- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #10.061
canim yumurtlaman gec oluyosa tam gununde gelilyo kocisinnbenım de bu hafta cok akıntım oldu ama daha yumurtlamadım bıle yanı uzayan hale gelmedı daha bakalım daha 15. gun benım hep 16 da yumurtluodum .salı yumurtlasam cuma gelecek esım yetısırseeee yetısır olmadı ramazana artık sempatiksalakcinni
ilk günaydın benndeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnn
herkese kocaman bir günaydın bayanllaarrrrrrrrr opuyorumnanaktan
güzel bir gün olsun inş
hadi yine iyiysinnnnnn:jeyyar::jeyyar:bittemmm canım...dün kociş geldi.... süpriz yaptı bana
gunaydinn k.k nin guzel ve ozel hatunlariiiikaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2günaydın hatunlar
nabersiniz
bakın hele ravzanur yeşil ama bizim topikte değil.....cıkcıkcık:)))
gcikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sizi bekliyodum bennnnnnnnnnnnnnnalsanaalsanasmile
sabah kocis gitti 6 da k.k yi actim kimsecikler yokkohaoldumsmile bende kanepeye uzanmisim uyuyuya kalmisim pc aciktiiibilmiyorumkismile
naber kvrckımmmmm
hemende gonlumu alllkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanopuyorumnanaktancanim arkadasim ben9mmmmm:1hug:ayyy günahını aldım gelmiş....yerim yerim ravzanurum benim...
hemende gonlumu alllkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanopuyorumnanaktancanim arkadasim ben9mmmmm:1hug:
soylemesi ayip fizigimde guzeldir yaniiiikaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2sagol tadlummmm.zemuszemusyavlum tiri vicutlu sevimli, canım arkideşimmmmm
kizlar test yapayimmiii ...sempatiksalakcinni
bakın hele ravzanur yeşil ama bizim topikte değil.....cıkcıkcık:)))
naber kvrckımmmmm
kizlar ovulasyon testi ilemi yapayim normal gebelik testi ilemiiiCADIARZUyap yap yap yap....senden umutluyum ben bu ay....enerjik hatunnnn
soylemesi ayip fizigimde guzeldir yaniiiikaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2sagol tadlummmm.zemuszemus
gayecim seninde gogus uclarin aciyomuubide su gibi akintin oldumu birden .normalde cok az akinti ama birden su gibi geldii ve hertarafim agriyoo bugun olmadimm ben
bacılar bensız kaynıyo valla kac gundur muhabbet
ctesı esım geldı bızde hemen kacırmadık o geceyı aklinialirimsmile
dun gıttı ankaraya cumaya kadr kalacak ...
ben de gelecektım onunla ama nasıb degılmıs baska zamana artık
bakalım sanırım daha yumurtam catlamadı zaten normalde 16. gun oluyodu ama bakalım duzenıkm degıstımı ne oldu hayırlısı vallaaa
aynen benım esım de o tayfadan hedıye olayını sevmez pek bıde anlamıyoda yazık ne alabılır vs bende beklmeıom o yuzden zaten ...
ayyy ınsallah kvrckm hayırlısı yaaa
benım esımın de 11 temmuz ama gecen senekı gıbı yıne bız eks te kayınvalıdemlerde olucaz ozel bısey yapamıcam akannehir
donunce telafı ederım artık
edutum süpersin walla çok sevinmişsindira.s.bittemmm canım...dün kociş geldi.... süpriz yaptı bana
iidir edutcum nolsun
başladık yeni bir güne daha işte
CANIM KUSURA BAKMA YAA GÖZÜMDEN Mİ KAÇTI ACABA SORUN?
TEKRAR SORABİLİR MİSİN:kedi:
BU ARADA BELİRTİLERİN BENİM BELİRTİLERİME BENZİYOR
BUGÜN YAPMA BİR-İKİ GÜN SONRA TEKRAR YAP TATLIM İNŞ. HAMİŞSİNDİR:Saruboceq::Saruboceq:
Canım nasılsın dün görüşemedik tatlım nerelerdesin?
Temmuz evlilik yıldönümü olan sayımız çok fazlaymışguclubacismile
edutum süpersin walla çok sevinmişsindira.s.
kizlar ovulasyon testi ilemi yapayim normal gebelik testi ilemiiiCADIARZU
hergün yaptık olmadıasıl size ne anlatıcam bir arkadaşım vardı bebeği 13 aylık bebeği var...eşi ile adetinin son günü 1 kere ilişkiye girmiş ve kız hamile
Günaydın güzel hatunlar;
nasılsınız bakalımmm?
ben çok iyiyim
eşimle akşam balık yemek yemeye gittik gece döndük eve çok güzel oldu
Lee den hoş bir tişört almıştım çok beğendi
kocacığımda bana bilezik almış çok güzeldi
güzel bir akşam geçirdik çok mutluyum
kısım boşver şimdi sen benide kociş gel,nce naptın onu söyle :kedi:çalışıyormusun ders bakıyım sen.....
Günaydın güzel hatunlar;
nasılsınız bakalımmm?
ben çok iyiyim
Günaydın güzel hatunlar;
nasılsınız bakalımmm?
ben çok iyiyim
ok canimm. birazdan yapacammeyvahedigeldismilegebelik
tamam ben yapmaya gidiyorum ama o ikinci cizgiyi gormiyecegimden o kadar eminimkiieyvahedigeldismilehergün yaptık olmadı
2 boş bi dolu yaptık olmadı
1 boş bi dolu yaptık yine olmadı
herkes nasıl beceriyo ben anlamış degilim
RAVZANURCUM
hadi yap sende kurtul bizde kurtulalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?