hediye aldım yegenime erkek oldu zar zor bırkac sey bulabildik yaaakannehir

saol canımbenim amin hepimiz saglıkla kullanalım inş. evet sorma bende hediye aldım yegenime erkek oldu zar zor bırkac sey bulabildik yaaakannehir

garibim erkekler hiçbişey bulamadıkları için bebeklikten soğuyolar alışverişten. biz de alışveriş manyagı oluyoruz galiba bu yüzden.. bayanlara bol çeşit, erkeklere 3-5 bişi -tatlicadiarzu-

ıyı canım
mıde bulantılarım devam edıyor
ılac ıle ayakta duruyorum
uyku halım cok var
bunun dısında hersey super
sen nasılsın
son donemlerınız artık
gerı sayım baslamıstır

ilk 3 ay başım yastıktan kalkmıyodu benim. yiyip içip uyuyodum. otururkne bile içim geçiyodu.. bir de gaz durumu korkunçtu.. geçmezse diye korkmuştum valla.. bi yasin okuyana kadar abdestimi zor tutuyodum :kedi:
herşeye rağmen sağlıkllı oldugunu bilince hiçbişey kötü gelmiyo.. herşey süpper :lepi:

ıyı canım
mıde bulantılarım devam edıyor
ılac ıle ayakta duruyorum
uyku halım cok var
bunun dısında hersey super
sen nasılsın
son donemlerınız artık
gerı sayım baslamıstır

canım öyle oluyo ilk aylar ben hala ara ara kusuyorum ama sabret birden bıçak gibi kesilcek inş. evet az kaldı aklıma gelince heyecan basıyo:lepi:

garibim erkekler hiçbişey bulamadıkları için bebeklikten soğuyolar alışverişten. biz de alışveriş manyagı oluyoruz galiba bu yüzden.. bayanlara bol çeşit, erkeklere 3-5 bişi -tatlicadiarzu-

kaydirigubbakcemile3 hakkatten öyle ya 1-0 yenik başlıyolar alışveriş işlerine krem ve beyazda cok yakışıyo bebeklere en olmadı öyle şeyler alıyorum ben erkek bebege alıcaksam hediye :CüvCüv:

supersın Gayee
Allah tamamını erdırsın
sesı duymak muthıs bır duyguuu

hoşgeldin canımm

gözünaydın.. muhteşem bişey, minik mucize

oyyyyyyyyyyy negüzel yazmışsın yaaaaopuyorumnanaktan
maşallah kuzuya gelmiş konmuş 7haftalık olmuş
canım Allah sağlıkla tamamına erdirsin bu heyecanla cinsiyetini, tekmelerini bekliyoruz minişin

Kızlar gerçekten süper bir duygurmuş... Geçenlerde bir arkadaş demişti ya " bu sesi duyupta Allah'a inanmayanın aklına şaşarım" diye.Gerçekten de yürekten katılıyorum... 0,745cm yani nerdeyse 7,5mm'lik bünyede kalp atıyor pıtır pıtır..Hemde görülecek şekilde.
Allahım çok şükür bu günleri gösterdi bizlere... İnşallah en kısa sürede tüm arkadaşlarım bu duyguları yaşar. O an zaten ağlamayı falan unuttum sadece dua ettim içimden...

evet evet o bendim... o sesi duyupta inançcız kalmak mümkün değil. daha bir fasulye tanesi ve pıtır pıtır atan bi kalp...
kızlar birde size hep tavsiyem, mümkünse herşeye eşinizle gidin. gerçekten bunları paylaşmak çok güzel....

darısı isteyen herkese....

iyi akşamlar... görüşmek üzere hoşçakalın

Ben o yakıştırılmış pembe ve mavi sabitini sevmiyorum.... Her renk bebişler için
Mor,turuncu,yeşil,kırmızı,krem,sarı

Mesela dün arkadaşımın yeni doğan kızına yeşil bir takım aldım... Orta renk... hem kıza hem erkeğe olabilecek...
Sevmiyorum öyle doğduğu andan itibaren pembe yada mavi ile yetiştirilmesini çocukların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…